Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bu arada bendeyarim saat spor yaptim zumbayla anam nasil birsey butun vucudum yandi twrden kipkirmizi oldum hergun yapicam plates yapicam ins kisa surede zayiflariz ama cok yorgunum hamlamisimki sirtimi zorladi biraz ama alisirim zaarrr

Elifim Sağol cnm insallah kazancli olur.

Yavrum yemek te tavuk et yeesen daha doyurucu olur et yogurt peynir istedigin kadar ana Yemekler i kisma ekmek pirinc pilav makarna yok.ana öğünler i ye mutlaka

Elifim Sağol cnm insallah kazancli olur.

Yavrum yemek te tavuk et yeesen daha doyurucu olur et yogurt peynir istedigin kadar ana Yemekler i kisma ekmek pirinc pilav makarna yok.ana öğünler i ye mutlaka

Monum Yeni yapmadim dunden vardi kendine erinirimki ben firsatimda olmuyo aliden esim evde olursa ancak ama duzene koyucam artik bakalim makarnada vardi esim yedi ben yemedim vallaha yimedim ama yiyeydimde eyi olurdu yani

Elifim nasıl gidiyor
Ben simdi bir tane meyve yedim aksamada köri soslu tavuk yapiyom

Parfumeriyi aciyoz kizlar iki haftaya gunde 2-3 saat ordayımpasada babasi ile bisey olsa hemen yukari cikarim ofisin alt katini yapiyoz

hayırlı olur ınsallah ugur getirir dukkanın canımcım
nasılsınız kıslar rejime istikrrarlı gırılmıs oh ne guzle bende yapmak isterdim sızle yaaaaaaaaaaaaaaa birbirinize destek olun bırakmayın sakın plates olaıda ıyı olmus bebelerin pesinde kosmakne yazıkkı spor olmuyo ama elifim sırtını belini zorlamasın plates dıkkat et zorlama gulum emı. bende boyun fıtıgı varken yapmazdım plates cok daha yoruyodu cunku

melisam vallaha benimde tek kkorkum sırtım aMA yapmam lazımki vereyimde her anlamda sırtımdan kurtulayım canım benim sağolasın düşündüğün için kuzum inş ağrıtmam hamlamışımki vücüdum fenada yapıcam bugünde aliş uyansında sen nasılsın minnoşum nasıl oldu canım

Kahvaltimi yaptim
Şimdi paşa mi uyutucam uyurss tad

Afiyetle r olsun cnm nasıl gidiyor diye t

Afiyetle r olsun cnm nasıl gidiyor diye t

tşk ediyorum canım vallaha nasıl olsun zor ekmeksizlik kahvaltıda falan hadi yemği kaşıklarsında bu sıkı diyete uydukça baya gidick gibi moonum ne kadar veirirz acaba haftada:26::26:

Kürtaj çok mu zor çok korkuyorum ve sanki bana o sırada bişi olacak ölcem diye korkuyorum (( Bebeğim gelişmedi hep aynı boyutta kaldı kalp atışı zaten yok.. Bir dahaki gebeliklerde aynısı olur mu korkuyorum rahmimde bebek gelişemiyormu ( Kürtaj korkusu zaten tansiyon hastası yapacak beni ((((

canım özline yazdım korkma kokulucak birşey yok ben tanıdığım ablmaın yanında kaldım sıkıntısı olmadı korkulucak gibi değil güçlü olmalısın hakkında hayılısı canım kürtaja girerken stres yaparsan daha kötü olur bak

moonum yemeğimi yedim oğluşun patitis yemeği vardı onu kaşıkaldım birde karışık salata yaptım marullu havuç kırmızı lahana maydanoz bol nar ekşisiyle yağ koymadım ama tuz fazla koyuyorum ben onu kesmem lazımda nasıl:26:

Kislar sizin bu diyet bayagi zor gibi eknegin hic olmanasi bebi cok zorlar cok diyet yaptin ama asla bişiler e uymadim kendi kurallarima gote yaptim ekmek yeniyossm galeta mü tlaka yedim cuvuk kirskerle peynir domates sakatalik yapitodum oglnleri mesela yatmadan bi jase yofury iki galetayla falan yaptin birazda sporla gsyet guzel kilolar verdim
Onemli olan hizli degil kalici kilolar vermek bu sanki cok hizli verdirecek gibi umarim yanliyorimdir isinize ksrismsk gibi olmasında

Melisam nasilsin kuzum valaha ekmek benide zorluyo ama zorluuorum kendimi acikincada cayla gecistiryorum tabi sekersiz aslinda moonumun boyle hizli kilo vermeye ihtiyaci yok maasallah iyi zayif ama benim var vwrsem fena olmaz ama dedigin gibi zorlarsa halsiz dusururse bende biraz takviyede bulunurum bende hic bir zaman boyle siki diyet etmwdim hep kurallarima gorw yaptim 9 kiloda verdim 10 yakindi ama bu sefer kilo teeee 85 kuzucum ins basarabilirizde veririm biran once:26:

Melisam nasilsin kuzum valaha ekmek benide zorluyo ama zorluuorum kendimi acikincada cayla gecistiryorum tabi sekersiz aslinda moonumun boyle hizli kilo vermeye ihtiyaci yok maasallah iyi zayif ama benim var vwrsem fena olmaz ama dedigin gibi zorlarsa halsiz dusururse bende biraz takviyede bulunurum bende hic bir zaman boyle siki diyet etmwdim hep kurallarima gorw yaptim 9 kiloda verdim 10 yakindi ama bu sefer kilo teeee 85 kuzucum ins basarabilirizde veririm biran once:26:

Bugun kuzuna meyv filesi aldim bakalim hosun a gitcekmi yarin denerim
Agvq Florya ua gittik akvaryum degilde aliavetis kismina cok guzrl konumda tum kafeleri denize karsi yapmislat oyku uyurken birer kahve kwyfi ywptik acik havada sigarayla ohhh iyi gekdi

Oh melisam ne guEl etmissiniz vallaha kuzum nasilnoldu meyve filesi iyi fikir bende cok niywtlendim ama hep unuttum melisam:26:
Kusura bakma guloo bugun sraylusina kaptirmisim kendimi bide cekirdege elimde tel unuttim seni
Estagfurullah melisam olsun birsey olmaz kwyif yapiyosun ne guzel iste bende alisi uyuttum gidixez yaymaya esim meyve soyuyo yarim wlma yarim mandalina birtane etmis olur demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…