• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bıraz zorluyor bagzen agrılarım oluyor belde hep mıgde bulantılarımda gecmedı gece uyutmuyor da:49:
Bulanti zor canim Allah yardimcin olsun gecer ins ama agrilarin son aylarda dahada artiyo agirlastikca
Elifim gidicem ilk firsatta ama bu ay kime sorsam adeti gecmis sanirim mevsimsel
Evet moonum bendede 6 gun oldu aman kotu birsey olmasinda canim geciksin tek raziyiz biz

Canim nnormal alisde oyleydi emmeye kalkardi artik gece emmiyo cok nadir uykudayken veriyosam aliyo uyaniksa mumkun degil birde sut az bolca girmiyo birakiyo hemen e o uyanmadan ben uyanamitoeum uykudan ama gunduzleri emiyo sorma melisam ne cektim ben 7 aydir tek gogusle sut yetirmeye calismaktan catladim orta yerimden

He yaa cok cektin bir de kaşıkla verdin iyi sabir
Bazen ihlamuru ben kasikla veriyorum biberonu tikiyo o kadar suzmeme rağmen yok ya 5 kasiktan sonrw daral geliyi
E gece iki saatte bi uyaniyormu alis gafi bu cay bi ise yarada super olcel hadi insallaj sifa niyetine alime

Canim normal yaptim ben :17:sen baya zorlu gecirmissin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

sen kurtulmusun ne guzel bnde kurtulsam hemen normal yaptında uyusturuyorlar dımı sancın geldını nasıl anladın kac saat surdu doguma gırdın gırelı bnm ılk cocum ama ck korkuyorum sancısından cocumun ordan cıkmasından kesıp alsınlar bnı bayıltıp daha ıyı dıyorum

sen kurtulmusun ne guzel bnde kurtulsam hemen normal yaptında uyusturuyorlar dımı sancın geldını nasıl anladın kac saat surdu doguma gırdın gırelı bnm ılk cocum ama ck korkuyorum sancısından cocumun ordan cıkmasından kesıp alsınlar bnı bayıltıp daha ıyı dıyorum

suanlık bnm kapatmam gerekıyor bugun evlılık yıldonumumuz ılk bugun :nazar::nazar::nazar:

He yaa cok cektin bir de kaşıkla verdin iyi sabir
Bazen ihlamuru ben kasikla veriyorum biberonu tikiyo o kadar suzmeme rağmen yok ya 5 kasiktan sonrw daral geliyi
E gece iki saatte bi uyaniyormu alis gafi bu cay bi ise yarada super olcel hadi insallaj sifa niyetine alime
Sorma melisam simdi birde gece kasikla veriyoeum kalkip oturiyoruz ama suyu bi iciyoki nasil ama mamayo 2 vekiyo tmm bitti tmm isn melsiam yaa vallaha ins yarar teuzesi dua ederi sana :16:

Canim sen humanada n ne kadat ictin ise yaramafi dedin ya ic bi kac gun bak artacak
Aliatede iae yarajazda ve bi kacgun hemeb etki eymeye bilir

Elif ne marka mama kullaniyisun canim kaclik veriyorun muhallebi yapmiyonmu slise
Bende mana sldim gece gun alnak ben lmemisti ya 5 saat sc kskmisti aldim kenatda duruyo esime drdim bu gecedevalmak istemedi uykuyu kacirinca mamsmi versen diye yok dedi cikti isin icinden bensakiblestirip sldiritim meneni drdi badardi da ya
Mama dahami cok tok tutuyo daha uxun uyurmu acep diye denemek istediydim

Canim sen humanada n ne kadat ictin ise yaramafi dedin ya ic bi kac gun bak artacak
Aliatede iae yarajazda ve bi kacgun hemeb etki eymeye bilir

Iciyorum melisam ama yok gogsum kuculdu gittikce bitiyo ne yapalim nasip ne kadarsa o kadarini alicak Evet alisede iciricem etki ederse artik birakmam yoksa ne halt ywrim Allah bilir melisam :50:

Duzekir canim bi disi ciksa ilk dis en zor diyolar onfan olabilir uykuyu saputmasu
Ben yatiyorum iyi geceler canlar
Moonum senide adet gwkur ymarum bu at bende olmadum yaa anq ben de geri duzensizlik baslanis olabilir

Elif ne marka mama kullaniyisun canim kaclik veriyorun muhallebi yapmiyonmu slise
Bende mana sldim gece gun alnak ben lmemisti ya 5 saat sc kskmisti aldim kenatda duruyo esime drdim bu gecedevalmak istemedi uykuyu kacirinca mamsmi versen diye yok dedi cikti isin icinden bensakiblestirip sldiritim meneni drdi badardi da ya
Mama dahami cok tok tutuyo daha uxun uyurmu acep diye denemek istediydim
Melisam ben aptamil kullaniyorum birteknonu begendi vallaha benimkinde tok tutmuyo ayni kalkiyo sadece bir ara bir kac saat uyudu oda yogurt etkisine severekde ywmiyo pek kuzum kasik mamasi o bu yemito aynen bende kac cwsit aldim tahillisi kahvaltisi meyvelisi yok yatarken cicibebeyle mama karstiyorum onuda cicibeneyide kwndim yapicam tarif aldim elimdeki bitsin 2 paketim kaldi melisam

Gunaydin canlar gece durmadi yine sabahda 7 de uyandi essek oluyorum iykusuzluktan

Back