• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Yok be elifimyoktur ben yandim asilbu ay gecenay 6 sinda oldum uc gunvar hic nibelirti yok bacim gerci zamaninda geliemi oda ayrida iste
Elifim slise hazir yiguet yedirme kendin yap canin ya bak cok kotuymus hazir yoğurtla r
Bide sen yogurdu ne vakit veriyodun ilk kati gidaya gectiginde ben 6 gibi veriyirum omu huysuzluk ediyo uykusuzlyk mu bedir 6 dan yatasiya agzimiza ediyi oyku:37:

Sipaciklar yatagq cabuk analarinizi uzmryin kolunu kanafini yormayin bi andq uyuyun hemen
Moonum sen fatihi nadiluyutuyon hemen uyuyomu yoksam benimvekwttemi bisi var
Bide gunduz kac kere kac saat uyutmak lazim ben sabah kalktiktan iki saat sonra uyutuyorum sonra oflen sonrafa ogleden sonra bide 5.30 gibi cok huysuLaniyo ama uyumiyo
Bu uykular yatimsar saat genelde
Hosgeldin kevsercik
Uyumuyo anacim yastik kucag8mda bwkliyorum delirtecek ki beni yesin zilgiti otirsun essek:47:
H.buldummm meliaacik neydiyonuz bakemm
Bn kizimla otuuyoruz karninu doyurup uyutucam esimde gececi oyy oyy

Elifimm olursun insallah merak etmee

Ayy ins kevserim olammayi dusunemiyorum zira olmama nedenimi bir bebege baglammaayi heeeeeeecc dusunemoyorum anemmmmmm:52:

Yok be elifimyoktur ben yandim asilbu ay gecenay 6 sinda oldum uc gunvar hic nibelirti yok bacim gerci zamaninda geliemi oda ayrida iste
Elifim slise hazir yiguet yedirme kendin yap canin ya bak cok kotuymus hazir yoğurtla r
Bide sen yogurdu ne vakit veriyodun ilk kati gidaya gectiginde ben 6 gibi veriyirum omu huysuzluk ediyo uykusuzlyk mu bedir 6 dan yatasiya agzimiza ediyi oyku:37:

Ins melisam zati eminimde korku sadece hayirlisi aman sizde ipleri siki tutun bak ne olur ne olmaz bacim bende artik mayaliyorum daha deminde mayaladim hem bize hem alise sut bulamiyoruzki bundan sonra haftafa gelecek yada ne zaman istersek kuzum hazirlarla mayaladigimiz hic tutmadi sulu olduki birde civillendi melisam

H.buldummm meliaacik neydiyonuz bakemm
Bn kizimla otuuyoruz karninu doyurup uyutucam esimde gececi oyy oyy

Elifimm olursun insallah merak etmee

Muhallebimi yedircen canim
Kusura s hadi elifinki ikinci saatte bi uyyumak istiyo onunki bu saate kadar sarkiyo snin bebenin ne işi var ayakta saat 11 yav
Bu bwbeler bize dinkenmeye hicmi vakit tanimaz yarabbimm

Muhallebimi yedircen canim
Kusura s hadi elifinki ikinci saatte bi uyyumak istiyo onunki bu saate kadar sarkiyo snin bebenin ne işi var ayakta saat 11 yav
Bu bwbeler bize dinkenmeye hicmi vakit tanimaz yarabbimm

Melisam 4 saattir ayakta sipa bugun alisde sapitti yayiryorum miuzik cikinca yatiyo bitince kalkiyo yada yattigi ywrden kafa salliyo el cirpiyo uyi diyoncede isaret parmagini avucuna vuruyo bir bir babaya diyicem demek istiyo essek

Ins melisam zati eminimde korku sadece hayirlisi aman sizde ipleri siki tutun bak ne olur ne olmaz bacim bende artik mayaliyorum daha deminde mayaladim hem bize hem alise sut bulamiyoruzki bundan sonra haftafa gelecek yada ne zaman istersek kuzum hazirlarla mayaladigimiz hic tutmadi sulu olduki birde civillendi melisam

Bende birazdan mayalafm yarimlitre
Bende bulamiyorum sut
Gunluk sise aliyodum oda yavastan urwtimi kalkiyimus son gunkerde bukamiyorum
Sekin kutu gunluk sutu var ana oda tuketim tarihi uzum bi hafta halan oluto sisekerde 3 dory gunluktu
Benumde bulmam lazim sutcu yaaa
Ama bugun melek in programina onkoloji uzmani cikti oda kahvaltı neklerin beslenmesinde bile sirun var diyo napcaz bilmiyom yaa

Melisam 4 saattir ayakta sipa bugun alisde sapitti yayiryorum miuzik cikinca yatiyo bitince kalkiyo yada yattigi ywrden kafa salliyo el cirpiyo uyi diyoncede isaret parmagini avucuna vuruyo bir bir babaya diyicem demek istiyo essek

Yerim ben onu yaa
Oykude son uykudan once en axz 4 saat duruyor

Bende birazdan mayalafm yarimlitre
Bende bulamiyorum sut
Gunluk sise aliyodum oda yavastan urwtimi kalkiyimus son gunkerde bukamiyorum
Sekin kutu gunluk sutu var ana oda tuketim tarihi uzum bi hafta halan oluto sisekerde 3 dory gunluktu
Benumde bulmam lazim sutcu yaaa
Ama bugun melek in programina onkoloji uzmani cikti oda kahvaltı neklerin beslenmesinde bile sirun var diyo napcaz bilmiyom yaa
Vallaha melisam biz olwk en iyisi herseyde birsey ne edecez bacim ne bileyim sasirdiknkaldik vallaha
Yerim ben onu yaa
Oykude son uykudan once en axz 4 saat duruyor
Gunduz 3 saati zor ediyo melisam ama simdi diretiyo sipa
Ekifum gafi uyutsen canim aluyu benim icin bejletme bebenii
Ya su yogurt verme saatinr ne diyon de de git bacim
Uyutuyorum melisam kalkmazsa sipa melisam sen onu yatirmdan 1 saat once yedir geceye sizsin kuzim ben oyle yapiyoeum kusuruma bakma yazdim sandim yazmamasim :26:

Uyku yapmiyo yogurt oykude ne yazikki en zir uykudu sksamji oluyo uyumadan iji saat once falanvveriyorum cqnim hele bugun uc kete parkeye takkk diye emzugini düşürdü saftitik kendi yaptigi sesr kendi uyandi hepp:1:
Tabi bize cektirdi kolkati yirdu

Uyku yapmiyo yogurt oykude ne yazikki en zir uykudu sksamji oluyo uyumadan iji saat once falanvveriyorum cqnim hele bugun uc kete parkeye takkk diye emzugini düşürdü saftitik kendi yaptigi sesr kendi uyandi hepp:1:
Tabi bize cektirdi kolkati yirdu

bak sen alide nasıl yapıyo gndüz verdim sızdı kaldı gecede yarıyo ma sıkıntısı yoksa işte yerim onun emziğini ben yaa alişde emeydi ne olurdu alıyo şimdi eline çekiyo bakıyoki birşey gelmiyo tüüü atıyo:27:melisam huzurzuluğu yoğurttan değildir o zaman diştendir kesin bak

Vallaha melisam biz olwk en iyisi herseyde birsey ne edecez bacim ne bileyim sasirdiknkaldik vallaha

Gunduz 3 saati zor ediyo melisam ama simdi diretiyo sipa

Uyutuyorum melisam kalkmazsa sipa melisam sen onu yatirmdan 1 saat once yedir geceye sizsin kuzim ben oyle yapiyoeum kusuruma bakma yazdim sandim yazmamasim :26:

ayaklanmasida zir bu bebrletin yaa ayagibdan kalkio durcak ha ulen giotu bokli daha dun ole kirkent gibi duruyosun koltuk larda oyku gibi;))
Benim son bikac rahat ayim(ne rajat haa) ha oda ayaklancak
Canon m ben kacar yayatim birazdwn optum kocaman

ayaklanmasida zir bu bebrletin yaa ayagibdan kalkio durcak ha ulen giotu bokli daha dun ole kirkent gibi duruyosun koltuk larda oyku gibi;))
Benim son bikac rahat ayim(ne rajat haa) ha oda ayaklancak
Canon m ben kacar yayatim birazdwn optum kocaman

melisam tadını çıakr ziraa o aylar gelince gerçtken çekilmez oluyo çok yorucu aliş hiç oturmuyo hiç ama hiç yani tmm kuzum bende öptüm alişde uyudu görüşrüz öpüyorum

Melisacim ben fatihten 6 ay cektim gunduz uyur gece sabahin 6 sina kadar otuturduk.sonra 9 aya kadar rahattim gece hic kalkmazdi 10
Ayda dis cikmaya basladi sapitti geceler meme emmeye başladı ve oylw deli yatiyodu besikte kafasini vuruyor du elinu kolunu vuruyordu diye yer yatagi yapiyorum orda yatiyor cok deli yatar simdide gwce 4 , 5 kez kalkar azilar cikiyor diye ağrısı oluyo
Memefe uyutuyom yada once emer sonra ayakta sallarim birax uyur
Gunduz sadece 12-2 arasi yatar baskada uyumaz akşam 22 gibi yatar:29:

Melisacim ben fatihten 6 ay cektim gunduz uyur gece sabahin 6 sina kadar otuturduk.sonra 9 aya kadar rahattim gece hic kalkmazdi 10
Ayda dis cikmaya basladi sapitti geceler meme emmeye başladı ve oylw deli yatiyodu besikte kafasini vuruyor du elinu kolunu vuruyordu diye yer yatagi yapiyorum orda yatiyor cok deli yatar simdide gwce 4 , 5 kez kalkar azilar cikiyor diye ağrısı oluyo
Memefe uyutuyom yada once emer sonra ayakta sallarim birax uyur
Gunduz sadece 12-2 arasi yatar baskada uyumaz akşam 22 gibi yatar:29:

Moonum alide duzelmedi hala 12 de yatti gece 4-5 kere kalkti 7 kalktik cinleeim tepemde uykuuszluktan bayoliuorum esimde kalkti o doyo sen yat ben diyorum sen yat iimizde ayaltayiz :27:canim alide aynen dedigin gibi deli danalar gibi kit vuruyo birr bastan bir basa hic durmjyo vallaha artik cok zor geliyo kaldiramiyorum uykusuzluigu esimde olmayacak gece ne yapicam bi agliuoki sanirsin tekme tokat girismissin cocuga neden boyle ne zan duzelir yaaaa

Bilmiyorum ki elifim Inşallah dişleri çıkınca düzelirler

inşallah bacım inşallah büyüdüçce daha beter uyutması dün babası geç geldi doyamadı babasına uyumamak için baya direndi

napiyon elifim aliş kuduruyormu niye yazmıyon

Back