Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canıma okudu oyku hanım 13.30da uyudu 40 dakka bitek yaa sabahtan beri ilk defa
kevsercigim buyuk gecmıs olsun canımya zor tabi bi anda masraf cıktı o kadınıda dovmek lazım bi dıkkatsızlıgı iki aileyıde etkıledi
ama cana gelmedi ya kuzum en onemlıdsı o
elifim canım sabah geldin bekledin ya kusura bakma gelemedim uyumak bilmediki perisan etti benı ya sıpaa
dun sabah uyumadı ya aynısısnı bugunde yaptı essek
sımdıde anakucaguında oturuyo bi bes dakka da sıkılır
melisam ben alişin anakucağını falan sattım hep hiç binemdi sevmedi ben koydum o ağladı arabasınıda satıcam alıcı vardadaha haber gelmedi vallaha boş boş bekliyo hem birilerine uygun olur hemde bende kalmamış olur
estağfurullah melisam biliyoeum anlıyorum durmadığını hiç önemli değil kuzum sen gğndüzde yoğurt yedir en iyisi canım yaa
melisam bizim burası çok rüzgarlı olamyınca çıkarıyorum ama tepe bildiğin esioki e sopukalrda geldi çıakrıyodum ama arabasını sevmiyo birde sen deöştin ya çok kaba dyiye evet öyle dolmuşlara sığmıyo çok konforlu ama özel arabamız olsa 4 yaşına kadar binebilir ben kışın çıkarmam o soğukda dışarı gitsekde arabayla artık yazada inş ferdanın bi baston arabası var mithiş ondan alıcam naispse ihtiac duyarsam inşkıs anakıcagı neysede binemez artıkın buyudu arabayı satma be hiçmı bindirip gezdirmiyıon kuzum bak dısarı cıkar cocugu acık hava ıyı gelir bebelere burun acmasınıda saglarmıs ılerde sosyalleşme sorunu yazar kuzum arabayı satlma parklara goturursun kuzucugumu
yedirdim ya cay kasıgıyla verdim geri cıkartıyo parmakla ıttırdım azıcık
ama ona ragmen 45 dahkka uyudu ya laaaa
melisam bizim burası çok rüzgarlı olamyınca çıkarıyorum ama tepe bildiğin esioki e sopukalrda geldi çıakrıyodum ama arabasını sevmiyo birde sen deöştin ya çok kaba dyiye evet öyle dolmuşlara sığmıyo çok konforlu ama özel arabamız olsa 4 yaşına kadar binebilir ben kışın çıkarmam o soğukda dışarı gitsekde arabayla artık yazada inş ferdanın bi baston arabası var mithiş ondan alıcam naispse ihtiac duyarsam inş
e buda bi başarı melisam alide 1.5 saat uyudu şimdi suluköfte yediricem bende
cnm ben bı banyı yaptırıyım oykuyu sonrada uyur herhall
tmm möelisam bende yediryorum şimdi hadi görüşrüz minnoşumu memişleirni ısır yerime
oykucuk bayıldı yogurt yenımı etkı ettı ne banyoyu hazırladım ustunu cıkarttırmadı ole k..cını yırttı bende pıspısladım uyudu
o uyudu ben yıkandım
ben oykuyu kucagımda yıkıyorum sen nasıl yıkıyosun alısı hele bi otursa tabureye oturup bacaklarıma oturtcam rahatca yıkıcamda
uyndı yıne yaa off
Iyi aksamlar melisam yok daha uyumadi yediricem uyutuxam yarim saateIyi aksamlar canoo ali yattimi
Canim malesef bu adet donemi bu sikinti sinir bozucu kac gun suruyo pekiAdet oldum sabahtan beri adam gibi sut gelmiyo
Uyutmadan resmen ıhlamur la kandirdim oykumu; ((
Papaatyam can xok merak ettik ama cok sukur sikinti yok iyisiniz musait ildugunda anlat kuzum ne yaptiniz son durum ne tahlillwr nasil canimmerhaba kızlar.haylidir giremiyorum netimizde bir sorun çıktı.bağlanamadık.eşim en son jeti değiştirdi.geçmişi okuyamıyorum şuan ama hepinizi özledim.umarım çok iyisinizdir.oğlumla ilgili sıkıntımız devam ediyor.daha detaylı anlatırım merak edenlere.ben çok şükür iyiyim.bebişleri ve sizi öpüyorum.