Melisam gelir gelir korkma benimde hep oyle olurdu azaliyomu diye taktikca azalirdi dusunme sen incirle bol pekmez ye tahini bol olsun tahin helvasi ye kisir yap marullu ye kesilmez birde kisira bol dereotu koy ben o aanlr bu sekilde cogalttim simdi kesildi bakma doymayinca mama vericeksin melisam ac kalincada durmazki yavrumKislar iki gundur sutum aksam emmedin yetmiyo mama vermeye badlafim adetim bugun bitti ams vogalmsmdi bi tuflu dit kesiliyomu acep elifm bende srndenim bak bebelwtimizn kısmeti bu kadarı mis hele benimki daha 5 sylik yaaa
Umarım gerigelir çoğalır msma vermekle hstami yapıyorum sma doymayincada yatmiyokii(
Ne biliyim yaa onceki âdet mdede azwpmisti amq mamaya basvuracakkadar olmamıştı
Kisiri debwmedim hiç gqz yapar diye yzak durdum hep
Bi bes gndur damlalatini vermiyirum gerci gecti sqnirim
Dun aksam 6 da emzirdim en son rabi cocuk sekiz gibi acikti bos bos cekti iki uc yudum anca geldi
Uyuttum yarim saayte bi uyanmaya basladi ağlayarak mxbur yaptim mama bgunde 17.30 a kadar zor zqr idare ettik memeyle verdim yine mama(
gel koollarima melisam gel dombik donbik kollarima gel sarayim bak zayifliyorum bulamazsin daha mucukssss muckssssss canim benimElifimmm kucak kucak muckkkkk
Anasuni satayimm adetim bir c gun surerdi az gelirdu hep rogumdan beri bi hafta cok yogun oluyorum hep
cnm doymuyosa mecbur verecrksin mama kötü birsey değil. Dereotu bol su rezene bulgur pilavi kisir ye stres yapma yardimci olacak biri varsa grlsin bir kac saat dinlen gun icinde ozaman sutun artarKislar iki gundur sutum aksam emmedin yetmiyo mama vermeye badlafim adetim bugun bitti ams vogalmsmdi bi tuflu dit kesiliyomu acep elifm bende srndenim bak bebelwtimizn kısmeti bu kadarı mis hele benimki daha 5 sylik yaaa
Umarım gerigelir çoğalır msma vermekle hstami yapıyorum sma doymayincada yatmiyokii(
Moonum hogeldin nasilsin pasam uyidumu
Insallay canimn e diyim
Emzireli benimfe cok istahim acik 67 ye inmiş m dogumdan ucgun sonrw simdiikikilo almış im takmiyorumonuda o kadar yemwmede ne diye az sa bak beabucuktqn heti yaklasik yarimkilo izmir uzumu) 3bardak humana cqyi ictim yenice doluyoo biri oda ole dolu doludegil yanii
Ya beni de nw dicemmeyveleti ne kadarveriyodun baskarda
Ceyrek elma verdimbenbugunde ceyrwkten biraz az armut yetermi
Bide meyve vereli kusma siarttisankii
Bizimki 3 saat ayaktaydi sizdida yarim saatw canlanmaya baslar sipacnm doymuyosa mecbur verecrksin mama kötü birsey değil. Dereotu bol su rezene bulgur pilavi kisir ye stres yapma yardimci olacak biri varsa grlsin bir kac saat dinlen gun icinde ozaman sutun artar
Yok direniyo esek uyumamak için
Tamam kislar ddiklwtinizi tuketiyim biraz
Iyi geceler kavtim ben
Bizimki 3 saat ayaktaydi sizdida yarim saatw canlanmaya baslar sipa
Moonum derleeki akli kestikce memeyi zor birakirlarmis halamda 2 yasina kadaer emzirdi versen hala emer 1. Sinifa gidiyo dusun ama emsin birak zordur elbet ama emsin her damlasi mucize ben cok cektim direndim 2.dusunmuuorum ama buyuk konusmiyim nasibimde varsa daha bilincli olucam hayirlisi hakkimizdaUbenimkide simdi uyudu bakalim bu ara gece cok sık meme istiyor delirtiyo beni
Iyi geceler kacmayin allahin emri ile gidindiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?