kalkıyolar zaten ev kurmaya geldiğimzide bekleseydiniz bizim borcumuz var kazansaydın diye ömrümüzü yediler nerde ne işe yaradılarki okutmuş abisi okutucak eli mecbur okuttu diye bir ömürt kul köle mi olucaz eşim o zamanlar evlilik niyeti olmaıüından tanışmamıştık dermişki maaşımla size bunu yapıcam bilemem ne sözler veröiş daha hala kalkakrlar başa dedinde yapmadın ama ben birşey istesem anasının yüzü asılır ordayken mesela sütüm olsun diye eşim beni sürekli taşır yedirirdi gece sahurda yer gelirkende yanıma meyvesuyunu getirrdi yanıma dalga geçerlerdi organik besliyo karısını bak hele veya evden çıkamdı karısının yanından asyrılmadı herşey batıyo tabi anasını bacısını kızını istiyodu olamdı benide kabullenmedi bende oınu eşimin yüzüne diyorum sevmiyorum anneni sevmiycemde
dünde benimki dikildi ayağa melisam 6 da bugünde 7 geçiyodu eşim kalktı aldı getirdi salonada 8 kadar da ben uyudum geçmi,ş olsun melisamüşütmektendir diyelim ihtimal varmı ki benimde 6 gün oldu gecikiyo geçen ayda 6 gün gecikmişti ama tık yok bu ay
takamamak gibi değilki melisam duyuyorum deidklerini ama yeter 3 yıl oldu 4 giricez daha ne ömrümüz boyunca çenelerinimi dinliycem edenin yeri vardır dedkleri doğru hakikaten sinirler benim babam bana gidince uçak bileitmizi karşılar ayrıca elime para verir azda dermez onalrda geldsinde harçlık vermedin derler sanki vbütün borçaları bana yaptılar neyse aman insafsızlık ilte oğlullarını aramak hatırını sormak gelmez akıllarına ama işleri dşünce alo polis hattı
alişim düzeldi melisam ilaçlarıda bugün vemermeyi düşünüyorum ama birde şu huysuzluuu düzelse bu bebişlerin