Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Günaydın canlat nadildiniz benim moralini m bozuk her haftasonu oykunun bi duzni bozuluyo sonra pazartesi sali ben çekiyorum babasindanmi yuz buluyo nedir ankamadim gitti yaa
Haftayada annen babam babqnnem gelcek srtik temlli şımarır essek
11 de uyurdu yada uyanmasina göre 10 da yok deli etyi beni yaa
12.30 da sizri taa

Ekifim fileyi debemedim daha birazdwn uyqnir normak meyvsini verirum ben aksam zeri fileye meyve koyarim kucuk bisi ciunku myveler sigamaz qz az vermek lazımdı m onls oyalanein diye

melisam alişde öyle abba olunca yüz buluyo ne bezini bağlayabiliyorum nede üstünü ymeğini o olmayınca 5 dk kızınca babası alıyo yaa hemen eliyle babaya dönğyo gel gel yapıyo eşşek biliyo herşeyi benimde moralim bozuk aliş gece durmadı dişi görünüyo artık yani tam dışda değilde damakda diş izi var çıkarıcak demekki anacım 5. aydan beri çekiyoruz ama asıl moralim buna değil eşimin abisine bouk deli ediyolar adamı birgün eşimin hatırı dinlmiycem patlıycam sırf o yüğzden eşime dün patladım gece alide uyuttu yatağa koydum uyandı bağpırdım bıraktım eşime gittim yattım baktı uyuttu getirdi yerine yine uyandı derken 6da kalktık aman offf

Kis niye kizgbsin abisine hqyirdir insallah ne oldudq
Ya bu disolayi oykudede başladı
Bizne kadersiziz anacim gazini cektik disini sira neye gelcek bilmiyorum
Bugun beni deki etti ama bilsigin deli yanii
Bi sefet uyudu istebirbucuk saatondan sonra yokkollatim koptu uyumadi emmekte cok zorlandi yildirdi beni yirgunluktan sibirdn sut az cok azgeldi cogalnadi bi turlu yogurt yedirdum biraz bekledik sonra biz yemek yicektik salincaga oturttum muzik actim mutfaga gectik yedim geldimji bir jusmus heryer ustu bqsi sqlincak hersey kusmuklu yemin n ederim disimi sika sika bi oldum biraz buyuk olaydi iyi dayak yerdi o eller agizda devamki alide aliyomugulum
Her aldiginda kusuyo ama yok yine aliyi yine aliyo kızıyorum isarey parmagimla usulca eline vuruyirum agzina götürdüice Hayır diyirum yok illa alip kasicak ağzını
Insan bebesinden sogurmu ben wogudum bugun emzirmek istemiyirum su an o derece hos istesemde sut yokk
Bakalm gece wcikinca uyaninca napacam mama yok pirinc unu yok sutte dolmazda ben ne ydircem
Bugun cok zotdu cok

Melisam bos hos konusuyyyolar yarin pcden anlatueim telden giriyorum alisi giydiricem yayiricam aldihimiz parayi 3 senede sorgulamaktan yorulmadilar istekleri bitmiyoe yasadigimiz hayat luks geliyor amannnn hadsizlerbiste neyse sende delirmissin bacim o kusmuk kadar kotu virsey yok alis kustugunda bende cikaririm kesin b. Tahammulum var kusmuga yok oykucukde dis cikaricak belli ama ins alisdeki gubi uzun surmez alisin 5. Ayda basladi ha bugum ha yarin derken hala piyasada yok ennkolayindan cikarsin o elleri sen ne yaparsan yap vazgeciremzsin kasindikca emer isirir ali bir ara full isiriyodu var gucuyle salyalari akicak cesme gibi Allah kolaylik versin melisam cok zor bazen bemdedebsoguma oluyo inanki nefes almaya ihtiyacim oluyo ama ben insanmiyimki diyorum artuk dun gece aglamalarina ragmen kalkmadim esime attim yatrim yeter ama buyudukce duEne girer dedikce yok sapitiyolar arkadas sabir ya sabir

Kiz zor degil de turk toplumunda ekmek -yemek gibi olmus ekmeksiz doyulmaz diye düşünüyoruz yanlis ben ac kalmiyorum et tavuk bulgur pilavi gibi seyler zaten doyutucu avikinca biraz Leblebi ye üstüne su ic nasil doyuyor insan karatay kitabini ok bak mantigi cozersin hele dukan diyeti yapsak ne olur cok zor

Anammm daha zorumu var o zaman bunada sukur aliskanlik moonum yemeye alismisiz her dk ka ne yesek midundayiz tabiki zorlanicaz beni asil spor zorladi 2 gundur feleketim vallaha bakalim sonumuz nenolucak kac kilo giderki cok merek ediyorum 70 ne zaman gorurum:26:

naber eelifcanim parami istiyor abisi hayırdır

naber eelifcanim parami istiyor abisi hayırdır

Iyiyim moonum cok yorgunum alismi uyuttum ayaklarimda yayicaz birazdan sorma parada isterler versekde oyun konsolu istiyo esim gidecek tee eminonunede kactane bulursa ederi en az 4 alsa 25 den 100 ki 25 bulmasi mucize 30 35 tlye kitleyecek bize 200 tlyi borc icindeyiz tokattan geldik geleli toparlanamadik her ay -200 iceedeyiz onumuz kis kombi var teknodayla olmuuo yanacak alis var herseyimiz laf guvenlikli sitede oturisan 600 tl veririsin tabi asagida oturun ywtiremiyosunuz nasil kardessiniz borcu bana biraktiniz girtiniz anasi babasina kalsa karisina bana yediriyo degisti az yiyin borc harc daha asagida cektigimiz krediyi oduyoruz kolaydi istanbulda yasamak cocukda var ustelik ne bekliyolar bilmiyorum aldigimizi ellerine vvericezesime kizdim neyle alicak taksit taksit maasdan kalan ortada dedim aman moonum bezdirdiler dgunumuzde yaptuklarini hala basimiza kalkiyolar uyanmazlar yok okutmuslar okutucaklar tabi anne babasiniz benim babam hala etikizi yahimizi cocuga kiyafet ayakkabisini gonderiyo cumhuriyet altini yapmis babam onlarda abisi hepsinin adina ceytek takti diger abisine dunya yapildi ofretmen olandan istediler para karisi ben vermem verdirmem dedi calisip kazaniyorum dedi onlara ses eden yok sustukca si... agImiza cok doluyum esimede kizdim gece ben idare edicem cocumdan kesicem dedim oylemi kis kesemem yakicam hasta edmem deidm esimde askim merak etme ben hallederim sizide bunaltmam rizkinzdan kismam falan tmm sagolsun borc dinlemez ne dersem yaparda ama 3-4 aydirda eksiden cikamadik bak onlara gore biz yiyouruz iciyoruz biriktiryoruz onlardan sakliyoruz ilk evlendigimizde kiptastan ev alalim dedik altinlar vardi ozaman pesinat verir kredi ceker oderiz oda 75m2 kiyameti kopardilar aylarca konusmadilar neymis diger abisine alacakmisiz biz bak bak zekilige bak ben altinimi vericem kredi cekip birc odiycem onlari oturtucam ne ala dengesizler

Kiz bunda sade ekmek şeker yok birde 3 ogun yicen kolay yani dukan da sabah yumurta sekersiz cay aksam et sabah et ekmek yok seker yok sebze yok meyve yok

Kiz bunda sade ekmek şeker yok birde 3 ogun yicen kolay yani dukan da sabah yumurta sekersiz cay aksam et sabah et ekmek yok seker yok sebze yok meyve yok

Beterin beteri varmis dedikleri bu olsa gerek kurban olim ben diyetimize devam devam

Moonum canim ben gideyim alis uyaadan yerine koydumu uyaniuonpis pis diyorumda daliyo kuzum sana iyi geceler yarin sabaha gelirim sen bana bi akil ver bunlara ne yapilir kuzum opyurum pasamida senide

Beterin beteri varmis dedikleri bu olsa gerek kurban olim ben diyetimize devam devam

Haklisin kizmakta cnm ne olmus evle irken mecbur yardimci olcaklar.iyi oldu ozama ömür boyu başa kalksinlar ne sacm allah yardimciniz olsun

cok yoregunum kıslar ya sabah 6 da dıktı essek sıpası benı yenı uyudu
dunden vardı zaten sınır stres of bu cocuk ne zaman duzelcek ya
bende cok usutmusum dun aksam bı kasık agrısı basladı dayanamadım ya nasıl bi agrıydı o usutmekten dıyorum ama oledır umarım bebek falan yoktur ınsallah
gecen ay 6 sında olmusum umarım olurum bu ayda zaten sutumde cok azaldı yoıne olcem herhal

aman elifim ne uzuluyon sınırlenıyon sen esini tembih et tamam ne yaparlarsa ne derlerse desinler bosver totosunla bıle dınleme
nasılsın gulo aliş nasıl oldu iyileştimi ilaclara devammı

Haklisin kizmakta cnm ne olmus evle irken mecbur yardimci olcaklar.iyi oldu ozama ömür boyu başa kalksinlar ne sacm allah yardimciniz olsun
kalkıyolar zaten ev kurmaya geldiğimzide bekleseydiniz bizim borcumuz var kazansaydın diye ömrümüzü yediler nerde ne işe yaradılarki okutmuş abisi okutucak eli mecbur okuttu diye bir ömürt kul köle mi olucaz eşim o zamanlar evlilik niyeti olmaıüından tanışmamıştık dermişki maaşımla size bunu yapıcam bilemem ne sözler veröiş daha hala kalkakrlar başa dedinde yapmadın ama ben birşey istesem anasının yüzü asılır ordayken mesela sütüm olsun diye eşim beni sürekli taşır yedirirdi gece sahurda yer gelirkende yanıma meyvesuyunu getirrdi yanıma dalga geçerlerdi organik besliyo karısını bak hele veya evden çıkamdı karısının yanından asyrılmadı herşey batıyo tabi anasını bacısını kızını istiyodu olamdı benide kabullenmedi bende oınu eşimin yüzüne diyorum sevmiyorum anneni sevmiycemde
dünde benimki dikildi ayağa melisam 6 da bugünde 7 geçiyodu eşim kalktı aldı getirdi salonada 8 kadar da ben uyudum geçmi,ş olsun melisamüşütmektendir diyelim ihtimal varmı ki benimde 6 gün oldu gecikiyo geçen ayda 6 gün gecikmişti ama tık yok bu ay
aman elifim ne uzuluyon sınırlenıyon sen esini tembih et tamam ne yaparlarsa ne derlerse desinler bosver totosunla bıle dınleme
nasılsın gulo aliş nasıl oldu iyileştimi ilaclara devammı
takamamak gibi değilki melisam duyuyorum deidklerini ama yeter 3 yıl oldu 4 giricez daha ne ömrümüz boyunca çenelerinimi dinliycem edenin yeri vardır dedkleri doğru hakikaten sinirler benim babam bana gidince uçak bileitmizi karşılar ayrıca elime para verir azda dermez onalrda geldsinde harçlık vermedin derler sanki vbütün borçaları bana yaptılar neyse aman insafsızlık ilte oğlullarını aramak hatırını sormak gelmez akıllarına ama işleri dşünce alo polis hattıalişim düzeldi melisam ilaçlarıda bugün vemermeyi düşünüyorum ama birde şu huysuzluuu düzelse bu bebişlerin

selam canıkom iyide ıstedikleri bu huzursuzluk yaratmak bos ver ya unut gitsin deger verilen seyler takılır eşinin ailesi ama yapacak bısı yok allahtan uzaktasınız be gulum benım gibi aynı apartman olsa ne olurdu bosvwer kafan rahat olsun monnısum,
canım sabah erken kaldırdıgı için kızıyodum ya supurdum sıldım erkenden ıyı oldu
banyo toz kaldı oda keyfe keder yaparım bı ara bugun.
ama cok uykusuzum ya sabah esim kaldırdı artık kesinlikle duymuyorum ya olum uykusuna yartr gıbıyım vallahı.
esim yalancı meme vermıs kanmadı benı uyandırıyo emdirdinmi diye evet dedim emdirdim buır<az once saat kackı dedim 6 imiş ben ucte emdirdiydim
3 saat 5 dakka gibi gelmıs dun pestilimi cıkardıgından kamyon geçnmıs gibi userimden

ıyilesyti he ıyı gulum ya cok da kullanmadı ilacı iyi olmus halı işini nettiniz alcanmı
benım adetinme 5 gun var ama bu ay bi kac kere gitrdik ilişkiye ve ne yazıkkı koruyucu bişi kullanmadımk olmaz diye sımdı uc buscuk atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…