Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın guzel bir gun dileğiyle
inş moonum hilale baktımda ses yok hala ne yaptılar acaba
gunaydın kıslar nasılsınız ne var ne yokk
off dun delı oldum ya ıkeaya gittim gitmeden tabi üstteki pımapen takıtırıyodu bisürü ses oyku sabah uyuyamadı neyse 6 ya kadar dısardaydık uyur diye ya cok az uyudu eve geldik hala temıslıkleri bitmemıs languır lundgur ses geliyo sinir oldum oyku aglıyo uyucam dıye uyuttum tam yatagına koydum gum diye bi dses zıpladı cocuk agladı cıktım yukarı bak dedim zaten iki saat zıor uyutuyorum biraz temızligi yavas yap cok ses geliyo diye uyardım ya gelinı biz ev sahıbıyız daha ne kadar cıkacaksınız gfalan diye sacma sapan konustu ses yapma cıkmayım dedim bnende memnun degilim cıkmaktan ya gumgum sesin geliyo dedim
cok sınır bi kıs kaynanasıyla birlikte yasıcak daha nısanlıya gelip ev temızliyo zırt pırt adam gibi supurse yok ama saga sola carpıyo habire bişiler dusuruyo gerizekalı dedim indirm assagı ayrıca bizde ev sahıbıyız dedim.
Salak yaaaaaaa
indim daha cok azıttı ınadına sesi arttırdı bende basladım sotylenmeye durysun diye bagırarak soylendim bve sesler 11 e kadar surdu allahın belası
Elif alise sevindim afern onaa demek ise yarıyor
Emziriyor um uyusun gelcem bavimm
selam kızlar bn geldım bn hiç iyi değilim eşim kaza yaptı aslın da onune cıkan kadına vurmamak ıcın gözunu kapatıp başka arabaya carptı
allaha binlerce kez sukur olsun eşim iyi ama karşı taraf iyi insanlar değiller vuruşmuşlar dun akşam eşimin de bızım de moral sıfır kafam dağılsın dıye geldim canım cok sıkkın
şimdi karşı tarafın arabasını yaptrıyorr
bizim araba perttttt
offf allahım tam da sıkışığız para yoksa zaten ne yapıcaz nasıl yapıcazzz
Kevsercim gelmiş gecmis olsun cnm rabbim caninizi korumus beterinden saklasin uzulme allah yardiciniz olsun
yok öyle bişey duymadım rabbim en kisa zamanda hamilelik nasip etsin sizebişey sorcaktım 8 aydır çocuk istiyoruz olmuyo eşim varikosel ameliyatı oldu allaha şükür düzelmiş fakat bugün duydum bilgisi olan varsa bağırsak kurtları gebeliğe engelmişimdiden teşekkürler
Elif sen eve eeski usul besik kur battaniye ile cnm