Moonum aynen oyle duruyo birde daha asahisi ic kismi boyle bembeyaz sanki iltihapli gibi tuhaf olmus nedirki acaba birde asiri istahsizlasti cok zorlaniyorum yedirmeye deli gibibsu iciyo kendisi aliyo iciyo istedikce ve birde yogirt yiyo dun 3yakin yogurt yedi oyle tiyo vermwyince cildiriyo he hirde mandalina suyu bunlar disinda yemek hakgetire
ara ara olurdu ama bu sefer asiri fazla 1 aydir kilo almadi 9.5da kaldi biy atiyo ancak bende emmekde yok suya dayaniyo zorluyorum ama agzinda beklwtiyo moonumYavrum o iştahsızlık bizde 9 ayda basladi 3 ay surdu sirf su iciyordyu ve beni emiyordyu taki disler cikti rahatladi bir muddet böyle olur
Moonum aynen oyle duruyo birde daha asahisi ic kismi boyle bembeyaz sanki iltihapli gibi tuhaf olmus nedirki acaba birde asiri istahsizlasti cok zorlaniyorum yedirmeye deli gibibsu iciyo kendisi aliyo iciyo istedikce ve birde yogirt yiyo dun 3yakin yogurt yedi oyle tiyo vermwyince cildiriyo he hirde mandalina suyu bunlar disinda yemek hakgetire
ara ara olurdu ama bu sefer asiri fazla 1 aydir kilo almadi 9.5da kaldi biy atiyo ancak bende emmekde yok suya dayaniyo zorluyorum ama agzinda beklwtiyo moonum
Eskisi gibi zaten kilo almaz cnm keyfi ve sagligi yerindeyse kafana takma disdonemi kiloalimi bekleme vermesin yeter
Geldimm ya oyku bi jest yapsa annesine iki saat uyusa keske
Cok sukur iyi sikinti uok canim ama yemezse verir diye korkuyorum iste cikmadiki bu kadar kabarik kizarik olupda cikmamasi normalmi:26:
Ins moonum yaaa rabbim yardimcilari olsun cok zor cokCikar korkma cnm diş döneminde fatih verdii kilo cnm sonra toparladi kolay degil damaklari yariliyor cnm.yasina kadar birkac disi olur
Hosgeldin melisam benimki jestin buyugunu yapti 10 dk uyudu 2 saat ayakta kalicak yedik b.....
kia
Kis pispisliyaydin ya kaldirdinmi hemennnn abaaaaa fena
Oykum sesimi duydu sanirsam en azindan bi saat oldu
Ah melusam ben ne kadar aldim 8 kilo aldim sorma 3 kilo gitti emzirirken verilir diyolar ama yok birde benim tek gogustu iyice battim balimKislarrtr emzirme doneminde cok kilo aldim yaa yuzum topac resmen o kadar acikki bohazim ozellikle tatli seylete engel olamiyorum hergun cikolata tarzi offfff nasil gitcekse bunlat aslunda bu donem cok guzel kilo verilecek zamanmis ama yok ya icim bi kiyiliyo bi tatlu krizi
Elif kac kilo gitti kacsin şimdi bacim
Kevserim canim ne diyeyim Allah yardimcin olsun balim zor 10 da teee anasinin.......Melisam elifi konum saolun kizlar randevu al gel diyo 10 veriyo olcem agridan ilac antibiyotik verdi bide parol emzirdigim icin ona hore verdi ne itcem bilmyorum ilavi icince hafif liyo etkisi gecsin basliyo gene gelicem kizlar disim gecmissin az spor yapam opuldunuz
Melisam elifi konum saolun kizlar randevu al gel diyo 10 veriyo olcem agridan ilac antibiyotik verdi bide parol emzirdigim icin ona hore verdi ne itcem bilmyorum ilavi icince hafif liyo etkisi gecsin basliyo gene gelicem kizlar disim gecmissin az spor yapam opuldunuz
Aynen elifimm ama esimden allah razi olsun ustasina falan sorup baya uzak bi hastaneyi aramis randevuyu almiss cok svindimmm:)) isten geldinmi gidicezKevserim canim ne diyeyim Allah yardimcin olsun balim zor 10 da teee anasinin.......oturdugu yere vermis gunduz acilw gitsen seni acil diye disciye yonlendirebilirler muhtemelen oyle yapsana canim :26:
Oh cok sevindim canim gelince haber et olurmu kevserimAynen elifimm ama esimden allah razi olsun ustasina falan sorup baya uzak bi hastaneyi aramis randevuyu almiss cok svindimmm:)) isten geldinmi gidicez
Ben vaeim moonum baslayalim birlikte olursa daha guzel olur baslayalimBende kitabi var detayi om atarim yazip bu stiyosaniz yarin başlayalım
Oh cok sevindim canim gelince haber et olurmu kevserim
Ben vaeim moonum baslayalim birlikte olursa daha guzel olur baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?