• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Cnm ya elifimm bnm allh razi olsun ihlamur verdim zar zor icti simdi uyuyor kalkar bakalim gece napicam

sendende Allah razı olsun kevserim Allahım acil şifalar versin kuzuma yavrum kıyamam ben ona bugün nasl inş iyidir kevserim eşin ne yaptı araba işini çok tuttmu kuzum:26:

Kiz bu akıllı tellerdede mesaj yazarken sacmaliyor dun kevsere yazdığım cevaba bir bakın yahu:34:

Günaydınlar arkadaşlarım.kahvalti saati:39:

Elifim napiyor aliş

Son düzenleme:
Kiz bu akıllı tellerdede mesaj yazarken sacmaliyor dun kevsere yazdığım cevaba bir bakın yahu:34:

Günaydınlar arkadaşlarım.kahvalti saati:39:

Elifim napiyor aliş

aynen moonum bende yarı yamalak anladım:44::44::44::9::9::9:ama oluyo bendede yazarken karışıoyo sonradan farkediyorum:27:günaydın canım benim ben yedim sanda afiyet olsun çayımı içiyorum alişde uyuyo teyzesi artık ayaklarımda değil nasıl rahatım yaaa emzirdiğim için bekliyodum şimdi uyuyo kendi başına paşam nasıl resim isterim müsait olduğun bi zamanda kuzum bende akşama eşimin telinde resimler atayımda albüm yapayım

moonum aliş büyüğünü günde 3-4 kere yapardı suluydu 3 gündür baya kaskatı ve minicik yapıyodu bu sabah düzeldi neden olmuştur acaba
günlük çorbası yemeği ayrı yiyo anlam veremdim:26:

Kizlar saolun kizim bu gun daha iyi dun gece 4 te cok ateslendi ilaclarini verdik tekrr alnina islak bezlek su koyduk dustu halada cikmadi balgam var ama iyi bu gun biraz daha
Elifim cnm bmm esim ne yapsin gitti gene ustanin yanina adamin arabasini yaptiriyo adamin arabasi 2 bin tl tuuyo babasindan aldi
Bizimki daha ne olucaga belli degil

Kizlar saolun kizim bu gun daha iyi dun gece 4 te cok ateslendi ilaclarini verdik tekrr alnina islak bezlek su koyduk dustu halada cikmadi balgam var ama iyi bu gun biraz daha
Elifim cnm bmm esim ne yapsin gitti gene ustanin yanina adamin arabasini yaptiriyo adamin arabasi 2 bin tl tuuyo babasindan aldi

oh oıh çok şükür kevserim Allahın i<niyle yarına daha da atlatır yavrum benim sırtını sıcak tut kevseirm çokk iyi geliyomuş öksürüğe Allahm eşinede kolaylık versin kevserim çokmuş daha sizinki duruyo rabb,im yarmcınız olsun görünmez kaza işte ama neler açtı başa :26::26::26::26:

kevserim kusuruma bakma canım babam aradıda onunla konuştum baya bi alişden konuştuk çok zorluyo beni uykusnu ağlasa bile bırak ağlasın karnı tok oldukjtan sonra yorgun düşer uyur dedi birde ciddi durarak hayır de bilsin diyo diyorum bazen anlıyo ama bazen sapıtıyo ya KIZLAr çopk sıkıntıdayım aman rabbşm hakkımızda hayırlısnı versin inş

moonum aliş büyüğünü günde 3-4 kere yapardı suluydu 3 gündür baya kaskatı ve minicik yapıyodu bu sabah düzeldi neden olmuştur acaba
günlük çorbası yemeği ayrı yiyo anlam veremdim:26:
artik cok yapmZ kaka cnm benimki gunde bir yapar ayni bizimki gibi oluyor kakalarida buyuyor eskiden sivi ağırlıklı beslendikleri için sulu oluyor patates pilav cok yiyorsa oda yapar armut rendele ver kBizsa

Allah darda koymasin kevseriim ya hepsi üst üste geldi allah can Sağlığı ve rsin size

Ne kusuru bacm estagfurrulllahhhh bnde yazamiyorum bizim cadinin mamasimi yaptim ilaclarini verip uyutucam evet cnm gorunmez kaza allaha bin kere sukur esime bisey olmadi
Alisim napiyo elifim ya emiyo mu ya bizim kizda ayni uyutmasi sorun kalkamsi sorun valla allah yardımcı miz olsun bn hele uykusuzluga hic dayanamiyorum sinir kupu oluyorum ya
Izim ki hic bisey yemek istemiyo zorla yediriyorum simdi yedirdim ayagimda salliyorum

artik cok yapmZ kaka cnm benimki gunde bir yapar ayni bizimki gibi oluyor kakalarida buyuyor eskiden sivi ağırlıklı beslendikleri için sulu oluyor patates pilav cok yiyorsa oda yapar armut rendele ver kBizsa

Allah darda koymasin kevseriim ya hepsi üst üste geldi allah can Sağlığı ve rsin size
Amin cnm bnm alah razi olsun

canım patatesi hafta da birlez yediriyorum sıralıyorum işte ıspnak patates pırasa çorbalar sebzeler falan birtek meyveyi yemedi 1 hafta olucak kusuyo sürekli bıktı demekki vermedimki özlesin bugün normale dönmüş ama hatta battı yatak döşek pilavıda ben sofradayken kaşıklka 2-3 kez veirnce yiyuo oda tanelerde 3-4 tane normalde yedirmiyorum hiç yedirmem gereklimi nasıl yapablirim moonunm birde bu kaşık mamalrın en iyisi hangisi hangi marka gecelri bi deniyim diğerlrini sevmedi ama bakıcam tekrar

Ne kusuru bacm estagfurrulllahhhh bnde yazamiyorum bizim cadinin mamasimi yaptim ilaclarini verip uyutucam evet cnm gorunmez kaza allaha bin kere sukur esime bisey olmadi
Alisim napiyo elifim ya emiyo mu ya bizim kizda ayni uyutmasi sorun kalkamsi sorun valla allah yardımcı miz olsun bn hele uykusuzluga hic dayanamiyorum sinir kupu oluyorum ya
Izim ki hic bisey yemek istemiyo zorla yediriyorum simdi yedirdim ayagimda salliyorum

kevserim aliş emmiyo bıraktı memeyi 1 hftaya yakındır böğğ yapıyo sütümde gitti zaten çok azaldı sneinki emiyomu kuzum ben üzülüyorum ama ne yapayım elimden geleni yaptım babamla konuşuıyorumda üstü kapalı anlattım işte sen 3 ay bile emmedin emmiyosa neden o kadar düştün bak şimdide kilo ve ayağa alışmış durmuyo diyo ama işte erkekler için demesi kolay emmemek kadar kötü birşey yok ne çektim zayıflarıma rık 3 kilom gitti yaza kadar eski halime dönücem hatta fazlası inş bend edaynamıyorum uykusuzluğa e haliyle gündüzleri çok yoruluncada geceyede uyumak sityoruzda olmuyo sinrmi dayanır birde ali hiç dötü yer görmüyo tırmanma halinde yürüme ahlinde başedemiyorum :31::31::31::31:kuzum haasta ondan yemiyo yavrum üzülme düzleince yer yine ki alide zorla yiyo oyalayarak anamı ağlatıyo

canım patatesi hafta da birlez yediriyorum sıralıyorum işte ıspnak patates pırasa çorbalar sebzeler falan birtek meyveyi yemedi 1 hafta olucak kusuyo sürekli bıktı demekki vermedimki özlesin bugün normale dönmüş ama hatta battı yatak döşek pilavıda ben sofradayken kaşıklka 2-3 kez veirnce yiyuo oda tanelerde 3-4 tane normalde yedirmiyorum hiç yedirmem gereklimi nasıl yapablirim moonunm birde bu kaşık mamalrın en iyisi hangisi hangi marka gecelri bi deniyim diğerlrini sevmedi ama bakıcam tekrar

Ben pilav bir yasindan sonra verdim cnm simdi biz ne yersek ondan veriyorum Muhallebi yemedimi aksam alis gogle pirinc unu demistim birkac gun arayla ver geceleri icine sevxigi meyveden rendele hippin 7 tahillisini kullandim ben cok bikti zaten artik istemiyor corbada verebililirsin ari mama kullan dene bakalim

Ben pilav bir yasindan sonra verdim cnm simdi biz ne yersek ondan veriyorum Muhallebi yemedimi aksam alis gogle pirinc unu demistim birkac gun arayla ver geceleri icine sevxigi meyveden rendele hippin 7 tahillisini kullandim ben cok bikti zaten artik istemiyor corbada verebililirsin ari mama kullan dene bakalim

yok canım pirinç unuda yemedi sevdiği şeyleri güzelce yiyoa ma sevmedimide yemiyo hani başka çeş,itli varmıdır diye sordum bende tattırmak amaçlı veiryorum ama kendisi istiyo özellikle salata suyuna bayılıyo vermeyince ağlıyo bende tuz katmıyorum öncesinde zeytinyağı hafif limonla önce veriyorum sorna tuz ekliyorum hipin çok iyi diyolar deniyim bakalım nerdne bulabilirm migroslardanmı

kevserim aliş emmiyo bıraktı memeyi 1 hftaya yakındır böğğ yapıyo sütümde gitti zaten çok azaldı sneinki emiyomu kuzum ben üzülüyorum ama ne yapayım elimden geleni yaptım babamla konuşuıyorumda üstü kapalı anlattım işte sen 3 ay bile emmedin emmiyosa neden o kadar düştün bak şimdide kilo ve ayağa alışmış durmuyo diyo ama işte erkekler için demesi kolay emmemek kadar kötü birşey yok ne çektim zayıflarıma rık 3 kilom gitti yaza kadar eski halime dönücem hatta fazlası inş bend edaynamıyorum uykusuzluğa e haliyle gündüzleri çok yoruluncada geceyede uyumak sityoruzda olmuyo sinrmi dayanır birde ali hiç dötü yer görmüyo tırmanma halinde yürüme ahlinde başedemiyorum :31::31::31::31:kuzum haasta ondan yemiyo yavrum üzülme düzleince yer yine ki alide zorla yiyo oyalayarak anamı ağlatıyo
Uzulme elifim ya sen elinden gelinin fazlasini yaptin emsin die ama alisim emmedi sikma canini
Zayiflama isine gelince ne yapsam bilmiuorum ya nnm kesin zayiflama lazim 76.kiloydum kendi kendine 71.5 dusmusum ama yetmez aayiflamam lazi bizim cadi da emiyir ne yapcam bilmiyorum esim su islerini halletsin kosu bandii alicak insallah ozaman kilo veririm

slm kıslar nasılssınıoz bakıyım
sabahtan beri bi sanssızlıktır gidiyo
sabah 8 de kalktık 10 da oykuyu uyuttum on dakka sonra merdivenci kova surtup durdu oykuyu yatırdıgım odada merdiven bosluguna sıfır bi oda sesi aldı uyanduı tabi neyse bekledik 11 de uyuttum uyutur uyutmaz suppurup sileyim dedim hopp yarım saat sonra kapı calındı posta sınır oldum ,iste bitmedi yanı anlıcanız bugun oykuyu uyutmakla ve temıslıkle gecti gelemedi tam bi ara geldim ondada yıne oyku uyandu onla ılgılendim. of daraldım tya ne kadar monpton bi yasam allahım ancak dısarı cıkınca daha rajat ediyorum ben en azından evle ilgilenmiyorum:31::31:

arkadaslar dogum yaptım ben. bebısım kucagımda cok mutluyum zezeryanla oldum gercı ama yınede MUTLUYUM
hayırlı olsun allah anali baba li buyutsun cok güzel bir duygu rabbim olmayan herkese nasip etsin

Back