• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Q. Bebeği sütten ne zaman kesmek gerekir?
A. Dişleri çıkmaya başladığında.

Q. Kavrama refleksi nedir?
A. Taze annenin memelerini gören taze babanın reaksiyonudur.

Q. Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?
A. Evet ama önce bebeği memeden ayırıp uykuya yatırırsanız işiniz daha kolay olur.

Q. Atılan çocuk bezlerine ne oluyor?
A. Kimyasal bir savaş durumunda kullanılmak üzere Orta Batıda bir siloda toplanıyorlar.

Q. Kolik ağrıları nedir?
A. Taze anne-babaya doğum kontrolünü hatırlatan şey.

:9::9::emir_bebek::emir_bebek:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

anladım kuzum oyunistiyo hee bıcırık yerim ben onu inş gülüm hakkımızda hayırlısı olsun gülüm yarın 99 diyorum ikili sayılara düşüyorum vallaha yaklaşıyoruz korkular alıyo beni ne demek balım cümlemizden razı olsun balıım benim:38::38::38:

ye teyzesiii baldan tatlı oluyo bu bıcırıklaar :nazar::nazar::56::55:
vay bee dimek ikili sayılara düşüyosun he kuzuumm vakit yaklaşıyo valla öyle böyle derken vakit geçiyo
o güzel gün geliyo :16::16: korkular olcak bazen gaza gelip amaan ne varki dogurmakta diceksin ve yine korkular başlıycak
derken bi bakmıssın o gün gelmiş çatmış doguma girmişsin çıkmıssın o tatlı bıdıgı kucagına almışsın emzirmeye ugraşıyosun
çok güzel bişey bu hamişlik ve peşine gelen o tatlı bebişler :emir_bebek::emir_bebek:

anladım kuzum oyunistiyo hee bıcırık yerim ben onu inş gülüm hakkımızda hayırlısı olsun gülüm yarın 99 diyorum ikili sayılara düşüyorum vallaha yaklaşıyoruz korkular alıyo beni ne demek balım cümlemizden razı olsun balıım benim:38::38::38:

vay bee dimek ikili sayılara düşüyosun he kuzuumm vakit yaklaşıyo valla öyle böyle derken vakit geçiyo
o güzel gün geliyo :16::16: korkular olcak bazen gaza gelip amaan ne varki dogurmakta diceksin ve yine korkular başlıycak
derken bi bakmıssın o gün gelmiş çatmış doguma girmişsin çıkmıssın o tatlı bıdıgı kucagına almışsın emzirmeye ugraşıyosun
çok güzel bişey bu hamişlik ve peşine gelen o tatlı bebişler :emir_bebek::emir_bebek:

Günaydıın kızlar. Ben dün giremedim dolayısıyla haber veremedim size de.. Sabahtan zaten şeker yüklemem tekrarlancaktı o yüzden erken gittim sonrada eve dönmedim çünkü saat 4 de fetal ultrasonum vardı renkli ultrason yani.Gece de geç geldik eve oyle olunca yazamadım..

Şekerim normal çıktı. Bir sorun yok dedi Dr.muz. Daha önceki dönemde biraz meyveyi abartmıştım şimdi dengeledik.Sanırım o yüzden yüksek çıkmış.Yinede temkinli gidelim dedi Dr.
26 + 3 olmuşuz. Boy: 33 cm. Kilo: 980 gr. dedi Dr. Bende 55 kilo olmuşum buarada . Oyy oyy oyy!!!
Renkli ultrasondan da sonuç alamadık kızımız ellerini yüzüne kapadı dizlerinide karnına çekti ve kendini göstermedi. Çrş günü tekrar gidicez bakalım bu sefer keyfi gelicek mi hatunumun? :)

Teşekkür ederim canım, Amin,inşallah hepimiz için öyle olur sağlıkla sıhhatle gelsinler :)

canım birşey çıkmamasına çok sevindim inan snein ilkinde ne kadar çımıştı ikinciyi istedi birde bu süre içinde diyetmi verdi neyaptın benimde tokluk 147 çıktı diyet dedi bir hafta sorna gel dedi bak bende meyvenin dibine vuruyorum heee snein gibi maaşallah bırıcığaa :nazar::nazar:benimde kiloso 1085 çıktı boyuda hemen hemen 35 cm

Jinekologun biri ‘lanet olsun’ der ve doktorluğu bırakır. Arabalara merakı vardır.
Niyeti araba tamircisi olmaktır.Gider ve sendikanın sınavına girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alıp gecer.
Bunun üzerine bir soruşturma açılır. Müfettişler sınav hocasına sorarlar,
- “Bu iş nasıl oldu” diye.
Hoca :
- ‘Valla, yağı değiştir dedim, değiştirdi. Filtreyi değiştir dedim, degiştirdi. Bujileri temizle dedim, temizledi.’
Müfettiş :
- ‘İyi de neden 100 degil de 150?’
Hoca :
- ‘Bunların hepsini arabanın egzoz deliğinden yaptı!’

amann kuzum beni duygulandırdın şimdi heee:14::14:vallaha o gün bir gelse sadece bunu diyorum hayırlısıylaaa korkularımı dediğin gibi bzen atıyorum bir kenara bazen tırdıyoum birde çok huysuz oldum heee eşim ne çekiyo sulu göz oldumki nasıl hemen ağlıyorum kızzz eşim nasıl bakıyo yüzüme bu senmisin diyo böyle çocukalr gibi dudağımı büke büke eşim diyo yaa neden ağlıyosun omuzlarımı silkip banane işte diyorum ne komiğim heee :9::9::9:

Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar:
Sevgilim,
Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu. Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü. Haberin olsun dedim.Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
Öptüm
Biricik eşin
Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,
Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için bir sütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve bu yüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor. Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlum
Aslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersin ki,senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen’

Jinekologun biri ‘lanet olsun’ der ve doktorluğu bırakır. Arabalara merakı vardır.
Niyeti araba tamircisi olmaktır.Gider ve sendikanın sınavına girer. Sonuçta 100 üzerinden 150 alıp gecer.
Bunun üzerine bir soruşturma açılır. Müfettişler sınav hocasına sorarlar,
- “Bu iş nasıl oldu” diye.
Hoca :
- ‘Valla, yağı değiştir dedim, değiştirdi. Filtreyi değiştir dedim, degiştirdi. Bujileri temizle dedim, temizledi.’
Müfettiş :
- ‘İyi de neden 100 degil de 150?’
Hoca :
- ‘Bunların hepsini arabanın egzoz deliğinden yaptı!’
yok artık başını okuyunca anlamıştım sonunda birşey olduğunu :52::52::52::52::52::52:

amann kuzum beni duygulandırdın şimdi heee:14::14:vallaha o gün bir gelse sadece bunu diyorum hayırlısıylaaa korkularımı dediğin gibi bzen atıyorum bir kenara bazen tırdıyoum birde çok huysuz oldum heee eşim ne çekiyo sulu göz oldumki nasıl hemen ağlıyorum kızzz eşim nasıl bakıyo yüzüme bu senmisin diyo böyle çocukalr gibi dudağımı büke büke eşim diyo yaa neden ağlıyosun omuzlarımı silkip banane işte diyorum ne komiğim heee :9::9::9:

ah benim duygusal hamişiiimm yirim kız ben seni :56::29:
gelcek kuzum o güzel gün gelicek o mucize gerçekleşicek Allahın izniyle sende kavuşcaksın yavruşunaa ohh mis gibi
cennet kokulu oluyolar insan koklamaya doyamıyo hernekadar bazen bunaltıcı olsada çok seviliyolar :55:

hehe dimek sulugöz oldun kuzumm çok normal bunlar balım bende de oluyodu herbişeyciğe alınıp ağlayabılıyodum
bazen hiçbişey yokken bile ağlıyodum hamişlik böyle bişeymiş balım doya doya yaşa hiiiç canını sıkma hiçbişeyciğe
keyfine var kuzum :29:

bide lohusalık böyle oluyo epey zorlu geçiyo kuzum onuda atlattınmı alışılıyo anneliğe :34:

Bu çocuk kimin hakkıdır ? :))

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
“Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım.”
Hakim kocaya sormuş:
“Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?”
Adam, “Var tabii,” demiş:
“Sayın hakim. Farz edelim canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?”
Hakim stenoya dönmüş:
“Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır…”

:9::9::9:

ali babasına sormuş:
- baba ben nasıl dünyaya geldim?
-gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk.sabah kalktığımızda sen gelmiştin.bu fikir ali’nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş.yatarken yatağının çevresine şeker koymuş.sabah bütün karınca, böcekler, vs. Yatağın çevresindeymiş.
Ali:
- ulan demiş, şimdi size elimin tersiyle bir korum.ama baba yüreği…

ah benim duygusal hamişiiimm yirim kız ben seni :56::29:
gelcek kuzum o güzel gün gelicek o mucize gerçekleşicek Allahın izniyle sende kavuşcaksın yavruşunaa ohh mis gibi
cennet kokulu oluyolar insan koklamaya doyamıyo hernekadar bazen bunaltıcı olsada çok seviliyolar :55:

hehe dimek sulugöz oldun kuzumm çok normal bunlar balım bende de oluyodu herbişeyciğe alınıp ağlayabılıyodum
bazen hiçbişey yokken bile ağlıyodum hamişlik böyle bişeymiş balım doya doya yaşa hiiiç canını sıkma hiçbişeyciğe
keyfine var kuzum :29:

bide lohusalık böyle oluyo epey zorlu geçiyo kuzum onuda atlattınmı alışılıyo anneliğe :34:
:17::17::17:sorma valllaha vara yoğa ağlar oldum geçicek elbet kuzum yeterki hayırlısı olsun hakkımızda bunca zaman geçtiyse oda geçer de bakalım neler yaşıyucaz işte yaa sorma lohusalık dönemide zor diyolar benim eşimi geceye verdiler ekiplere biiyomusun ama şimdilik erteletebildik 8 ay kadar işte Allahtan diyorum ertelndi ben ne yaprdım geceleri yoksa:18::18:
ee adam jinekolog herbişeyciği yapıveriyo oracıktan :9::9::17::17::26::30:

vallaha helal diyorum artık başkada birşey dmeiyorum:23:

Bu çocuk kimin hakkıdır ? :))

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
“Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum. Onu dokuz ay karnımda taşıdım.”
Hakim kocaya sormuş:
“Karınızı duydunuz. Bir diyeceğiniz var mı?”
Adam, “Var tabii,” demiş:
“Sayın hakim. Farz edelim canınız bir kutu soğuk kola istedi. Makineye parayı attınız ve kola geldi. Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?”
Hakim stenoya dönmüş:
“Yaz kızım. Çocuk babada kalacaktır…”
pislik hakim erkek değilmi ne olucak işin zevkine atsın alsın kolayı ama gerisi hiiiççççççççççççç önemli değil atmakla hemen gelseydi dünyaya keşke oooooo sinirlendim şimcik o hakime :47::47::47:
:9::9::9:

ali babasına sormuş:
- baba ben nasıl dünyaya geldim?
-gece annenle yatmaya gittiğimizde yatağın çevresine şeker koyduk.sabah kalktığımızda sen gelmiştin.bu fikir ali’nin ilgisini çekmiş ve denemeye karar vermiş.yatarken yatağının çevresine şeker koymuş.sabah bütün karınca, böcekler, vs. Yatağın çevresindeymiş.
Ali:
- ulan demiş, şimdi size elimin tersiyle bir korum.ama baba yüreği…

ayyy süpermiş gülmekten yarılıcam heee baba yüreği haaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::66:

:17::17::17:sorma valllaha vara yoğa ağlar oldum geçicek elbet kuzum yeterki hayırlısı olsun hakkımızda bunca zaman geçtiyse oda geçer de bakalım neler yaşıyucaz işte yaa sorma lohusalık dönemide zor diyolar benim eşimi geceye verdiler ekiplere biiyomusun ama şimdilik erteletebildik 8 ay kadar işte Allahtan diyorum ertelndi ben ne yaprdım geceleri yoksa:18::18:

vallaha helal diyorum artık başkada birşey dmeiyorum:23:

geçicek tabi kuzumm tatlı heyecanlar anlık korkular usg de bebişi görüp heyecanlanmalar
hepsi güzel hepsi anılarda kalıyo balımm evet kuzum lohusalık zor baya
bebişe alışmak uykusuzluk memiş yarası hassaslık falan filan ama o da geçiyo
en güzeli en kalıcı bebişler oluyo kuzum :emir_bebek::emir_bebek:

polislikkk çok zor kuzum yaa babamda polisti ordan biliyorum
annem garibim gurbet ellerde bi başına beni kardeşimi büyütmüş
aramızda var iki yaş babam gececi nöbetlerde zor valla kuzumm
Allah kolaylık versin :16::16: peki lohusalık zamanında gececi olmıycak dimi kuzumm
ozaman birilerinin yanında olması lazım :53:

pislik hakim erkek değilmi ne olucak işin zevkine atsın alsın kolayı ama gerisi hiiiççççççççççççç önemli değil atmakla hemen gelseydi dünyaya keşke oooooo sinirlendim şimcik o hakime :47::47::47:

ayyy süpermiş gülmekten yarılıcam heee baba yüreği haaaa:60::60::60::60::60::60::60::60::60::66:

hee döverim ben o hakimi kuzummm sen sinirlenmee :22::9:
:60: :60: he valla çok komik baba yüreği napsın :60:

Back