Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Merhaba kizkar ben 5 haftalik hamileyim. Ama bende hic bi degisiklik yok daha kese felanda gormedik korkuyorum hersey normaldir umarim

Kislar ben 68 im dogumdan sonrq 67idim bi kilo aldim amw uzerine daha cik alacamgibi gozukuyo karatay diyeti zorbi diyet bildigim m kafariyla benim sutu etkiler zwti yine azaldi offfgg su emzuene dinemini bi atkataydim ama om olarak degilde burdan yazsaniz bende okuyum emzurmem bitinc e okudukları mi bende yaparım olmazmi

Melisam maasallah sen iyisin bence sakin resjim falan dusunme birak emsin sonra cok pisman oluyosun bende oldugim gibi ama ben ywdigim halde kesildi sut artik alisdw emmeyince girti tamamen sen minnosumu emzir

Merhaba kizkar ben 5 haftalik hamileyim. Ama bende hic bi degisiklik yok daha kese felanda gormedik korkuyorum hersey normaldir umarim

Canim daha erken belirtiler icin bekide hic sikintin olmaz kisiden kisiye degisir sen dua et bulantin olmasin keseyide doktora gisince gorursun Allahin izniyle saglikla al kucagina ins

canlar şimdi burdan yazaym yapmamz gerekenleri birkere aç kalmıcaz sadece ekmek şeker hiç kullanmıcaz

şimdi ekmek yerine kahvaltıda bol yumurtal omlet olabilir misalpeynirli omlet yada haşlanmş-yumurta yiyebilirsiniz yannda birkaç fındk badem leblebi yiyebilirsiniz domates salatalk zeytin peyinr yiyin.ama ekmek yok ve ara ögün yok kahvaltda doyca öğünlerarası 4 saat olcak mesala 10 da yediysek 2 de öğlen yemeği saat 6-7gibi akşamyemeği yicez akşam 8densonra hiç bir şey yok meyve belki az bişi yiyebiliriz bol su içicez açıkırsak leblebi atıştırırsak tok tutar

Wovvvvv ekmek mi yokmu hicmi anammmmmm simdiden saftim kaydi moonum ama kacmak yok ozellikle ben en fazla kilo bende var yarinmi basliyiruz yoksam pazartesi olsunmu

Cuma başlayalım madem mübarek gun

Kkzlar bn geldimmm neydiyonuz bakemmm bn gittim dr 2 disciye gittim 20 lik disimin de yer yok cikmasi icin ama az bisey cikmis etim kapatmis disimin ustunu rotgen cekicez dedi cuma gunune randevu verdi ilac verdi kullanicam dedim kuccuk prensesim var emsiriuorum ona gore ilac verdi
Ilaci icince hafifliyo cok sukur

Rahatlatir ilac seni cnm diyet basliyoz gali

Cuma başlayalım madem mübarek gun
Vallahami tmm anlastik cumaya kadar herseyi yesem olur dwmi canim patates kizarrmasida yasak simdi bak en can akici yonum

A.s kevserIm cok siukur cok sevindim hafiflemesine canim benim zordur cikarmak en kolay sekilde ciksin ons

Canlar alis deli gibi agliyo uyimuyo uyutjyorum uyaniyo ben kaciyorum sabaha gorusuru bana sabah olursa tabi

Gnwydin kislat nadilsinuz biz gec kslktik bugunta 4 5 arasidda uyaniktuk yani
Gwc girdim ya gelen giden olmamış

melisam günaydın bizde 8 geliyodu kalktık gece iğrençti 1 geçiyodu yattık işlerimi yaptım alşi uyuttum kahvaltı yapıyorum ysrım saat oldu uyanabilir

kimseler gelmemiş 3 saat oldu alişleuğrasşmaktan pert oldum düştü birde eşşek düşünce bekliyoki oraya kızayım bağırıyorum yaladan hıımm yapıyorum nasıl hoşuna gidiyo çocukluk nasıl birşey yaaaa:44::44::44:

Selam lar daha yeni elektirik geldi bya ogleden beri kesikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…