Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

moonum A.S nasıl oldun kuzum gribin nasıl

Tamam kadar kiwlar ole yaparım
Elifin 4 saat dayaniyodu diyon ya peki sutu ne aralarda veriyodun gulum yine iki saatte bimi cermwk lazim benimki simsi iki saatte emiyi cok nadir uc saate cikiyoo

Karisik islet bunlar emzirme k daha kolqymis cudden simdi yoğurt mayalamaktan anam aglafi bi kac gun sonra yemek corbada gicek off off hem heyecanluyim meraktayim bogazi nasıl olue diye gemde simdiden daralıyor um taze taze tapmak lazim sonucta demi
Moonum nar suyu hakkinda bilgin yokmu oeki

melisam benimkide 2 saatte merdi ama benimki uykuda emerdi hani istekli meme istemzdi zaten karnı tok ouyodu ama ben uyku surasında veriyosum doğduğundan beri hep 2 saatte bir ver mesela yedirdin yaa birde uykuda emzir karnı tok oldukça daha çok uyur yatmadan 1 saat önce yedir uyutuncada emzir tabi çorbayı yemeği taze yap kalırsa 2. günde ver ama 3 etme bende 2. gün veriyorum kalıyo ne kadar az yapsanda yediği belli bir öğün öçorba bir öğün yemek olunca 2. güne kalıyo

Elifim altta gözükmüyor dun canim m ya c.disi nadil yspiyonuz kiskar

Moon m yarin az bisi veriyim bi tek armuthavic arada mandalina veriyorum bikmasin bifigimelma kabiz yapiyo
Yarin armut nar yapiyim
Canon m kusuta bakma gebcmis olsun yaa oykuden dertlerinden unuttum vallahi ancwk sorusormak aklina geldi sana kusura bskma canooo essrkimben tam bilmiyorum essekkkkkk
Alis niyw huysuzdu canim vermedin ilacı bugun demi gecmedimi acep tamolarak hastaligi
Bizimde bugun uykularimiCok duzrnsizve kisaydi isyapmana mw ragmen vakit bulup gelemedim

Melisam kuzum acigimda gir cik gir cik olduhundan bir varim bir yokum ben yokum ceeee e kuzum alis bana duskunlugunden huysuz salindan cikiyim basliyo arakmdan geliyo bacaklarima gelip sortumu cwkistiriyo sonra cup asagi indiriyo e yaninda durumcada isler duruyo anlayacagin tam dovulmelik essek dimek seninkide durmadi arkadas esime diyorumki uyidugu gunu gordugum gun oldugum gun olur zaarr

Bebeis mi var elifim diyet yapma ozaman yiyemiyorsan gene ekmek arası bisey yapar yersin cnm tumden halsiz düşme ogunlere uyman gerek yoksa olmaz

Melisam alisi giydirdimfe yatieicam ama kaciyo sipa bilmemki kuzum acliktanda olabilir ogun yiyemiyorum ali yuzunden surwkli acim ama cok halsizim 7 gun gecti yarin 8 melisam:26:

Abâaaaas ama geven ayda gecikmistiihtimal yoksa endiselenme yoksam eski aliskanlik bacwginimi diktin kisssdd hey gidi gunler hey az cekmedik kis kac ay ugrasmistin elifim ben tam 17 ay ama son ay adam gibi odevimizi yaomistik)
Smdide dotumuz ucbucuk olmadin diye bisi biz cok istedik allah baba dediki sizmi tutturuyonuz alin size muzur aksi bebeler
Moonum hosgeldin nasilsin canoo

Iyiyiz melisam yatircam fatihi bi bakayim dedim

Bebeis mi var elifim diyet yapma ozaman yiyemiyorsan gene ekmek arası bisey yapar yersin cnm tumden halsiz düşme ogunlere uyman gerek yoksa olmaz
Yok moonum yok tubeeee tok yani eminim bi kazaya kurban girmediysek benim bildigim yok gitmedik emme gecen ayda 6 gun gecikti bu ay da bakalim gelir zaar agrinkesici almistim acep omu geciltiridi yok canim devam edicem bi duzene koyarim esim gunduzdeydi gecwye gecti yaa ona birakir yaparim ogunlerimide bir kac fun uyamadim ac kaldim balim

Melisam vallah dikmedim bu sefer dotumu falan sorma yaa az ugrasmadik gercekten hayirlisinida istedik aama isterken uslunu dimeyi unutmusuz bacim cekiyoruz iste bu gunumuzede sukur ama 2. Olursa ne b.. ywrim bilmiuorum sahsen eminim ama yinede takiliyo aklim acabami diye

Sipaciklar yatagq cabuk analarinizi uzmryin kolunu kanafini yormayin bi andq uyuyun hemen
Moonum sen fatihi nadiluyutuyon hemen uyuyomu yoksam benimvekwttemi bisi var
Bide gunduz kac kere kac saat uyutmak lazim ben sabah kalktiktan iki saat sonra uyutuyorum sonra oflen sonrafa ogleden sonra bide 5.30 gibi cok huysuLaniyo ama uyumiyo
Bu uykular yatimsar saat genelde
Hosgeldin kevsercik

H.buldummm meliaacik neydiyonuz bakemm
Bn kizimla otuuyoruz karninu doyurup uyutucam esimde gececi oyy oyy

Elifimm olursun insallah merak etmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…