• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Gel tatlım eltimler gelcek onun kizlari bakar bizde kafa dinleriz fatihi baya oyaliyorlar iyi oluyo:16:

Gel tatlım eltimler gelcek onun kizlari bakar bizde kafa dinleriz fatihi baya oyaliyorlar iyi oluyo:16:

oh ne güzel keşke benimkinide oyalayan olsa nasıl rahat ederdim tepemden inmiyo vallaha ölüyorum yorgunluktn hergün ağlar oldum moonum yaa :14::14:

oh ne güzel keşke benimkinide oyalayan olsa nasıl rahat ederdim tepemden inmiyo vallaha ölüyorum yorgunluktn hergün ağlar oldum moonum yaa :14::14:

Su ilk dişleri ciksa rahatlarsin cnm ilk dis ve azi disi zordur üzülme gecicek cnm

Su ilk dişleri ciksa rahatlarsin cnm ilk dis ve azi disi zordur üzülme gecicek cnm

ah bir çıksa kuzum yaa alişimde çok çekiyo garibim bu aralar keyfide yok öyle birde konuşuyoki üzülünce birşey istetyince yadas ıkıntısı olunca ayrı ayrı seselr çıkarıyo sıpam kıyamıyorum ama bende çook yoruluyorum ne elde duruyo ne avuçda :31::31::31:

Efimmm bn geldimm canoo neydiyon bakem bn dun annemlerde kaldi esim gene 1 hafta gecici bu aabah geldik eve hic sevmiyorum gececi vardiyayi resim demissinde elifim bn esim bayram boyunca calisti aksam gittik bayramlasmaya fazla bir yere gidemedik aceleyle oda soz ama kizimin cicilerini giydirip koyucam resimlerini sen neydiyin bakem alisim nasil

Efimmm bn geldimm canoo neydiyon bakem bn dun annemlerde kaldi esim gene 1 hafta gecici bu aabah geldik eve hic sevmiyorum gececi vardiyayi resim demissinde elifim bn esim bayram boyunca calisti aksam gittik bayramlasmaya fazla bir yere gidemedik aceleyle oda soz ama kizimin cicilerini giydirip koyucam resimlerini sen neydiyin bakem alisim nasil

kevserim canım benim bende gecetyis evmiyorum mlesef kuzum çektiğinde koyarsın balım bizde hiç çekilmeidk aynen siz gibi eşim olmayınca bende ne yapayım alinin maceralarıyla uğraşıyorum kuzum alişde huysuz durmuyo hiç:26:

kevserim canım benim bende gecetyis evmiyorum mlesef kuzum çektiğinde koyarsın balım bizde hiç çekilmeidk aynen siz gibi eşim olmayınca bende ne yapayım alinin maceralarıyla uğraşıyorum kuzum alişde huysuz durmuyo hiç:26:
Neydiyim canim ya bi ciksada su alisimin disleri rahtlasaniz sende alisimde ya

OlmZ olurmu elifimolduda bizim ki simdi bana cok duskun odadan disari cikartmiyor bni cikincada çığlığı basiyor

Kevserim benimkide oyle babasinin yanindaykken bilenkalksam gitsem hemen aglar ya sikintilari olmasinda tek birakmasinlar vallaha raziyim kuzum yaa

Melism nerelerde bee kac gun oldu merak ettim oflumda gelmedi bayrama bile ins iyilerdir

canım nasılsın burada olmana sevindim.aliş nasıl oldu? bileğin nasıl? bizde çapadan yeni geldik.tahliller bitmedi hala...

papatyam kuzum hoşgeldin bileğim iyi çok şükür geçti sayılır alişimde uyuyo teyzesi diş sıkıntımızdışında sıkınıtmız yok şükürler olsun sen nasılsın paşam naısl oldu tahlillern sonuçlarından çıkan yokmu kuzum

Back