Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hoşgeldin dünürüm ne yapalım oturuyorum sen ne yapıyosun

hoşbuldum dünürcağızımm napam bende çağatayı uyuttum yatırdım beşiğine damladım buraya
bugun kocişin amcası aradı illa diyo gidelim annesigile çok istiyolarmş barışmak felen
torunda oldu uzatmayın felen ısrarcı oldu epey kociş dedi nedersin gidelimmi felen
dedim sen bilirsin annen baban biz gidelim eğer sorun çıkartırlarsa döneriz geri
bidahada gidelim felen demiyceksin ama amcanın dediği gibi isteklilerse barışmaya
ellerini öperiz olur biter dedim bi mutlu oldu benimki havalarda valla p.tesi gitcez bakalım ne yapcak kaynanagil

bak bak bak bak bak bak bak sen baya gelişmeler var torunları kaç aylık oldu akılları neredeymniş bugüne kadar sen ankarada yalnızdın hamileik gçridin neredelrdi inş amcasoının dediği gibi pişmandırlarda değer gittiğnize sen iyi olanı yapmışsın gülüm baksana kocan sevinmiş anası baası neticede onun tarafından ayrı sneintarafından ayrı inş gitmenizi hakederlerde kıymetini bilirler

aynen öyle valla kuzum dediğin çok dogru bakalım hakediceklermi
okadar fesatlıklar kötülükler yaptılar şimdi ne yüzle bakıcaz birbirimize
hele bide amcasının dediği gibi çıkmazda olay cıkarsa bidaha ömrübillah hiçbiriyle görüşmem
eşimide görüştürtmem ne düğünümüzde yanımızada oldular ne dogumda hiçbir destekleri olmadı bugune kadar
çok merak ediyorum gittiğimizde napcaklar amcası baya olumlu konustu bakalım nolcak
biyandan eşime kıyamıyorum ne de olsa annesı babası istiyo onlarla iyi olmayı
biyandan da bukadr kötülük yapan ınsanlar değişmişmidir diyede korkuyorum
yani koftiden barıştık ayagına yatıp ayırmaya kalkışırlarmı bilemiyorum
ama şöyle bişey var eşim hiç bizaman onlara pabuç bırakmadı bundan sonrada bırakmaz diye güveniyorum
ben enazından son bikez daha elimden geleni yapıp gideyim onlara gerisi onlara kalmış
zaten olay çıkarırlarsa herkesde görür kimsede bidaha aman annedir babadır barışın felen demeye yüz bulamaz kuzum

gülüm denemeden anlaşılmayacak niyetlerinin ne olduğu ama en azından eşinde görüyoki herşeye rağmen sen onun için adım attın eğerki gittiğinizde aksi birşey olsa oda seçimini gönül rahatlığıyla yapıp ne olduğunu anlayacaktır ve birdahada sana gidelim gibi birşeyi demeyecektir yani inş amcasının dediği gibi insafa gelmişlerdir hoş gelmişlerse bilee geçen günler unutlmuyo neler yaşadığınızı unutmak mümkünmü aile bu ne var ortada yani heleki bu saatten sonrada ayırmak için gibi birşey yaparlarsa işte o zaman çok kötü olur yavrunuz var ayırmak gibi birşeyi düşünmeleri bile büyük günah

haklısın kuzum denemeden gitmeden anlaşılmıycak bakalım görücez kuzum
p.tesi eskişehir yolunda olucaz amcasıda gelicek bende geliyim felen dedi e tabi yalnız gitmek olmaz zaten
bugun annesını arıycak torunun geliyo p.tesi felen diycek telde ona göre bizede hbr etcek anasının nasıl karşıladıgını
bizde gitcez bakalım oyyy oyy dediğin gibi yapılanlar unutulmuyo ama benım gönlüm rahat kuzum onlar utansın yaptıklarından
he hala utanmıyolarsada paşa gönülleri bilir dediğin gibi ozaman eşimde bidaha teklif etmez onunda içi rahat eder
cidden çok merak ediyorum napcaklarını zaten ordan döner dönmez hbr ederim kuzum ne olup bittiğini

haklısın kuzum denemeden gitmeden anlaşılmıycak bakalım görücez kuzum
p.tesi eskişehir yolunda olucaz amcasıda gelicek bende geliyim felen dedi e tabi yalnız gitmek olmaz zaten
bugun annesını arıycak torunun geliyo p.tesi felen diycek telde ona göre bizede hbr etcek anasının nasıl karşıladıgını
bizde gitcez bakalım oyyy oyy dediğin gibi yapılanlar unutulmuyo ama benım gönlüm rahat kuzum onlar utansın yaptıklarından
he hala utanmıyolarsada paşa gönülleri bilir dediğin gibi ozaman eşimde bidaha teklif etmez onunda içi rahat eder
cidden çok merak ediyorum napcaklarını zaten ordan döner dönmez hbr ederim kuzum ne olup bittiğini

vallaha büyüklüklerini yapsınlar yerini bilsinler kuzum ortada toreunları var oğulları varr eşin snei tutuyo ama birde içine sormak laızm ana baba sonuçta ne kadar suçlu olsalarda özlemi olur mutlaka o yüzden bu fırsat iyi bir fırsat deyip otursunlar açsınlar kucaklarını size ne görmüşleri kötülükmü nee yaptıkları terbiyesizlik yüzleride tuutuyo anacım vallaha insan amcayı işe sokmak yerine kaldırsınlarda gelsinler birgün çat kapı ne olacak suçlu siz olsanız beklemeleri normalde değilsinizki onalr bak birde o kadar yol gideceksiniz çocukla inş kıymtini bilirlerde eski günleri unutturular vallaha yoksa zaten birdahada ne olursa olsun olmaz bu iş ölümlü dünya yaşlılkar ne olcak neyin kinini sürüyolar bize mutlaka haber et ama bak yola gideceksiniz merak ederim ilk fırsatta yaz olurmu kuzum yada moonuma mesj at o bana yazar tamammı

gülüm sen detayklı usgye girdinmi balım nasıl birşey ne kadar kalıyosun ultrasonda bende çarşambaya gün aldık gidicez bakalım inş hayırlısıyla geliriz dünden beridir biraz buruğum şeker yasak yaaa pekmez yerdim hergün ballı süt içerdim onalrı yiyemiycem sıkıntılıyımki tehlikli yaaa birde bu suyun fazlalaığı erken doğuma nedenmiş kordonu boynuna dolamış mı artık nasılsa boğazında kordonu var görüyomusun dedi bana inş herşey yolunda gider yaa:18::18::18::26:

tmm balım benım ilk fırsatda hbr etmeye çalışırım en geç salı çarşamba yazarım orda fırsat bulamazsam balım
aynen öyle valla biz gidiyoruz bide ayaklarına daha ne yani işte diyorum ya sorun çıkartırlarsa kendi gönülleri bilir
ben gelin olarak onlara elimden gelen saygıyı gösterdim bugune kadr sonkez daha gösteririm gerisi onların bilceği iş balım
aynen dediğin gbi kuzum nede olsa anne babası özlüyo bunun farkındayım özellikle bayramlarda çok farkediyorum
içi buruk oluyo 4. yıla girdik evleneli bi kez olsun onlarla bayram yapamadı hep anlatıyo biz bayramda şöyle yapardık böyle yaprdık felen diye
benimde içim elvermiyo onun özlemine oyuzde bu şansı veriyorum yoksa yuzlerine bakılcak ınsan değiller

sen en iyisini yapıyosun kuzum bşver eşin bilsin Allah bilsin onlar bilmezlerse kendileri kaybeder siz değil çok şükür sen mutlusun eşinle çocuğunla eksikliklerini sen yaşamazsın onlar yaşasın bak dünya tatlısı torunları var alsınlarda kucakalrına belki azıcık vicdanları sızlar tabi sızlıycak vicdan varsa tmm gülüm habersiz bırakmada tek kaç gün kalırsınız peki yolda dikkat et çağatya aman hasta olmasın soğudu arık hava değişimi falan sıkı giydir annesi olurmu

kuzumm senın şekerin çok yüksek değil bence yanı değerin 147 bu çok fazla değil yani
diyetle düzelicektir kuzumm sen içini ferah tut diyete uy kuzum benım
hımm demek erken doğuma sebep oluyomus bilmiyodum bunu
inşallah vaktinde gelir yegenim
detaylıya girdim kuzum herzamanki gibi yani usg ye giriyosun üstten bakıyo
sadece daha fazla detay veriyo bebekle ilgili
işte böbreği iyi kalbi iyi gibi yanı organlarıyla ilgili suyunla ilgili daha detaylı bilgi veriliyo okaa kuzum
inşallahh güzel hbrlerle gelceksin balım

bana görede çok fazla değil ama neticede doğuma kadar dikkat etmem gerekecek ederm sıkıntı yok ama hani canımda tatlı çekiyo isityo nasıl yapıcam bimiyorum heeanladım güüm bakalım inş problem çıkmaz biraz önce eşimin abisi aradı oda korkmuş kaç ayın kaldı diyo 7 aylıkken aldırdskamı diyo sezeryanla tehlikesi varmı diyo sesi baya kötüydü vallaha o bizden kötü yani ne oldu abi dedim birşeyleri bahane etti sanırım oda netten araştırmış ki morali bozuktu :26:

aynen öyle kuzumm görücez bakalım vicdanlarını iyi niyetlerini
oyy pekde düşünürmüş benim dünürüüümm yirim seni balım benim
işte eğer olumlu olursa p.tesi kalıp salı döncez kuzum ama olumsuz olursa direk döneriz
çağatayıda giydiririm sıkı sıkı cnm kuzumm sen merak etme balım benim

bakak görtek o zaman inş hayırlısı olur kuzum düşünmezmiyim ben damadımı aman rabbime emnaet onlar hsta olmasın vallaha kıyamam ben Allahın izniyle güle güle gidin gelin yolunuz iziniz açık olsun gülüm benim

h.buldukkk gülümm iyim çokşükür ya kapını önlerini süpürdüm de belim ağrıda birazzz geçti çok şükürrrr

bacım bırak ne iş yapıyosun yoruyosun kendini bölerek yap bir günde bak sancı girer çekme boşuna gülüm dinlen lütfen

kızllarr ben kaçtumm bi duş alıyımm çok terledmmmm sonrada eltimin bebeğini seviyimmm geliyimmmm çok talı daha 2 aylıkkk sonra işten kociş gelcek akşam gene gelirim bellkii kızlar hadi öptümmmm koccaaa göbeklüüü hamişler siizi

tmm canım dikkat et kendine emi dinlen bak yorma daha kendini lütfen bebeişi benim yerimede öp görürürz gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…