• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gunaydin canlar iyi hafta sonlari alis memeden kesildi artik 4 gundur hic emmiyor ki sutumde yok sikinca geliyo nasibi 9 aymis uziluyorum tabiki ama ben elimden geleni yaptim 9 aydir ayaklarimda tuuttum emzirdim simdi uyutuyorum yerine birakiyorum isime bakiyorum yada uyuyorum artik alissin dun 3 saat uyudu yinede kalkmak istemedi pasam bi buruklik varki icimde keske 1 yqsina kadar emzirwbilseydim olani sagip veriyorum ama olanda 30 cc ancak cikiyo:5::5::5::5::5::5:

Gunaydun canim uzulme kiyamam sqna bi denem sen uc ay daha zorla kuzum bak sarı uzum ck arttiriyo sutu
Dut kurusu falan
Gwrci bugune kadar elinden gelen herseyi yaptin olsun kuzum 9ay az değil ki baktin cogalmiyo vermessin benimde bazen saginca 25 i zor buliyo ama sagma makineleri bi odalarına da cekemiyo yani srn 60 olarak dusun onu:38:

Canim memeni alniyomuydu alis sonradan aliyisa sagma ole direk ver
Oykunun uykulari cok bozuldu sinirlerim boxukuyo yaa
Sabah 8 i bulamiyoruz artik yedide kalktı sramiza aldik 8.30 a iadar ya yok anam uyumadi sipa

Gunaydun canim uzulme kiyamam sqna bi denem sen uc ay daha zorla kuzum bak sarı uzum ck arttiriyo sutu
Dut kurusu falan
Gwrci bugune kadar elinden gelen herseyi yaptin olsun kuzum 9ay az değil ki baktin cogalmiyo vermessin benimde bazen saginca 25 i zor buliyo ama sagma makineleri bi odalarına da cekemiyo yani srn 60 olarak dusun onu:38:

Gunaydin melisam vallaha eskisi kadar dwgil ama uzuluyorum yinede sari uzumu denemedim bir tek deniyim dur yok alis almiyo verince oguruyo uykuda bile eakiden dwli dwli aranirsi simdi istemiyo:14:

Canim memeni alniyomuydu alis sonradan aliyisa sagma ole direk ver
Oykunun uykulari cok bozuldu sinirlerim boxukuyo yaa
Sabah 8 i bulamiyoruz artik yedide kalktı sramiza aldik 8.30 a iadar ya yok anam uyumadi sipa

Melisam acaba dismi cikariyo o yuzdwnmi bu kadar bozuksdu uykusu

Gunaydin kizlar biz kotuyuz kizim sabaha kadar uyumadi agla agla oksur sabah olur olmaz dr goturduk nezle olmus ilac verdi cok oksuruyor ne yapabilirim bn bu oksurugunun gecmesi icin ya uyuyamiyor iyi ki esim gececi degildi bi ara hep verdim ayagina salladi uyuttu azda olsa uyudum otobuste gelirken uyudu yollarda komediydik elimizde posetler bn ayagim dan yuruyemiyorum guke gule geldik kizim cok sukur biraz daha iyi
Esim bu gun arabayla ugrasicak...
Siz nasilsiniz kizimi uyuttuktan sonra nol bol konusuruz insallahhh

Gunaydin kizlar biz kotuyuz kizim sabaha kadar uyumadi agla agla oksur sabah olur olmaz dr goturduk nezle olmus ilac verdi cok oksuruyor ne yapabilirim bn bu oksurugunun gecmesi icin ya uyuyamiyor iyi ki esim gececi degildi bi ara hep verdim ayagina salladi uyuttu azda olsa uyudum otobuste gelirken uyudu yollarda komediydik elimizde posetler bn ayagim dan yuruyemiyorum guke gule geldik kizim cok sukur biraz daha iyi

Kevserim yaziyodum canim alis sofraya daldi topladimda geldim cok gecmis olsun canim demek usuttu yavrum ihlamur icirsen kevserim en iyi bildigim o birde balli sut hic sut icirdinmi kuzum monnosuma

Birde babannemi oluuo somdi o kadin aklinca yuh yaziklar olsun beee Allahtan kendi kanindan komsunun olsa nasil bakardi bilemiuorim yani sen demissin kuzum dusunmuzsun keske biraksalarmis bin kat iyi bakicagindan suphesi olmazdi en azindan

Tabi cnm en azından yavruyu ac birakmazdim totolarini kaldiramiyolar:19: benim kocamda foto cekimine gitti hobi yapiyoryA aksama fenerbahçe maci var abisigil anasigil gelcekmis soran yok bana gelebilir lermi diye yemekleri esim yapcak sanki evi bisiler götürüyor:19:cok kizginim

Allah kolaylık versin cnm ya bebek lerin rahatsızlığı cok zor oluyor ek gıda yiyorsa tavuklu Şehriye çorbası yap karabiberli sonra ihlamut kaynat icine az bisi tarçın iyi gelir

Tabi cnm en azından yavruyu ac birakmazdim totolarini kaldiramiyolar:19: benim kocamda foto cekimine gitti hobi yapiyoryA aksama fenerbahçe maci var abisigil anasigil gelcekmis soran yok bana gelebilir lermi diye yemekleri esim yapcak sanki evi bisiler götürüyor:19:cok kizginim

Sen cocuklu kadinsin sormadan nedwn is yapiuolar ayip yani birak kuUm temuzluk yapma anlasinlar

Kevserim nasil oldu minnosum uyuyomu bizde sahile geldik cafedyiz hava cok guzel ama ins hasta etmem alisimi

Kevserim nasil oldu minnosum uyuyomu bizde sahile geldik cafedyiz hava cok guzel ama ins hasta etmem alisimi
Ohh ne guzel gezin elifim insallah olmaz bn eminim ii bizde sahilde baya yuruyus yaptik gezdik ondan sonranhasta oldu kizim kesin
Moonum evet cnm cok zor ya gece omrumuzden omur gitti bakalim bu gece nasil olucak eminim ayni olur uyumaz daha dogrusu yavrum
Oksurukkten uyamiyorki cok kiz miz bnden baska kimseyi istemiyo
Durmadan ahliyo kollarimda uyuyor
Dediginiz gihi kizlar ihlamur vericem insallah ii gellr tarcinin bi zarati olmaz demi moonum
Elifim ya nette okudum 1 yasinda ki cocuklara bal vermiyin diyo kafam karisti
Baska ne yapabilirim kizlar ya oksurugu yuzunden uyamiuo agliyooooo
Icim gidiyo ya

Melisam sen nasilsin oykucuk neydiyo
Papatyam nasil accaba oda gelemiyo
Oflum zaten kauoplarda

Gunaydin canlar iyi hafta sonlari alis memeden kesildi artik 4 gundur hic emmiyor ki sutumde yok sikinca geliyo nasibi 9 aymis uziluyorum tabiki ama ben elimden geleni yaptim 9 aydir ayaklarimda tuuttum emzirdim simdi uyutuyorum yerine birakiyorum isime bakiyorum yada uyuyorum artik alissin dun 3 saat uyudu yinede kalkmak istemedi pasam bi buruklik varki icimde keske 1 yqsina kadar emzirwbilseydim olani sagip veriyorum ama olanda 30 cc ancak cikiyo:5::5::5::5::5::5:

Tatlım uzulme sakin tek gogusle gwne iyi emzirdin cnm alış tombisi istemedi senle ne alakadi var:16:-)

Ohh ne guzel gezin elifim insallah olmaz bn eminim ii bizde sahilde baya yuruyus yaptik gezdik ondan sonranhasta oldu kizim kesin
Moonum evet cnm cok zor ya gece omrumuzden omur gitti bakalim bu gece nasil olucak eminim ayni olur uyumaz daha dogrusu yavrum
Oksurukkten uyamiyorki cok kiz miz bnden baska kimseyi istemiyo
Durmadan ahliyo kollarimda uyuyor
Dediginiz gihi kizlar ihlamur vericem insallah ii gellr tarcinin bi zarati olmaz demi moonum
Elifim ya nette okudum 1 yasinda ki cocuklara bal vermiyin diyo kafam karisti
Baska ne yapabilirim kizlar ya oksurugu yuzunden uyamiuo agliyooooo
Icim gidiyo ya

Melisam sen nasilsin oykucuk neydiyo
Papatyam nasil accaba oda gelemiyo
Oflum zaten kauoplarda
Kevserim sahil gunesli sicakti ama yinedw cafeye kadar yueuduk oturduk sonra kalktik gittik yemege resimlerde cektim pcden girince album yaparim ins hasta olmaz aylardir sahile ilk gidisim cok guzel gecti alis cok guzwl durdu biberin almayan veled mamasini ccukcuk emdi bitirdi guzeldi :16:kevserim haklisin kuzum ben sutu soylerken balin yasak oldugunu unutmusum iyiki arastirdin balim sen aslimin dedigi gibi tavuk suyina corba yap ihlamur icir baska tylol verebilirisin alis o gun burun akintisi oldu biraz 2 kere verdim kesti aldir esine icir ins iyi gelir gribine ama oksuruge bi bablara sorayim onlar bilir mihtemelen haber ederim sana caniminn ici
Tatlım uzulme sakin tek gogusle gwne iyi emzirdin cnm alış tombisi istemedi senle ne alakadi var:16:-)
Oyle moonum ben sirf emsin diye yapmadigim kalmadi vallaha dogumdan sonra 8 kilo almisim tartiliyorumda 80 kiloyum saniyodum tek gogus sut yetmedikce yuklendim simdi 3 kilo verdim artik rejimdeyim emmiyor hani alsa uyku aralarinda yine basini beklerim emziririm yerim ama bog yapiyo sipa ancak sevmesini biliyo gordunmu kosuyo sapik gibi saldiriyo nasip ne yapalim keske emseydi yarinda oruclarimi tutmaya basliyorum 90 gun heheytt cana bedene kuvvet kisa gunler tutmak lazim artik

Kevserim babamla konustumda sirtina havlu kizdirsinda koysun diyo surekli koy yumasatirmis oksurugunu ilacda kullansin diyo ilac ismi veremem her cocuk ayridir diyo doktir ne verdiyyse kullansin sicak tuttsun dedi

Kevserim babamla konustumda sirtina havlu kizdirsinda koysun diyo surekli koy yumasatirmis oksurugunu ilacda kullansin diyo ilac ismi veremem her cocuk ayridir diyo doktir ne verdiyyse kullansin sicak tuttsun dedi
Cnm ya elifimm bnm allh razi olsun ihlamur verdim zar zor icti simdi uyuyor kalkar bakalim gece napicam

Allah sifa versin cnm bir iki damla limon sık vr cnm c vitamini alsın kiyamam kuzuya

Ilik suya limion sık biraz bir ratli kaşığı pekmez loy icir bogazi yumusar cnm birde odadini nemli tut yadtikla yatir oksirik gecene kadar Kevser cim

Back