yok canım niye zarar versin bence al kulnamaya basla
zaten yiyeceklerdede oluyo folık almıssındır bi sekilde duzenlı saglıklı beslendiysen ilacada basla normal zaten 4 haftalıktan sonmra ogrenılıyo hatta 5 haftalıkken herkezse o zaman baslıyo gec degil yanı endiselenme
selam kızlar neydıyoonuzz bakemmm bn ıyım cok şükür bu gun sahıle gittikj gezdık cekırdek cıtladık kocişle cay içtik kızımı parkta salladık bnde sallandımö kocam salladı:)guzel bı gun gecırdımm bol bol sohbet ettık konustuk dertleştikk çookk ama çok guzeldiiiiiiiiii şimdi annemlerdeyız cıkmam laazımmmm kızımın mamasını yedırcemmm
eşim sordu yok işte sakallı olsaydım hep benı gordugunde falan gene benmle evlennirmyidin falann
dedim ki bn senın herşeynini sevıyorum
bn sordum ışte söyle olsaydım bnmle sen evlenmezdn dedim
olurmu hayatımm dedı ya bn senınb herseyını sevıyorumm bn hep bekar senın gıbı eşim olsudn diye ısterdım ve allahım gönlüme göre verdı çok şükür ne kadar tartışsakda bnsız yapamam sende benle
4 sene beraber cok sey yasadık ama bırbırımıze olan aşk sevgımız saygımız hiç kaybolmadı dediiisen bana senın gıbı cırkın bı evlat verdın allahıma bınlerce kez şükürler olsun dedııııııııııı kol kola gırdıkl elle gezdıkkkk ayyy cok güzeldiii
kmse kknsmuyor artıkoh kevserim harika gün geçirmişşiniz rabbim her daim ağzınızın tadını bozmasın kuzum çok sevindim senin adına Allahım bir ömür boyu ayıormasın kuzum benim sen çok iyi bir eş ve annesin sen daha bebişşin aslında ama mmaşallah herşeyin üstesinden geliyosun canım ben
im
kmse kknsmuyor artık
Gunaydin canlar alis 6 ya kadar guzel uyudu mizmizlik etti ama salladikca uyidu acaba caydanmi melisam 100 luk icirdim dun 7 -8 arasinda ustunede yogurt yedirdim ins etki etmistie birde fitil verdim uyiduk ama 6 da uyandi 7 kadar salladim besikde yari uyanil yari uyir halde babamiz geldi 7 de uyandik mecburen aldim kapiyi actim agladigi icin birakamadim sipayi
oh sevindim canım tabi işe yaramıstır ya sen devamö et kuzum vermeye hadi insallah tamamen duzelirde uykusu mınnosumun. kacta yatırdın 6 ya kadar ara ara uyandımı anlamadım kuzum. ama daha rahat etmıssın iyi gülüm ya
bende oykuyu uyuttum bi,raz once ya yukarda matkap sesi balkon kapatıyolar pimapenle uff simdi uyanır sıpacık
hoşgeldin melisam evet ya inş yaradı gibi bakalım devamı nasıl olucak 11 geliyodu uyttum 6 kadar uyanamdıda kımıldadı döndü piş piş deyince uyudu hep 6dan sonra sapıttı oda acıktığındandır sanrsam kuzum emmiyo biberonda lamıyo veiyoerum 2 yudum iki yudum çok uyanırsasda kaşıkla artık yediriyorum aman sinri olurum gelen seslere bende yukardkailere kızarım ama diyorumki bizdede ses oluyo elif deme sus kendimebu arada yazıyodum ali gitti net kaBLOSUNU ÇEKTŞ ÇIKARDI ELŞŞEK YAA
cok ıyı ya nazarlar degmez insallah cok iyi herkeze deme gülüm. kızım bunların mayaları aydı benımkıde dun aksam yemegimnde durmadı kucak istedi yogurt verdim az bişi 12den 7 ye kadar uyanmadıumarım ıse yarar hep veririm ben la yogurttan kolay ne var allah aslkına
moonum evet bende çok üzüldüm hatta ağladım rabbim şifasını versin kuzumun diyicek birşey bulamıyorumHerkese selamlar
Bebis ler uyumuş maşallah
Benimde adet sancim var geç geldi diye sanırım
Cnm sıkkın hilalin bebeğini e rabbim sifaversin
Hilal'in durumunu ben de okudum az önce.. İçim cız etti.. Rabbim o minicik bedeni daha fazla yormasın da acilen şifalar versin inşallah.. Rabbim ailesine de metanet sabır versin miniğimiz de çabucak iyileşsin inşallah..
Bakıyorum da ben daha çok yeniyim ilk tecrübem ve ani tecrübem bu gebelik.. Daha şimdiden diyorum ki Rabbim ne zormuş.. Hele bi dünyaya gelsin sanırım dertleri daha da çoğalıyor.. Rabbim canlarını içinde etsin sağlık versin de herşeyin üstesinden geliniyordur elbet..
Hilal'in durumunu ben de okudum az önce.. İçim cız etti.. Rabbim o minicik bedeni daha fazla yormasın da acilen şifalar versin inşallah.. Rabbim ailesine de metanet sabır versin miniğimiz de çabucak iyileşsin inşallah..
Bakıyorum da ben daha çok yeniyim ilk tecrübem ve ani tecrübem bu gebelik.. Daha şimdiden diyorum ki Rabbim ne zormuş.. Hele bi dünyaya gelsin sanırım dertleri daha da çoğalıyor.. Rabbim canlarını içinde etsin sağlık versin de herşeyin üstesinden geliniyordur elbet..
Evet Melissa cim bende cok Üzgünüm:43 tum bebekleri korusun rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?