• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Slm kizlar kevserim haklisin elimden gelwni yaptim ama iste insan yinede uzuluuo nasip o kadarmis yinede cok sukur melisam seninde gunun sanszilikla gwcmis aksiliktie zaten ne olurki uyusalar bwnde bugun resmen sinir krizi gecirdim sinirden kapiya yumruk attim elim fena bu cocuk beni cooookkk yoeuyo off neyse bwrna canim gozun aydiin canim hayirli evlat olsun ins gazsiz sancisiz bool uykulu bebeis olsun

Kislar iki gundur sutum aksam emmedin yetmiyo mama vermeye badlafim adetim bugun bitti ams vogalmsmdi bi tuflu dit kesiliyomu acep elifm bende srndenim bak bebelwtimizn kısmeti bu kadarı mis hele benimki daha 5 sylik yaaa
Umarım gerigelir çoğalır msma vermekle hstami yapıyorum sma doymayincada yatmiyokii:((

Kislar iki gundur sutum aksam emmedin yetmiyo mama vermeye badlafim adetim bugun bitti ams vogalmsmdi bi tuflu dit kesiliyomu acep elifm bende srndenim bak bebelwtimizn kısmeti bu kadarı mis hele benimki daha 5 sylik yaaa
Umarım gerigelir çoğalır msma vermekle hstami yapıyorum sma doymayincada yatmiyokii:((
Melisam gelir gelir korkma benimde hep oyle olurdu azaliyomu diye taktikca azalirdi dusunme sen incirle bol pekmez ye tahini bol olsun tahin helvasi ye kisir yap marullu ye kesilmez birde kisira bol dereotu koy ben o aanlr bu sekilde cogalttim simdi kesildi bakma doymayinca mama vericeksin melisam ac kalincada durmazki yavrum

Ne biliyim yaa onceki âdet mdede azwpmisti amq mamaya basvuracakkadar olmamıştı
Kisiri debwmedim hiç gqz yapar diye yzak durdum hep
Bi bes gndur damlalatini vermiyirum gerci gecti sqnirim
Dun aksam 6 da emzirdim en son rabi cocuk sekiz gibi acikti bos bos cekti iki uc yudum anca geldi
Uyuttum yarim saayte bi uyanmaya basladi ağlayarak mxbur yaptim mama bgunde 17.30 a kadar zor zqr idare ettik memeyle verdim yine mama :((

Ne biliyim yaa onceki âdet mdede azwpmisti amq mamaya basvuracakkadar olmamıştı
Kisiri debwmedim hiç gqz yapar diye yzak durdum hep
Bi bes gndur damlalatini vermiyirum gerci gecti sqnirim
Dun aksam 6 da emzirdim en son rabi cocuk sekiz gibi acikti bos bos cekti iki uc yudum anca geldi
Uyuttum yarim saayte bi uyanmaya basladi ağlayarak mxbur yaptim mama bgunde 17.30 a kadar zor zqr idare ettik memeyle verdim yine mama :((

Melisam eskisi kadar gazi yoksa bir kerelik dene marulu dereotunu bol ye isirgan cayi ic ben tek gosusu bu sekilde aylardir doldurdum cok sukur sutum coktu ara ara strrese girdikce azalirdi yoksa tasarsi oyle olurduki yoksa yetiremezdim simdi yemesin diyoarlar bana yemeseydim o sut nasil okurdu konusmak oyle kolayki millete ceken bilir yasayan bilir keyfe kilo almak kim ister en azindan benim vicdanim rahat bak 1 ay siktim 3 kilo gitri peki sut gelirmi geri gelmiyo

Elifimmm kucak kucak muckkkkk:38:
gel koollarima melisam gel dombik donbik kollarima gel sarayim bak zayifliyorum bulamazsin daha mucukssss muckssssss canim benim
Anasuni satayimm adetim bir c gun surerdi az gelirdu hep rogumdan beri bi hafta cok yogun oluyorum hep

Melisam 9 ay 3 de ordan 1 senenin pisligi atiyo vucit o kadar olacak kuzum ins cogalacak ben inaniyorum sen emzir yemenede biraz ozen goster bak Allahin izniyle articak minnosun memislieri

Insallay canimn e diyim
Emzireli benimfe cok istahim acik 67 ye inmiş m dogumdan ucgun sonrw simdiikikilo almış im takmiyorumonuda o kadar yemwmede ne diye az sa bak beabucuktqn heti yaklasik yarimkilo izmir uzumu;)) 3bardak humana cqyi ictim yenice doluyoo biri oda ole dolu doludegil yanii
Ya beni de nw dicemmeyveleti ne kadarveriyodun baskarda
Ceyrek elma verdimbenbugunde ceyrwkten biraz az armut yetermi
Bide meyve vereli kusma siarttisankii

cnm doymuyosa mecbur verecrksin mama kötü birsey değil. Dereotu bol su rezene bulgur pilavi kisir ye stres yapma yardimci olacak biri varsa grlsin bir kac saat dinlen gun icinde ozaman sutun artar

Moonum hogeldin nasilsin pasam uyidumu

Yok direniyo esek uyumamak için:1:

Insallay canimn e diyim
Emzireli benimfe cok istahim acik 67 ye inmiş m dogumdan ucgun sonrw simdiikikilo almış im takmiyorumonuda o kadar yemwmede ne diye az sa bak beabucuktqn heti yaklasik yarimkilo izmir uzumu;)) 3bardak humana cqyi ictim yenice doluyoo biri oda ole dolu doludegil yanii
Ya beni de nw dicemmeyveleti ne kadarveriyodun baskarda
Ceyrek elma verdimbenbugunde ceyrwkten biraz az armut yetermi
Bide meyve vereli kusma siarttisankii

Melisam sadece ywmwk icmek degil iste kafaya taktikca da azaliyo yeminle bak sutum az dememk lazimmis kendini motuve et surwkli takmayinca olur halam derki ben 2 senw emzirirdim 4 coxugumuda ne mastit ne kesilme hicbirsey dusunme zaman olmazdikinkosturmadan emzirir atardim diyo ama ustu batarmis oyle suyu olurmus bizde neden boyle oldu anlamadim vallaha her bir halti takmaktan irdelemekten canim ben meyveleri aaynen yarim basladim ve 3 meyveyi bir verdim muz armut seftali cok guzel yerdi hic kusmada olmadi taki 1 hafta oncesine kadar bikti sanirsam

cnm doymuyosa mecbur verecrksin mama kötü birsey değil. Dereotu bol su rezene bulgur pilavi kisir ye stres yapma yardimci olacak biri varsa grlsin bir kac saat dinlen gun icinde ozaman sutun artar

Yok direniyo esek uyumamak için:1:
Bizimki 3 saat ayaktaydi sizdida yarim saatw canlanmaya baslar sipa:27:

Iyi geceler kacmayin allahin emri ile gidin:1: diyim:1:

Ubenimkide simdi uyudu bakalim bu ara gece cok sık meme istiyor delirtiyo beni
Moonum derleeki akli kestikce memeyi zor birakirlarmis halamda 2 yasina kadaer emzirdi versen hala emer 1. Sinifa gidiyo dusun ama emsin birak zordur elbet ama emsin her damlasi mucize ben cok cektim direndim 2.dusunmuuorum ama buyuk konusmiyim nasibimde varsa daha bilincli olucam hayirlisi hakkimizda
Iyi geceler kacmayin allahin emri ile gidin:1: diyim:1:
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Gunaydinncanlar alisin bu sugursuzca aglamasi beni benden alip teeeee anin yanina goturuyo vallaha ne zaman duzelecek acep ben olmeden gorurmuyumki

Back