Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

moonummmmmmmmmmmmm gülümmmmm özeldimmmmmmmmmmm seni gel artıkın yahuuuuu

nasıl olsunn teyzesi bugunn biraz dinlenmedimm fazla vuurduğunu hissetmedim şimdi otruyorumm vuruyoo bmzm küçük bey ne yapıyo bakalım

aman kuzum dikkaty et artık yolun sonuna geliyoruz bak ne kadar rahat geçerse o kadar iyi demesi kolay biliyorum bende dinlemiyorum ama işte sıkıntı çekince aklımız başımıza geliyo yerim ben onun tepiklerini benimkide ne yappsın vurup duruyo sıklıkla özellikle acıınca şuanda canım kek istiyo ama yiyemiyorum yaaaa korkudan:26:

doğru söylüyorsunn cnm haklısınn saolasın cnm bnm ne diyim cnm 1.haftacık katlanı verrcn ypacka bişey yokkk

cnm allah yardımcın olsnnn balım bnm biliyorum söylemesi kolay herşey onlar için katlancaz napalımm çok zor

sağolsın kevserim Allah razı olsun tabiki o iyi olsunda diyorum ben yememyim ama birde yask yaa çekiyo işte ne yaparsın idare edicez doğsun zati tatlı niyeitne oğluşumu iyiycem

sağolsın kevserim Allah razı olsun tabiki o iyi olsunda diyorum ben yememyim ama birde yask yaa çekiyo işte ne yaparsın idare edicez doğsun zati tatlı niyeitne oğluşumu iyiycem

oyyy yenmezzz mi en güzelllll tatlı bebişimiz zatenn ..ya haberlerde gördümm aile katliami istanbul bağcılar 5 çocuğunu öldürmüş dün gece baba kendiside beyin kanaması geçiripölmüş ciinnet geçirmişş adammmmm

bir kaçak gördüm sanki ivet ivet bir kaçak gördüm nirdesin bacım buldun kardeşini tabi papucumuz dama atılde demü

gönderdim onu bugun geldim kostum yanınıza
nasılsınız kıslar cok dolastık bi gün evdeydik onda ancak girebildim topige onun dışında uzak kaldım özledim sizi tostoslar
kevdser sen nasılsın cano

evet canım bende okudum mynette Allahım şaşırtmasın ne diyeyim çok üzücü bir olay Allah bilir neden o hale geldi rabbim esirgesin

gönderdim onu bugun geldim kostum yanınıza
nasılsınız kıslar cok dolastık bi gün evdeydik onda ancak girebildim topige onun dışında uzak kaldım özledim sizi tostoslar
kevdser sen nasılsın cano

iiyiz cok sükürrr cnm ohh ne gzelll gezdinizzz.bzde seni özledikkk sen nasılsınnn

kıslar şimdi benden kan istemişti doktor pazartesi sonucunu alıtrırm
ona göre vitaömin yazcak demi ekstra degerler düşükse glukoz da verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…