Kızlar merhabaaa:)
bende aranıza yenı katıldım . 6 haftalık hamıleyım :) delta hospıtal hastanesı nasıldır fıkır verır mısınız?
Canlar nireye gittinizzz
selamlar kızlar
bayram için konyaya gitiik geldik fazlasıyla yoruldum ama ailemi gördüm hepsine değdi.
geçmiş bayramınız mübarek olsun... hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz artık 17+1 olduk ama hala cinsiyetini öğrenemedik
bayramdan önce doktora gittim ama açmadı hiç ve doktor hiçbişey söyleyemem hiçbişey görmedim dedi
çok meraktayım hareketlenmesi için ne yapmam lazım acaba?
bide bu bhcg olayını okudum bazı yerlerde gerçek midir acaba 50 nin altındaysa ne oluyordu kız mı erkek mi?
hepiniz Allaha emanet olun...
a.s hoşgeldininsanın ailesi gibisi varmı seninde bayramın mübarek olsun
baya olmus haftan aslında cinsiyet için yani ben 12. haftamda öğrenmiştim
çikolata yersen hareketlenir bebişin bi dene istersen
çikolata mı :))) enerji veriyor demekki bebişe tamam inşallah hemen orda yiyeyim. bende meraktan çatlıyorum ilk bebeğim ve hala hiçbişey alamadım kuzumateşekkür ediyorum artık haftaya gideceğim inş o zaman öğrenirim. iyi geceler, Allaha emanet olun..
ASEMB'cim canım napıyosun nasılsınızz oğlunla
olsun kuzum benim hiç sorun değil anladım ben zati onun için çıktığını kendine dert etme olurmu sen kuzuma bak o yeter banaamrb hoşgeldin gözün aydın Allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
hastane hakkında bi bilgim yok maselef
kuzumm çağatay çoştuyduda ondan çıkıverdim emme şimcik geldim
a.slm hoşgeldin gülüm nerelerdesin merak ettim ama tahminde ettim sneinde bayramın mübarek olsun kuzum demek öğrenemedin cinsiyetini sıkıntı etme balım bende geç öğrtendim ama çetrefilli oldu acıkselamlar kızlar
bayram için konyaya gitiik geldik fazlasıyla yoruldum ama ailemi gördüm hepsine değdi.
geçmiş bayramınız mübarek olsun... hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz artık 17+1 olduk ama hala cinsiyetini öğrenemedik
bayramdan önce doktora gittim ama açmadı hiç ve doktor hiçbişey söyleyemem hiçbişey görmedim dedi
çok meraktayım hareketlenmesi için ne yapmam lazım acaba?
bide bu bhcg olayını okudum bazı yerlerde gerçek midir acaba 50 nin altındaysa ne oluyordu kız mı erkek mi?
hepiniz Allaha emanet olun...
ASEMB'cim canım napıyosun nasılsınızz oğlunla
cheryll hoşgeldin aramıza cnm
İnşallah sağsağlim alırsın kızçeni kucagına
niyeyse talip olasım geldi defneyeelfim duymasın tabi yani byzglm :)
neyse canlar çok mızırdanıyo gidem bakem afacana gelirim yine canlarım
Kızlar merhabaaa:)
bende aranıza yenı katıldım . 6 haftalık hamıleyım :) delta hospıtal hastanesı nasıldır fıkır verır mısınız?
bnnnnn geldmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr evin işlerini yaptummm bitirdummmm anca gelebildimm gelinn hadüüüü kızlar
Günaydıın kızlar. Ben dün giremedim dolayısıyla haber veremedim size de.. Sabahtan zaten şeker yüklemem tekrarlancaktı o yüzden erken gittim sonrada eve dönmedim çünkü saat 4 de fetal ultrasonum vardı renkli ultrason yani.Gece de geç geldik eve oyle olunca yazamadım..
Şekerim normal çıktı. Bir sorun yok dedi Dr.muz. Daha önceki dönemde biraz meyveyi abartmıştım şimdi dengeledik.Sanırım o yüzden yüksek çıkmış.Yinede temkinli gidelim dedi Dr.
26 + 3 olmuşuz. Boy: 33 cm. Kilo: 980 gr. dedi Dr. Bende 55 kilo olmuşum buarada . Oyy oyy oyy!!!
Renkli ultrasondan da sonuç alamadık kızımız ellerini yüzüne kapadı dizlerinide karnına çekti ve kendini göstermedi. Çrş günü tekrar gidicez bakalım bu sefer keyfi gelicek mi hatunumun? :)
Teşekkür ederim canım, Amin,inşallah hepimiz için öyle olur sağlıkla sıhhatle gelsinler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?