selam kızlar neydıyoonuzz bakemmm bn ıyım cok şükür bu gun sahıle gittikj gezdık cekırdek cıtladık kocişle cay içtik kızımı parkta salladık bnde sallandımö kocam salladı:)guzel bı gun gecırdımm bol bol sohbet ettık konustuk dertleştikk çookk ama çok guzeldiiiiiiiiii şimdi annemlerdeyız cıkmam laazımmmm kızımın mamasını yedırcemmm
eşim sordu yok işte sakallı olsaydım hep benı gordugunde falan gene benmle evlennirmyidin falann
dedim ki bn senın herşeynini sevıyorum
bn sordum ışte söyle olsaydım bnmle sen evlenmezdn dedim
olurmu hayatımm dedı ya bn senınb herseyını sevıyorumm bn hep bekar senın gıbı eşim olsudn diye ısterdım ve allahım gönlüme göre verdı çok şükür ne kadar tartışsakda bnsız yapamam sende benle
4 sene beraber cok sey yasadık ama bırbırımıze olan aşk sevgımız saygımız hiç kaybolmadı dediiisen bana senın gıbı cırkın bı evlat verdın allahıma bınlerce kez şükürler olsun dedııııııııııı kol kola gırdıkl elle gezdıkkkk ayyy cok güzeldiii
eşim sordu yok işte sakallı olsaydım hep benı gordugunde falan gene benmle evlennirmyidin falann
dedim ki bn senın herşeynini sevıyorum
bn sordum ışte söyle olsaydım bnmle sen evlenmezdn dedim
olurmu hayatımm dedı ya bn senınb herseyını sevıyorumm bn hep bekar senın gıbı eşim olsudn diye ısterdım ve allahım gönlüme göre verdı çok şükür ne kadar tartışsakda bnsız yapamam sende benle
4 sene beraber cok sey yasadık ama bırbırımıze olan aşk sevgımız saygımız hiç kaybolmadı dediiisen bana senın gıbı cırkın bı evlat verdın allahıma bınlerce kez şükürler olsun dedııııııııııı kol kola gırdıkl elle gezdıkkkk ayyy cok güzeldiii