- 11 Temmuz 2008
- 11.510
- 5.231
- 773
ooooooffffffffffffff[[
ne oldu bacım:)))))))) adet günümgeçtı yusuf yusf durumu var bende
hadi cümleten ii akşamlar öptuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooooffffffffffffff[[
gelmedimi canım daha sen bir git doktora şüphe etmye başladım ben ciddi ciddi:26::26::26:ne oldu bacım:)))))))) adet günümgeçtı yusuf yusf durumu var bende
hadi cümleten ii akşamlar öptuk
Ya kislar bebim sipacik yine hasta tam gcirwmwdim bu sefwr biraz gogs de otmeye basladi iyi diye kesiyor um ilaci ihlamur ve viksle devam ediyorum yk banyo yaptiriyorum sonra yine nuks ediyo ilaclarmi iui degil kongestle sekrol kullaniuorum ondan once grip olarak pedituz kullaniyodum doktor değiştirmişti
Kan testi yapmıştı vdegeri sifir cikti antibiyotik e gerek yok dedi dinden bri gogsu hirliyo viks eurdum ihlamura devam sekrol ve kongest veriyorum uffg yaaa ilerlemeden bi geçse tamm
Moonum gqzimdq varhee anaaaa bebismi var yoksamm git bacim bi doktora
Elifim een nettiriyon öyle 11 de yatto 12.30 da kalkti super biei yaaaa
melisam kusuruma bakma ben pc açıktı ama aliş uyandığı için bakmaadım bile şimdi uytum gördüm ben tokattyeken doktor tylol vermişti soğuk algınlığı için o daha iyi geldi bize tabi birde antibiyotik zaten o zamanda hasta olamsaydı çok şükür ben öyle bir hasta etmemiştim bu güne kadar hafif hafif burun tıkanıklığı falan olur geçerdi neyse istersen bi sor eczaneye ama aliye veridğinde 6 aylıktı sormadan alma kuzum sen ıhlamur iyi gelir içsin de hakikaten sevilmiyo bee :120::120::120::120::120::120::120::120::120:melisam geceleri vericemde bi deniyim içiyomu diye yaptımda 25 cc içti eşşek bakalım olmadı yatasrken kaşıkla vericem :26:Peditusun yerine neyle iyilestirdin canim
B gunde duruyumda olmadi devam ederse yarin götürürüm
Carsambadw rotasi var iyileşme si lazim offfff
Canim onu gunduzdemi veriyosun yatmadan degilmi bitek ictimi bari tadini begendini
Öykü ihlamuru hic sevmiyo oguruyo anadi kilikli
Ac karnina veriyorum ancwk emiyo)
Belkide o balgami sokuyor ne bikim ole yazıyo du kkde balgam soker diye belki hirilti ondandir
Insallah cay sifa olur ikinizede bi denemm
ah o koların kopması nasıldır benden iyi kimse bilemez melisam yaa nedir bunalrın uykusundan çektiğimiz sıpalar her sese gözler açılıyo hemen yaniKollarimiz koptu esumle skizden beri salliyiz uyumadi eşşek
Aslinda basinda cwbuk uyududa apart mandan srs yaptılar pislkkler uykdu bi kacti dahada uyunadi
aslım sen bence doktora git bekeleme daha fazla bebek olamsada kist falan olmasınYok kizlar adet olmadim daha
Iyi aksamlar elifmm 10 da memede uyudu ya sipacik seninki nasil icirdinmi cayi
iyi akşamlar kuzum yerim onun meme keyfini minnoşum yok daha içirmedim içiricem yatmasına 45 dk var daha alişin
Kiz kacta yatiriyondq 12 yibulur yuhhh benmki iyi uyuyomus beyaa)
Melisam uyurtum dokuzbucukda uyansdi iki saat gemesi gerwkiyo iyumaz yoksa eskiden 9 da yatrsi uyirdu gecede wmwrdi simdi emmiyor biberonuda mama olunca icmiyo anlayacaginnmecbur kaliyoeum seninki uyiyinca sabaha kadar uyiyomu
geldım senın bebe nekadarlık anladım kadarıyla bır melegın var
Melisam uyurtum dokuzbucukda uyansdi iki saat gemesi gerwkiyo iyumaz yoksa eskiden 9 da yatrsi uyirdu gecede wmwrdi simdi emmiyor biberonuda mama olunca icmiyo anlayacaginnmecbur kaliyoeum seninki uyiyinca sabaha kadar uyiyomu
Hosgeldin canim evet bir melegim var 9 aylik bir oglum var canim senin nasil geciyo hamilelik
Normalde srkiz sekiz yada sekizbucukta yatiririm gexe12 gibi emziririm ben uyumadan uykum az bolunsun diye sonta 4 civari uyanir emziririm uyku acilirsa bi saat ayakta kaliriz acilmazsa besige attigin gibi bende yataga atlarim; ()
Sobraki uyanmayi 6 yada 7 de yapar uyursa srkiz gibi uyanir uyumazsq kslkariz gune başlarız
Ya ben anlamadim enmiyomu artik alis memeni almıyor mu :44: