• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elif canım duzelir uzulme sakın

Günaydın herkese.:54:

Merhaba.. Ben size bişiler sorucam bugün de bunları taktım kafaya :(
5+3 ken kesem 6,7 mm çok mu ufak sizce? Bir de kesem uterus fundusunda görüldü yani rahmin tepesinde.. Çok tuhaf geldi bana araştırınca.. Sizce normal mi? Kesenin içinde yolk sak ve fetal izlendi yazmışlar ama bi sıkıntı var mı diye merak ediyorum...

Elif canım duzelir uzulme sakın

Günaydın herkese.:54:
inş moonum inş hayırlısı artık :41:
Merhaba.. Ben size bişiler sorucam bugün de bunları taktım kafaya :(
5+3 ken kesem 6,7 mm çok mu ufak sizce? Bir de kesem uterus fundusunda görüldü yani rahmin tepesinde.. Çok tuhaf geldi bana araştırınca.. Sizce normal mi? Kesenin içinde yolk sak ve fetal izlendi yazmışlar ama bi sıkıntı var mı diye merak ediyorum...
canım inanki o büyüklük küçüklük ben pek anlamam ama sasna diyrbilirimki bence seninki normal gebelik nasıl iş ben anlamadım ama inş günün geldiğinde hayırlı haberlerle gelicekdin canım dualarımdasın hakkınd ahayırlısı olsun:38:

kimseler gelmeiş kızlar nerdesiniz baktım baktım kimseler yok facede takılıyorum vallaha retk ettiniz beni :ssz:yemeğimi yaptım eşimi bekliyorum kursta yine çevik eğitimi alıyolarmış yarında gidecek son teee bayrampğaşaya gidiyo dün geldiki başının ağrısından duramıyo off off

Bizde bugun oglusum la top oynadik disarda bakkala gittik geldim yemek yaptım simdi dolabimii duzelticem baya karismisya:ssz:

inş moonum inş hayırlısı artık :41:

canım inanki o büyüklük küçüklük ben pek anlamam ama sasna diyrbilirimki bence seninki normal gebelik nasıl iş ben anlamadım ama inş günün geldiğinde hayırlı haberlerle gelicekdin canım dualarımdasın hakkınd ahayırlısı olsun:38:

Allah razı olsun teşekkür ederim... Dualarımda hepimiz de benim dualarımdasınız.. O kadar sıkıntıda hamişlerimiz var ki Rabbim yardım etsin.. Bir gidip geleyim inşallah bakalım neler oluyor göbüşümde :)

Allah razı olsun teşekkür ederim... Dualarımda hepimiz de benim dualarımdasınız.. O kadar sıkıntıda hamişlerimiz var ki Rabbim yardım etsin.. Bir gidip geleyim inşallah bakalım neler oluyor göbüşümde :)
Sendende Allah razi olsun canim benim icimde huzur var oyle hissediyorum hani cok sukur bir rahatsizligin sikaywtin yok doktorlarinndedgiylede bana ciddi borseymis gibi belmiyo dedim yaa usg olculerine takilma cidden yaniltici kurban oldugum rabbim evladini sagsalim kucagina alamayi nasip etsin hayirlisiyla guzel sonuclar alicaz sonra cinsiyetini ogrenicez bakarsin kiz olur bende ogluma alirim :34::34::34:

Sendende Allah razi olsun canim benim icimde huzur var oyle hissediyorum hani cok sukur bir rahatsizligin sikaywtin yok doktorlarinndedgiylede bana ciddi borseymis gibi belmiyo dedim yaa usg olculerine takilma cidden yaniltici kurban oldugum rabbim evladini sagsalim kucagina alamayi nasip etsin hayirlisiyla guzel sonuclar alicaz sonra cinsiyetini ogrenicez bakarsin kiz olur bende ogluma alirim :34::34::34:

Senle beraber benim de içime huzur doldu teşekkür ederim.. Çok tatlısın... Kız olursa söz oğluna vericem :)) Rabbim sağlıkla herşeyi nasip etsin inşallah.. :16::16:

Bizde bugun oglusum la top oynadik disarda bakkala gittik geldim yemek yaptım simdi dolabimii duzelticem baya karismisya:ssz:
Oy senin kucuk adamini yerim buyudude annwsiyle top iynamayami gidermis hey yavrum benim daha dun miniciktin simdi oyunlar oynuyo agsini yerim yweim maasallah kuzuma :nazar::nazar::nazar:ahh ahh moonum bendekibdolaplarda fena bu esseknbeni bu hale getirdi yaa eskiden kalkardim 8de baslardim ise oglen olmadan biterdi alirdim kahvaltiminkonardim pcye ohhhh simdinuiyemiyorum bile nerdeeeeee:27:

Senle beraber benim de içime huzur doldu teşekkür ederim.. Çok tatlısın... Kız olursa söz oğluna vericem :)) Rabbim sağlıkla herşeyi nasip etsin inşallah.. :16::16:

Aminnnn canim aminn cumlemizin hakkinda rabbim hayirlisini nasip etsin canim sen istanbuldamisin ne kadarlik evliydin kac yasindasin :38:

Gunaydin canlar melisam gelememis hic merak ettim ins oykum iyidir :26:kizlar alisin sanirim neden geceleri yirtindigini anladim acliktsn yedirip yatordim zaman ilk 3-4 yada 5 saat iyi ama sonrasi fena kuzum aciktigindan yaipiyomus gecebkalktim sut isittim artik rabbimeee sonsuz sukurler olsunki bibwron aliyo icito nasil icti sutu hemen uyudu ne sallamak ne birser doyunca uyidu ve sabah 7 olmadan uyanan 08.30 kalkti ins bundan sonra rahat oluruz veeee asil haber esimin calisma saatleri 12-36 DONDU ARTIK o kadar zaman bizden ayri olmiycak sukurler olsun yaa isinden dert yanardim 3 aydir ama buyuk Allahim yuzumuze guldu once zoru gosterdi cok sukur simdide yuzumizi guldueuyo:16::16:

Aminnnn canim aminn cumlemizin hakkinda rabbim hayirlisini nasip etsin canim sen istanbuldamisin ne kadarlik evliydin kac yasindasin :38:

3-4 ay öncesine kadar İstanbuldaydım.. Şimdi nasıl özlüyorum bilemezsin.. Şu an Erzurumdayım.. 2 aylık evliyim 25 yaşındayım..

Canlar gunaydin dun oglen ev gezmesine gityik kizimla arkadasa da sarda bulusacaktik ya cok ruzgar vardi ona rsgnen oykucuk hapşırma ua baskadi bugun yaa iyice hastalik hastasi oldu sipacik
Elifim coj sevindim esine is olwyona alidin problemini cozmebede tabiki oh uyudunuz 8.30 a kadar he bizde o civarda kalktik
Sut inek sürüm veriyorsun canim
Memidundende veriyidun demi kesme gilum az gelsin vetsrn yinede benim adet bitti dunden beri fena degil ama benimkide yorbak bi semeye gitmez kesilir azaliyo gitgide

3-4 ay öncesine kadar İstanbuldaydım.. Şimdi nasıl özlüyorum bilemezsin.. Şu an Erzurumdayım.. 2 aylık evliyim 25 yaşındayım..
Woo soguktur ki erzurumda canim madwm ozele gidiyosun sifaya gitsene cok iyidir birde orda bakil 2 ayliksin maasallah hemen gelmis bebeisin maasallah
Canlar gunaydin dun oglen ev gezmesine gityik kizimla arkadasa da sarda bulusacaktik ya cok ruzgar vardi ona rsgnen oykucuk hapşırma ua baskadi bugun yaa iyice hastalik hastasi oldu sipacik
Elifim coj sevindim esine is olwyona alidin problemini cozmebede tabiki oh uyudunuz 8.30 a kadar he bizde o civarda kalktik
Sut inek sürüm veriyorsun canim
Memidundende veriyidun demi kesme gilum az gelsin vetsrn yinede benim adet bitti dunden beri fena degil ama benimkide yorbak bi semeye gitmez kesilir azaliyo gitgide
Melisam hemmen Tylol ver keser canim ilerlemez ins sagolsin canim vallaha cok sukur iki yerden mutluyum rabbim bozmasin inek sutu veriyorum canim bende sut bitti sikinca ecuk cikiyo iste
nasılsısın elifim:38::38: aliş uyuyomu benım sıpa dayanamadı yattı
du ayran ıctıydım yemekte kafayı kaldıramadı gece:27::27:

Kahvalti yapiyoduk melisam essek oglum ne yememe nede yazamama izin vermedi binlere alinti ettim binkere ciktim essek :47:uyutucam bende simdi bari minnosumda uyisada sende otursan alis bazen 2 saat uyuyo artik yarim saat nadir oluyo

Woo soguktur ki erzurumda canim madwm ozele gidiyosun sifaya gitsene cok iyidir birde orda bakil 2 ayliksin maasallah hemen gelmis bebeisin maasallah

Canım zaten burda özel hastane seçeneğin yok ki.. İlk şifaya gittim zaten böyle özel birşeyi başka ellere emanet edemem diye düşündüm.. Biliyor musun buraları? Şifada da işte bakalım bu doktor nasıl.. İlk gittiğim için ben de tedirgindim bu yüzden önyargılı olmak istemiyorum doktorumla ilgili bakalım haftaya gideceğim nasıl geçecek merak ediyorum.. Evet buralar çok soğuk ben bu kışı hiç düşmeden nasıl geçiririm diye düşünüyorum şimdiden Allah korusun bebeğimi bu yüzden kaybetmek istemem...

Canım zaten burda özel hastane seçeneğin yok ki.. İlk şifaya gittim zaten böyle özel birşeyi başka ellere emanet edemem diye düşündüm.. Biliyor musun buraları? Şifada da işte bakalım bu doktor nasıl.. İlk gittiğim için ben de tedirgindim bu yüzden önyargılı olmak istemiyorum doktorumla ilgili bakalım haftaya gideceğim nasıl geçecek merak ediyorum.. Evet buralar çok soğuk ben bu kışı hiç düşmeden nasıl geçiririm diye düşünüyorum şimdiden Allah korusun bebeğimi bu yüzden kaybetmek istemem...

Allah korusun canım kötü birşey olmıycak sen içini ferah tut rabbime emanet inş hakında hayırlısı erzurum soğuktur kışın -30 lara çıkar Allah kolaylık versin canım bilirim bende çok gitmişimdir en son skolyozumdan gitmştim 4 yılı geçiyodur belki daha fazla hatırlamıyorum bile

Back