Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel tatlım eltimler gelcek onun kizlari bakar bizde kafa dinleriz fatihi baya oyaliyorlar iyi oluyo
oh ne güzel keşke benimkinide oyalayan olsa nasıl rahat ederdim tepemden inmiyo vallaha ölüyorum yorgunluktn hergün ağlar oldum moonum yaa
Su ilk dişleri ciksa rahatlarsin cnm ilk dis ve azi disi zordur üzülme gecicek cnm
Efimmm bn geldimm canoo neydiyon bakem bn dun annemlerde kaldi esim gene 1 hafta gecici bu aabah geldik eve hic sevmiyorum gececi vardiyayi resim demissinde elifim bn esim bayram boyunca calisti aksam gittik bayramlasmaya fazla bir yere gidemedik aceleyle oda soz ama kizimin cicilerini giydirip koyucam resimlerini sen neydiyin bakem alisim nasil
Neydiyim canim ya bi ciksada su alisimin disleri rahtlasaniz sende alisimde yakevserim canım benim bende gecetyis evmiyorum mlesef kuzum çektiğinde koyarsın balım bizde hiç çekilmeidk aynen siz gibi eşim olmayınca bende ne yapayım alinin maceralarıyla uğraşıyorum kuzum alişde huysuz durmuyo hiç:26:
Neydiyim canim ya bi ciksada su alisimin disleri rahtlasaniz sende alisimde ya
OlmZ olurmu elifimolduda bizim ki simdi bana cok duskun odadan disari cikartmiyor bni cikincada çığlığı basiyorkevserim sizde rahatlama oldumu dişten sonra
OlmZ olurmu elifimolduda bizim ki simdi bana cok duskun odadan disari cikartmiyor bni cikincada çığlığı basiyor
Günaydin kiskar
Oyku grip olmuscok fena oksurukte var sabaha kadar oturduk
geçmiş olsun tatlim allah şifa versin tikaniyomu niye hava versinlerBirazdan çıkacağız doktora umarim hqva verip yatirmqzlwr burnda akmaya baslqdi ole söyleniyor; ((
Birazdan çıkacağız doktora umarim hqva verip yatirmqzlwr burnda akmaya baslqdi ole söyleniyor; ((
Birazdan çıkacağız doktora umarim hqva verip yatirmqzlwr burnda akmaya baslqdi ole söyleniyor; ((
canım nasılsın burada olmana sevindim.aliş nasıl oldu? bileğin nasıl? bizde çapadan yeni geldik.tahliller bitmedi hala...