• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ya kislar bebim sipacik yine hasta tam gcirwmwdim bu sefwr biraz gogs de otmeye basladi iyi diye kesiyor um ilaci ihlamur ve viksle devam ediyorum yk banyo yaptiriyorum sonra yine nuks ediyo ilaclarmi iui degil kongestle sekrol kullaniuorum ondan once grip olarak pedituz kullaniyodum doktor değiştirmişti
Kan testi yapmıştı vdegeri sifir cikti antibiyotik e gerek yok dedi dinden bri gogsu hirliyo viks eurdum ihlamura devam sekrol ve kongest veriyorum uffg yaaa ilerlemeden bi geçse tamm
Moonum gqzimdq varhee anaaaa bebismi var yoksamm git bacim bi doktora
Elifim een nettiriyon öyle 11 de yatto 12.30 da kalkti super biei yaaaa:nazar:

ne oldu bacım:)))))))) adet günümgeçtı yusuf yusf durumu var bende

hadi cümleten ii akşamlar öptuk
gelmedimi canım daha sen bir git doktora şüphe etmye başladım ben ciddi ciddi:26::26::26:
Ya kislar bebim sipacik yine hasta tam gcirwmwdim bu sefwr biraz gogs de otmeye basladi iyi diye kesiyor um ilaci ihlamur ve viksle devam ediyorum yk banyo yaptiriyorum sonra yine nuks ediyo ilaclarmi iui degil kongestle sekrol kullaniuorum ondan once grip olarak pedituz kullaniyodum doktor değiştirmişti
Kan testi yapmıştı vdegeri sifir cikti antibiyotik e gerek yok dedi dinden bri gogsu hirliyo viks eurdum ihlamura devam sekrol ve kongest veriyorum uffg yaaa ilerlemeden bi geçse tamm
Moonum gqzimdq varhee anaaaa bebismi var yoksamm git bacim bi doktora
Elifim een nettiriyon öyle 11 de yatto 12.30 da kalkti super biei yaaaa:nazar:

melisam göğsü hırlmaaya başladıysa durma götür tekrardan doktora kuzum ilerlemesin peditus bende kullandım ama iyi değil ben mennun değilim en azından bir işe yaramıyo ama hepde onu veriyolar sen götür bacım baktır daha iyisini verirler belki ilerlerse Allah orusun dhaa kötü olur :26::26::26::26::26:bende nettiriyim melisam uğraşıyorum sıpatyla eşim çayı geitrid gitti az biraz içti bakalım işe yararmı gece gene uyumadık zırladım durudm daha dayanamıyorum ben bu uykusuzluğa:50::50::50:

Peditusun yerine neyle iyilestirdin canim
B gunde duruyumda olmadi devam ederse yarin götürürüm
Carsambadw rotasi var iyileşme si lazim offfff
Canim onu gunduzdemi veriyosun yatmadan degilmi bitek ictimi bari tadini begendini
Öykü ihlamuru hic sevmiyo oguruyo anadi kilikli
Ac karnina veriyorum ancwk emiyo;))
Belkide o balgami sokuyor ne bikim ole yazıyo du kkde balgam soker diye belki hirilti ondandir

Peditusun yerine neyle iyilestirdin canim
B gunde duruyumda olmadi devam ederse yarin götürürüm
Carsambadw rotasi var iyileşme si lazim offfff
Canim onu gunduzdemi veriyosun yatmadan degilmi bitek ictimi bari tadini begendini
Öykü ihlamuru hic sevmiyo oguruyo anadi kilikli
Ac karnina veriyorum ancwk emiyo;))
Belkide o balgami sokuyor ne bikim ole yazıyo du kkde balgam soker diye belki hirilti ondandir
melisam kusuruma bakma ben pc açıktı ama aliş uyandığı için bakmaadım bile şimdi uytum gördüm ben tokattyeken doktor tylol vermişti soğuk algınlığı için o daha iyi geldi bize tabi birde antibiyotik zaten o zamanda hasta olamsaydı çok şükür ben öyle bir hasta etmemiştim bu güne kadar hafif hafif burun tıkanıklığı falan olur geçerdi neyse istersen bi sor eczaneye ama aliye veridğinde 6 aylıktı sormadan alma kuzum sen ıhlamur iyi gelir içsin de hakikaten sevilmiyo bee :120::120::120::120::120::120::120::120::120:melisam geceleri vericemde bi deniyim içiyomu diye yaptımda 25 cc içti eşşek bakalım olmadı yatasrken kaşıkla vericem :26:
Insallah cay sifa olur ikinizede bi denemm:16:

ay inş melisam inş yararda bende odas briaz huzur buluruz:31:

Kollarimiz koptu esumle skizden beri salliyiz uyumadi eşşek
Aslinda basinda cwbuk uyududa apart mandan srs yaptılar pislkkler uykdu bi kacti dahada uyunadi

Yok kizlar adet olmadim daha:37:

Kollarimiz koptu esumle skizden beri salliyiz uyumadi eşşek
Aslinda basinda cwbuk uyududa apart mandan srs yaptılar pislkkler uykdu bi kacti dahada uyunadi
ah o koların kopması nasıldır benden iyi kimse bilemez melisam yaa nedir bunalrın uykusundan çektiğimiz sıpalar her sese gözler açılıyo hemen yani:47:
Yok kizlar adet olmadim daha:37:
aslım sen bence doktora git bekeleme daha fazla bebek olamsada kist falan olmasın

Catladim yaaa kac gundur evdeyimm
Spanin hastaligindqn disari çıkamıyorum
Beyefendi bugun arkadaşlarıyla bulusti benevd e sioanin basini bekledim cok sikildim benya cogu yuk bende erkek olmak varmis anasini satayimm

Kiz kacta yatiriyondq 12 yibulur yuhhh benmki iyi uyuyomus beyaa;))

Melisam uyurtum dokuzbucukda uyansdi iki saat gemesi gerwkiyo iyumaz yoksa eskiden 9 da yatrsi uyirdu gecede wmwrdi simdi emmiyor biberonuda mama olunca icmiyo anlayacaginnmecbur kaliyoeum seninki uyiyinca sabaha kadar uyiyomu

Melisam uyurtum dokuzbucukda uyansdi iki saat gemesi gerwkiyo iyumaz yoksa eskiden 9 da yatrsi uyirdu gecede wmwrdi simdi emmiyor biberonuda mama olunca icmiyo anlayacaginnmecbur kaliyoeum seninki uyiyinca sabaha kadar uyiyomu

geldım senın bebe nekadarlık anladım kadarıyla bır melegın var

Normalde srkiz sekiz yada sekizbucukta yatiririm gexe12 gibi emziririm ben uyumadan uykum az bolunsun diye sonta 4 civari uyanir emziririm uyku acilirsa bi saat ayakta kaliriz acilmazsa besige attigin gibi bende yataga atlarim; ()
Sobraki uyanmayi 6 yada 7 de yapar uyursa srkiz gibi uyanir uyumazsq kslkariz gune başlarız

Ya ben anlamadim enmiyomu artik alis memeni almıyor mu :44:

Elifim gidicem ilk firsatta ama bu ay kime sorsam adeti gecmis sanirim mevsimsel

Normalde srkiz sekiz yada sekizbucukta yatiririm gexe12 gibi emziririm ben uyumadan uykum az bolunsun diye sonta 4 civari uyanir emziririm uyku acilirsa bi saat ayakta kaliriz acilmazsa besige attigin gibi bende yataga atlarim; ()
Sobraki uyanmayi 6 yada 7 de yapar uyursa srkiz gibi uyanir uyumazsq kslkariz gune başlarız

Ya ben anlamadim enmiyomu artik alis memeni almıyor mu :44:

Canim nnormal alisde oyleydi emmeye kalkardi artik gece emmiyo cok nadir uykudayken veriyosam aliyo uyaniksa mumkun degil birde sut az bolca girmiyo birakiyo hemen e o uyanmadan ben uyanamitoeum uykudan ama gunduzleri emiyo sorma melisam ne cektim ben 7 aydir tek gogusle sut yetirmeye calismaktan catladim orta yerimden

Back