Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Herkese selamlar ben adet oldun. an itibariyle

melisam günaydın hoşgeldin nasılsın minnoşum nasıl oldu
daha ıyıce tatlım. sn nasılsın alişe etkılemedi he devam et vermeye canım hemen etkılemeye bilir uykuyu. aksam uykusundan bi kac saat verki ise yarasın. sabah oyku uyumak bilmedi 11 de sızdı kaldı memede uyudu tok yatınca guzelde uyudu mınnosum
Herkese selamlar ben adet oldun. an itibariyle

gozumuz aydın moonum ya ben ilkini oldum eylulde hemıde bi ayda ıkı kere ekişmde hic olmadım duzene girermı acep sezaryanlılarda olurmu böle duzensizlik yoksam benım eski duzensizliklermı basladı acep:44::44:

Kızlar ya bana birşeyler söyleyin ben çok tedirgin oldum.. Birkaç gün önce idrar testinde gebe olduğumu öğrendim.. Muhtemelen 6 haftalık. Ama doktora perşembe günü gidicem.. Şu folikasit diye bişi varmış ona hiç başlamadım ama sanırım çok geç kaldım.. Kötü bir durum olur mu sizce? Başlamak için doktora mı gidip geleyim önce yoksa hemen başlayayım mı ne yapayım yardımcı olun lütfen? Çok geç kalmış olmam bebeğime zarar verir mi?

Sağolasın cnm emzirme doneminde olur benim 11 ay olmadi iki ay oldum ekiminki 10 gun gecikmeli geldi

yok canım niye zarar versin bence al kulnamaya basla
zaten yiyeceklerdede oluyo folık almıssındır bi sekilde duzenlı saglıklı beslendiysen ilacada basla normal zaten 4 haftalıktan sonmra ogrenılıyo hatta 5 haftalıkken herkezse o zaman baslıyo gec degil yanı endiselenme

Peri kanadı hemen basla önemli bebek icin folikasit folbiol al gunde 1 defa

Ne bilim tedirgin oldum işte baya.. Daha doktora görünmeden kullanmak da tuhaf geliyor ama kullanıcam bugün başlicam artık.. korktum baya birşeyleri okuyunca ne bileyim.. Daha minicik bebeme bişi olmasın..

Sağol tatlım ya rahatladım daha oglusum kucuk
Evet canim daha kucuk zor olur hwr acidan hayirlisi hakkimiDa moonum
Yaramadi melisam ama vericem arrik bakicaz yariycakmmi cok sukur minnisum iyilesiyo demmekki kuzum aman ya onlar hasya olmasin bi herseye raziyiz
ayduzelsin artık ya nedir senın cektigin papatyamla sen mahvoldunuz oda napıyosa hiç ugradıgı yok umarım hersey yolundadır
Sorma yaa ahmi aldik nedir anlamadimki neden boyle bu sipa papatuami bende xok merak ediyorum baya oldu gelmeyeli isn iyilerdir
Canim sen basla hemwn kesinlikle ic gec kalmis degilsin bundan sonra aksatma ywter canim

tuh ya elif ınsallah bu gece yayrar ne bilim eczanede gorunce sormustum alanlar cok memnun demıslerdi. kullan balkalım umarım bu gece ıyı bi uyku cekersin.
kızımla az bişi dısarı cıktık geldik yaturdım ikinciye bugun az yatırdım uykuya iyice aglayana kadar tuttum
uykunun kıymetini anlar belkim

melisam vallaha belki sonrasında yarar ilkden anlaşılmaz belki yani umud ediyorum inş yarar kuzum bende alişin kıyafetlerini satıyorum ordayım sürekli cepten girdiğimden iki tarafa bakamıyorum zaten koştıurmaktan anam ağladı iş güç yemek bulaşık ali derken eşim gitti kaldık inş gece iyi dururda uyur sorma belki anlarlar bende uyutmuyorum iyice çıldırana kadar bugün sıkıştı kucağımda kafa gitti göğsümde uyudu başını falan kaşıdım minik minik mayıştı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…