• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canıma okudu oyku hanım 13.30da uyudu 40 dakka bitek yaa sabahtan beri ilk defa :14::14:
kevsercigim buyuk gecmıs olsun canımya zor tabi bi anda masraf cıktı o kadınıda dovmek lazım bi dıkkatsızlıgı iki aileyıde etkıledi
ama cana gelmedi ya kuzum en onemlıdsı o
elifim canım sabah geldin bekledin ya kusura bakma gelemedim uyumak bilmediki perisan etti benı ya sıpaa
dun sabah uyumadı ya aynısısnı bugunde yaptı essek

estağfurullah melisam biliyoeum anlıyorum durmadığını hiç önemli değil kuzum sen gğndüzde yoğurt yedir en iyisi canım yaa

sımdıde anakucaguında oturuyo bi bes dakka da sıkılır:31::31:

melisam ben alişin anakucağını falan sattım hep hiç binemdi sevmedi ben koydum o ağladı arabasınıda satıcam alıcı vardadaha haber gelmedi vallaha boş boş bekliyo hem birilerine uygun olur hemde bende kalmamış olur

melisam ben alişin anakucağını falan sattım hep hiç binemdi sevmedi ben koydum o ağladı arabasınıda satıcam alıcı vardadaha haber gelmedi vallaha boş boş bekliyo hem birilerine uygun olur hemde bende kalmamış olur

kıs anakıcagı neysede binemez artıkın buyudu arabayı satma be hiçmı bindirip gezdirmiyıon kuzum bak dısarı cıkar cocugu acık hava ıyı gelir bebelere burun acmasınıda saglarmıs ılerde sosyalleşme sorunu yazar kuzum arabayı satlma parklara goturursun kuzucugumu

kıs anakıcagı neysede binemez artıkın buyudu arabayı satma be hiçmı bindirip gezdirmiyıon kuzum bak dısarı cıkar cocugu acık hava ıyı gelir bebelere burun acmasınıda saglarmıs ılerde sosyalleşme sorunu yazar kuzum arabayı satlma parklara goturursun kuzucugumu
melisam bizim burası çok rüzgarlı olamyınca çıkarıyorum ama tepe bildiğin esioki e sopukalrda geldi çıakrıyodum ama arabasını sevmiyo birde sen deöştin ya çok kaba dyiye evet öyle dolmuşlara sığmıyo çok konforlu ama özel arabamız olsa 4 yaşına kadar binebilir ben kışın çıkarmam o soğukda dışarı gitsekde arabayla artık yazada inş ferdanın bi baston arabası var mithiş ondan alıcam naispse ihtiac duyarsam inş
yedirdim ya cay kasıgıyla verdim geri cıkartıyo parmakla ıttırdım azıcık:1::1:
ama ona ragmen 45 dahkka uyudu ya laaaa :8::8:

e buda bi başarı melisam alide 1.5 saat uyudu şimdi suluköfte yediricem bende

melisam bizim burası çok rüzgarlı olamyınca çıkarıyorum ama tepe bildiğin esioki e sopukalrda geldi çıakrıyodum ama arabasını sevmiyo birde sen deöştin ya çok kaba dyiye evet öyle dolmuşlara sığmıyo çok konforlu ama özel arabamız olsa 4 yaşına kadar binebilir ben kışın çıkarmam o soğukda dışarı gitsekde arabayla artık yazada inş ferdanın bi baston arabası var mithiş ondan alıcam naispse ihtiac duyarsam inş

e buda bi başarı melisam alide 1.5 saat uyudu şimdi suluköfte yediricem bende

hmmmmm:56::56::56:
e tamam o zaman yaza alırsın

tmm möelisam bende yediryorum şimdi hadi görüşrüz minnoşumu memişleirni ısır yerime

oykucuk bayıldı yogurt yenımı etkı ettı ne banyoyu hazırladım ustunu cıkarttırmadı ole k..cını yırttı bende pıspısladım uyudu:1::1:
o uyudu ben yıkandım
ben oykuyu kucagımda yıkıyorum sen nasıl yıkıyosun alısı hele bi otursa tabureye oturup bacaklarıma oturtcam rahatca yıkıcamda

oykucuk bayıldı yogurt yenımı etkı ettı ne banyoyu hazırladım ustunu cıkarttırmadı ole k..cını yırttı bende pıspısladım uyudu:1::1:
o uyudu ben yıkandım
ben oykuyu kucagımda yıkıyorum sen nasıl yıkıyosun alısı hele bi otursa tabureye oturup bacaklarıma oturtcam rahatca yıkıcamda

canım ben hala küvetinde yıkıyorum banyo soğuk oluyo hasta olur birde aliş öyle mümkün değil yıkanmza canımıza okuyo vallaha ama yaza inş ısnınca bende banyoda yıkarım inş

merhaba kızlar.haylidir giremiyorum netimizde bir sorun çıktı.bağlanamadık.eşim en son jeti değiştirdi.geçmişi okuyamıyorum şuan ama hepinizi özledim.umarım çok iyisinizdir.oğlumla ilgili sıkıntımız devam ediyor.daha detaylı anlatırım merak edenlere.ben çok şükür iyiyim.bebişleri ve sizi öpüyorum.

merhaba kızlar.haylidir giremiyorum netimizde bir sorun çıktı.bağlanamadık.eşim en son jeti değiştirdi.geçmişi okuyamıyorum şuan ama hepinizi özledim.umarım çok iyisinizdir.oğlumla ilgili sıkıntımız devam ediyor.daha detaylı anlatırım merak edenlere.ben çok şükür iyiyim.bebişleri ve sizi öpüyorum.
Papaatyam can xok merak ettik ama cok sukur sikinti yok iyisiniz musait ildugunda anlat kuzum ne yaptiniz son durum ne tahlillwr nasil canim

Gunaydin kizlar alis 12 de yatti 5olmadan uyandi yarim saat sallayarak idarw ettim sonra sapitri bagirdim bende esim aldi bakti bendw 6da geldim aliyeyi izlesim esim Uyuttu ama bendw yatmadim daha nede ilsa uyanacak dedim essek ben yoktum ya 8.30 kalkti tum kini bana biktim anacim canimdan vallaha olduruyo beni kalkiyo koltuktan titunup dengesini sagliyip birakiyo cama dogru gidiyo sonra dusuyo hic oturmuyo hic surwkli yurime pesinde e tabi bendw oturmuyorum nasil olucak yaa bu is uyusun da birkac saat uyanmasin diye tuvalete bile girmiyorum:emir_bebek:

gunaydın kıslar oykuyu doktora goturdum rota asısı vardı onu yaptırdım ikinci safha.
geldik emdik uyuttum temıslık yapayım bi ustten uyanmazsa sıpacık gelcem:38::38:

Back