- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
Gmoonum nasılsın canım paşam uyuyomu
kime yazdıysam çıktı küstüm ahanda
Kusme bacim paşa nin peşinden ayrilamiyorum .yemek yedik birde ondan çıktım sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gmoonum nasılsın canım paşam uyuyomu
kime yazdıysam çıktı küstüm ahanda
G
Kusme bacim paşa nin peşinden ayrilamiyorum .yemek yedik birde ondan çıktım sen ne yapıyorsun
Gunaydin canlar hava felaket kis geldi resmen karda gwliuomus Allahim saglikli hhuzurlu gecirmemizi nasip etsin ins bebislerimizi hasta etmeden gecirelim hayirlisiyla insallah :26:
canıkom gunaydın nasılsın bakalım he ya nasıl sdoguk hava eve tıkıyo bu havalar daralmalar baslar bende su kısı sevmıyorum hıc. bahar kadınıyım ben zatı mayıs dogumluyumda.
günaydın melisam sorma yaa benim için farketmiyoda aliş için korkuyorum vallaha ben hala şort askılıla geziyorum inş hasta etmrm hee yaa sen ne yapıcan çıkmadan melisam kapalı yerelre gidersin artıkın alışveriş merkezlerine
Alis uyandi pcye elnkoydu bende cepten girdim melisam aynwn bizim burdan asagisida 30 35 tl git gel 70tl buluyo dolmuslar eziyet resmen melisam sorma ev isi kapandi garantideyiz kadin kendi imzaladi kontrati cunku satamayacagini anlayonca sinir kupu olmus oh olsun demek istemiyorum ama oh olsun beni bebegimle zora sokacakti kendi zorda ne diyim alis gece fenaydi melisam sirf 2.5 saat saaladim bi ara bilegimi oynatamadim sipa dkka basi sut icti 3de basladi 7 kadar sut icti dana gerci tek icsinde raziyim bosa kalkmaktansa karni doyiyo en azindan seninkide durmadi he onkesin disten yapiyo gor bak melisamhe gulum ole yaparım toplu tasımaları pek kullanamam en yakın alısveriş yeride taksıyle gıt gel 30 kagıt tutuyo bıraz azaltırım tabi gitmeleri de.
bu arada unutuyorum ne zmandır ev ısıne cok sevindim canım ya beddualar tuttu kadına
saka bi yana haketti kadın ya ayıp bısıob yaptıgı hem zam hem evden vcıkın oh ne alaaaaaa ya ıyı olmnus kontrat kadına guvenılmez. aliş nasıl rahat uyudumu gece. benımkı 5 de bi uyandı 6 da gozunu kapadı cok gerdi benı cok kıpır kıpır sıpa yaaaaa.
album yaptınmı dun giremedim bi daha temıslıkle yemek aynı gune cakısınca giremıyorum pek
Gunaydin kevserim oy dis doyon yaa beni terler aliyo ben ne cektim ziril ziril agladim curuktu cektiriken tee yukardaki lambayi tepikledim doktior ne cekti dugunumde yanagim hafif sisti vallaha zati o randevular adami bitiryo acilsin ama olsen kimin umurunda ilac ne verdi kevserimGunaydinn canlar ya bn dr gittim dun acile ilac vrdi randevu alip gelin dedi randevu taaa ayin 10 veriyor
Ozeli aradim hic bi yerde dis bolumu uok cok agriuoor yabcildiricam
Alis uyandi pcye elnkoydu bende cepten girdim melisam aynwn bizim burdan asagisida 30 35 tl git gel 70tl buluyo dolmuslar eziyet resmen melisam sorma ev isi kapandi garantideyiz kadin kendi imzaladi kontrati cunku satamayacagini anlayonca sinir kupu olmus oh olsun demek istemiyorum ama oh olsun beni bebegimle zora sokacakti kendi zorda ne diyim alis gece fenaydi melisam sirf 2.5 saat saaladim bi ara bilegimi oynatamadim sipa dkka basi sut icti 3de basladi 7 kadar sut icti dana gerci tek icsinde raziyim bosa kalkmaktansa karni doyiyo en azindan seninkide durmadi he onkesin disten yapiyo gor bak melisam
Yok melisam yapamadim hemen yaoayim dur pcden
son resimde koptum elifim ya ay maassallah cok tatlı cakal ya
Ben kacar oylku kudurmalarda
Alis uyandi pcye elnkoydu bende cepten girdim melisam aynwn bizim burdan asagisida 30 35 tl git gel 70tl buluyo dolmuslar eziyet resmen melisam sorma ev isi kapandi garantideyiz kadin kendi imzaladi kontrati cunku satamayacagini anlayonca sinir kupu olmus oh olsun demek istemiyorum ama oh olsun beni bebegimle zora sokacakti kendi zorda ne diyim alis gece fenaydi melisam sirf 2.5 saat saaladim bi ara bilegimi oynatamadim sipa dkka basi sut icti 3de basladi 7 kadar sut icti dana gerci tek icsinde raziyim bosa kalkmaktansa karni doyiyo en azindan seninkide durmadi he onkesin disten yapiyo gor bak melisam
Yok melisam yapamadim hemen yaoayim dur pcden
A.s moonum sagolasin Allah razi olsun bizde sevincliyiz vallaha kafamaiz rahat en azindan hee teyzesi aynen faceyede koyduk dedikki bende dil yok sizde din yok susadim uleyn diye bayildi herkes ben 2 gun oncesine demistimki bu yakinda agzinida dayar vallaha yapti bucuruk kanepeye isemesini gordunuzmu batirdi koltugumu neden hwrseyleribtatli gwliyo bu bucurukleeinCnm ev konusuna sevindim rabbime şükür
Oglusunu gordum maşallah bittim damacana olayina rabbim korusun
Kevser cnm gecmis olsun
Evet cok tatlilar disiniz uzadimi elifcim