Cnm ya elifimm bnm allh razi olsun ihlamur verdim zar zor icti simdi uyuyor kalkar bakalim gece napicam
Kiz bu akıllı tellerdede mesaj yazarken sacmaliyor dun kevsere yazdığım cevaba bir bakın yahu
Günaydınlar arkadaşlarım.kahvalti saati
Elifim napiyor aliş
Kizlar saolun kizim bu gun daha iyi dun gece 4 te cok ateslendi ilaclarini verdik tekrr alnina islak bezlek su koyduk dustu halada cikmadi balgam var ama iyi bu gun biraz daha
Elifim cnm bmm esim ne yapsin gitti gene ustanin yanina adamin arabasini yaptiriyo adamin arabasi 2 bin tl tuuyo babasindan aldi
Bizimki daha ne olucaga belli degil
artik cok yapmZ kaka cnm benimki gunde bir yapar ayni bizimki gibi oluyor kakalarida buyuyor eskiden sivi ağırlıklı beslendikleri için sulu oluyor patates pilav cok yiyorsa oda yapar armut rendele ver kBizsamoonum aliş büyüğünü günde 3-4 kere yapardı suluydu 3 gündür baya kaskatı ve minicik yapıyodu bu sabah düzeldi neden olmuştur acaba
günlük çorbası yemeği ayrı yiyo anlam veremdim:26:
Kizlar saolun kizim bu gun daha iyi dun gece 4 te cok ateslendi ilaclarini verdik tekrr alnina islak bezlek su koyduk dustu halada cikmadi balgam var ama iyi bu gun biraz daha
Elifim cnm bmm esim ne yapsin gitti gene ustanin yanina adamin arabasini yaptiriyo adamin arabasi 2 bin tl tuuyo babasindan aldi
Bizimki daha ne olucaga belli degil
Amin cnm bnm alah razi olsunartik cok yapmZ kaka cnm benimki gunde bir yapar ayni bizimki gibi oluyor kakalarida buyuyor eskiden sivi ağırlıklı beslendikleri için sulu oluyor patates pilav cok yiyorsa oda yapar armut rendele ver kBizsa
Allah darda koymasin kevseriim ya hepsi üst üste geldi allah can Sağlığı ve rsin size
artik cok yapmZ kaka cnm benimki gunde bir yapar ayni bizimki gibi oluyor kakalarida buyuyor eskiden sivi ağırlıklı beslendikleri için sulu oluyor patates pilav cok yiyorsa oda yapar armut rendele ver kBizsa
Allah darda koymasin kevseriim ya hepsi üst üste geldi allah can Sağlığı ve rsin size
Ne kusuru bacm estagfurrulllahhhh bnde yazamiyorum bizim cadinin mamasimi yaptim ilaclarini verip uyutucam evet cnm gorunmez kaza allaha bin kere sukur esime bisey olmadi
Alisim napiyo elifim ya emiyo mu ya bizim kizda ayni uyutmasi sorun kalkamsi sorun valla allah yardımcı miz olsun bn hele uykusuzluga hic dayanamiyorum sinir kupu oluyorum ya
Izim ki hic bisey yemek istemiyo zorla yediriyorum simdi yedirdim ayagimda salliyorum
canım patatesi hafta da birlez yediriyorum sıralıyorum işte ıspnak patates pırasa çorbalar sebzeler falan birtek meyveyi yemedi 1 hafta olucak kusuyo sürekli bıktı demekki vermedimki özlesin bugün normale dönmüş ama hatta battı yatak döşek pilavıda ben sofradayken kaşıklka 2-3 kez veirnce yiyuo oda tanelerde 3-4 tane normalde yedirmiyorum hiç yedirmem gereklimi nasıl yapablirim moonunm birde bu kaşık mamalrın en iyisi hangisi hangi marka gecelri bi deniyim diğerlrini sevmedi ama bakıcam tekrar
Ben pilav bir yasindan sonra verdim cnm simdi biz ne yersek ondan veriyorum Muhallebi yemedimi aksam alis gogle pirinc unu demistim birkac gun arayla ver geceleri icine sevxigi meyveden rendele hippin 7 tahillisini kullandim ben cok bikti zaten artik istemiyor corbada verebililirsin ari mama kullan dene bakalim
Uzulme elifim ya sen elinden gelinin fazlasini yaptin emsin die ama alisim emmedi sikma caninikevserim aliş emmiyo bıraktı memeyi 1 hftaya yakındır böğğ yapıyo sütümde gitti zaten çok azaldı sneinki emiyomu kuzum ben üzülüyorum ama ne yapayım elimden geleni yaptım babamla konuşuıyorumda üstü kapalı anlattım işte sen 3 ay bile emmedin emmiyosa neden o kadar düştün bak şimdide kilo ve ayağa alışmış durmuyo diyo ama işte erkekler için demesi kolay emmemek kadar kötü birşey yok ne çektim zayıflarıma rık 3 kilom gitti yaza kadar eski halime dönücem hatta fazlası inş bend edaynamıyorum uykusuzluğa e haliyle gündüzleri çok yoruluncada geceyede uyumak sityoruzda olmuyo sinrmi dayanır birde ali hiç dötü yer görmüyo tırmanma halinde yürüme ahlinde başedemiyorumkuzum haasta ondan yemiyo yavrum üzülme düzleince yer yine ki alide zorla yiyo oyalayarak anamı ağlatıyo
hayırlı olsun allah anali baba li buyutsun cok güzel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsinarkadaslar dogum yaptım ben. bebısım kucagımda cok mutluyum zezeryanla oldum gercı ama yınede MUTLUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?