iiyiz cok sükürrr cnm ohh ne gzelll gezdinizzz.bzde seni özledikkk sen nasılsınnn
bullantılar basladı kıslar kusacak kadar degilde bi garıp işte
yemegim de yok üf ya ben hanile kaldıgımdan beri hiç yemek yapasım gelmiyo ya.:26::26:
gülüm bana ilk 3 ay sadece folik verdi sonra vitamin verdi geçöen ayda demir verdi bilemiyorumki doktordan doktora farkediyo yani ne zaman gidiceksin pazartesimikıslar şimdi benden kan istemişti doktor pazartesi sonucunu alıtrırm
ona göre vitaömin yazcak demi ekstra degerler düşükse glukoz da verdim.
aynen cnm allahh sonumuzu hayır etsinn
bullantılar basladı kıslar kusacak kadar degilde bi garıp işte
yemegim de yok üf ya ben hanile kaldıgımdan beri hiç yemek yapasım gelmiyo ya.:26::26:
gönderdim onu bugun geldim kostum yanınıza
nasılsınız kıslar cok dolastık bi gün evdeydik onda ancak girebildim topige onun dışında uzak kaldım özledim sizi tostoslar
kevdser sen nasılsın cano
ya genelde aksam yemekten sonra baslıyo bide keskin bi koku alınca parfum falan o zaman artıyo iyice ınsallah cabuk gecer cekilmiyo vallahı hiçahh cnnmm bn yavaşş yavaşş başalr yapcak bişey allah yardımcın olsunn
gülüm bana ilk 3 ay sadece folik verdi sonra vitamin verdi geçöen ayda demir verdi bilemiyorumki doktordan doktora farkediyo yani ne zaman gidiceksin pazartesimi
pazartesi yaDA SALI GİDERİM CANIM
amin kevserim aminnnn
başlar artıkkuzum dua etde falza sürmesin 9 ay çekenler var inş çabucak geçer fazlalaşmadan:26:
tmm tmm sustum aman Allah korusun gülüm inş dfazla sürmez geçer giderya genelde aksam yemekten sonra baslıyo bide keskin bi koku alınca parfum falan o zaman artıyo iyice ınsallah cabuk gecer cekilmiyo vallahı hiç
AGZINI HAYRA TOTONU BAYIRA DOGRU AC KIS ANAAAAAAA 9 AY CEKEN OLÖUYO HE
ELİF LEN NE DİCEM SU VAZALİNE NE ZAMAN BASLADIN KULLANMAYA YA GÖBEGİM OLE KASINIYO CATLIYOMU ACEP
bide vazelin iuyi geliyomu kesin kıllanma falşan yapmasın tuyleri besleyip
tmm tmm sustum aman Allah korusun gülüm inş dfazla sürmez geçer gider
kuzum ben zararlı diye biiliyorum ben arkodan başka hiç birşey kullanmıyorum işe yaradımı dersen şöyle benim zaten göbeğimde 3-4 çizik vardı küçük göbeğim büyüdükçe onalr genişledi onlar dışında hiç sadece 2 çiciğim oldu sol tarafta genelde iyi yani henüz pek fazla çatlamadım
kızlarr ben kaçtııımm kocişş geliyorrr öptümm sizi allaha emanet olunnnnn kndinize ii bakınnn
bana görede çok fazla değil ama neticede doğuma kadar dikkat etmem gerekecek ederm sıkıntı yok ama hani canımda tatlı çekiyo isityo nasıl yapıcam bimiyorum heeanladım güüm bakalım inş problem çıkmaz biraz önce eşimin abisi aradı oda korkmuş kaç ayın kaldı diyo 7 aylıkken aldırdskamı diyo sezeryanla tehlikesi varmı diyo sesi baya kötüydü vallaha o bizden kötü yani ne oldu abi dedim birşeyleri bahane etti sanırım oda netten araştırmış ki morali bozuktu :26:
bakak görtek o zaman inş hayırlısı olur kuzum düşünmezmiyim ben damadımı aman rabbime emnaet onlar hsta olmasın vallaha kıyamam ben Allahın izniyle güle güle gidin gelin yolunuz iziniz açık olsun gülüm benim
kuzumm çağatay uyandıydı ondan çıkmak zorunda kaldım balımm
emzir altını değiştir azcık oyna bidaha emzir derken akşam ettik valla
problem çıkmıycak kuzum sen üzme tatlı canını hamişlikte stres en büyük düşman kuzum
Amiiin kuzumm benim Allah razı olsun senden cnm arkadaşım benimm
Q. Doğum hemoroit sebebi olabilir mi?
A. Doğum, bahane bulmak istediğiniz her şeyin sebebi olabilir.
Q. Anne sütünü saklamak için en uygun yer neresidir?
A. Göğüsleriniz.
Q. Meme pompalarının güvenli bir alternatifi var mı?
A. Evet, bebek dudakları.
Q. Bir bebeğin dişli doğması ne anlama gelir?
A. Bebeğin annesinin bebeği emzirme ile ilgili planlarını tekrar gözden geçirmek isteyebileceği anlamına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?