Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Kızlar merhabaaa:)
bende aranıza yenı katıldım . 6 haftalık hamıleyım :) delta hospıtal hastanesı nasıldır fıkır verır mısınız?

mrb hoşgeldin gözün aydın Allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
hastane hakkında bi bilgim yok maselef

Canlar nireye gittinizzz

kuzumm çağatay çoştuyduda ondan çıkıverdim emme şimcik geldim

selamlar kızlar
bayram için konyaya gitiik geldik fazlasıyla yoruldum ama ailemi gördüm hepsine değdi.
geçmiş bayramınız mübarek olsun... hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz artık 17+1 olduk ama hala cinsiyetini öğrenemedik
bayramdan önce doktora gittim ama açmadı hiç ve doktor hiçbişey söyleyemem hiçbişey görmedim dedi
çok meraktayım hareketlenmesi için ne yapmam lazım acaba?
bide bu bhcg olayını okudum bazı yerlerde gerçek midir acaba 50 nin altındaysa ne oluyordu kız mı erkek mi?
hepiniz Allaha emanet olun...

a.s hoşgeldin insanın ailesi gibisi varmı seninde bayramın mübarek olsun
baya olmus haftan aslında cinsiyet için yani ben 12. haftamda öğrenmiştim
çikolata yersen hareketlenir bebişin bi dene istersen

Hamile Kadın Ve Meraklı Çocuk
Küçük bir çocuk, hamile bir kadinin karnina dokunarak:
- Ne var sizin karninizda teyze,
Kadin:
- Çocugum var evladim, diye cevap verir.
- Sizin çocugunuz mu?
- Evet
- Onu seviyor musunuz?
- Evet
- Çok mu seviyorsunuz?
- Evet evladim.
- Öyleyse neden yediniz?

Q: 35ten sonra çocuk yapmak doğru mudur?
A: Hayır, 35 tane yeterli görünüyor

Q: Bebeğin cinsiyetini öğrenmek için en güvenilir yöntem nedir?
A: Doğurmak.

Q: Doktorum bana doğum yaparken hissedeceğim şeyin acı değil sadece normal bir baskı olacağını söyledi, bu doğru mu?
A: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanları da kasırgayı normal bir doğa olayı olarak tanımlar.

Q: Bebeğimiz gecen hafta dünyaya geldi. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya başlayacak?
A: Çocuklar ayrı eve çıktıkları zaman.

Q. Kocam külot yerine bokser don giyerse hamile kalma olasılığım artar mı?
A. Evet ama hiç bir şey giymezse daha çok şansınız olur.
Q. Tam olarak ne zaman hamile kaldığımı nasıl bilebilirim?
A. Yılda bir kere seks yaparak.
Q. En sık karşılaşılan aşerme hangisidir?
A. Erkekler için, hamile olanın yerinde olma isteği.
Q. Ben ve kocam çok çekiciyizdir. Eminim bebeğimiz de reklamlara çıkmak için yeterince güzel olacak. Bu konuyla ilgili olarak kiminle bağlantı kurabiliriz?
A. Terapistinizle.

Q. Kusmalarımın hamileliğin sabah bulantılarından mı yoksa grip olduğumdan mı kaynaklandığını nasıl bilebilirim?
A. Eğer gripseniz iyileşirsiniz.

Q. Hamile kaldığımdan beri göğüslerim ve hatta ayaklarım bile büyüdü. Hamilelikte küçülen bir şey var mı?
A. Evet, mesaneniz.

Q. Hamile kaldığımdan beri kızarmış soğan halkaları olmadan yatağa giremez oldum. Bu aşerme normal mi?
A. Onlarla ne yaptığınıza bağlı.

Q. Hamileliğim ilerledikçe, yabancılar bana daha çok gülümsemeye başladı. Neden?
A. Çünkü onlardan daha şişmansınız.

Q. Hamileliğin son zamanlarındaki seks, hangi şartlarda doğumu başlatır?
A. Eğer seks, kocanız ve başka bir kadın arasında olursa.

a.s hoşgeldin insanın ailesi gibisi varmı seninde bayramın mübarek olsun
baya olmus haftan aslında cinsiyet için yani ben 12. haftamda öğrenmiştim
çikolata yersen hareketlenir bebişin bi dene istersen

çikolata mı :))) enerji veriyor demekki bebişe tamam inşallah hemen orda yiyeyim. bende meraktan çatlıyorum ilk bebeğim ve hala hiçbişey alamadım kuzuma teşekkür ediyorum artık haftaya gideceğim inş o zaman öğrenirim. iyi geceler, Allaha emanet olun..

:) evet cnm çikolata hareketlendiriyo bebişleri inş senin afacanıda hareketlendirir de gösterir
merak ediliyo valla bide öğrenince insan daha farklı oluyo ona göre alışverişler başlıyo isimler düşünülüyo çok güzel anlar yaa
çok geçmedi ama ilk cinsiyetini öğrendiğimiz gün geldi aklıma lapa lapa kar yağıyodu o mutlulukla kocişle yürüyüş yapmıstık yağan karda
heeey gidim hey haftaya çok var dahaa ben merak ederim şimdi öğrenince hbr et mutlaka çatlamayayım
sağol cnm sanada iyi geceler bebişinle

ASEMB'cim canım napıyosun nasılsınızz oğlunla

iyiyimm oflumm çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl az kalmış oğluşuna kavuşmana kuzummm
doğum nasıl olcak sezmi normalmi vay anasına yaa seninde vakit yaklaşmış
şimdi uyuyo afacan bende yatıcamda yatmadan bi gireyim dedim
uğraşıp duruyoruz cnmcım hayatımız herşeyimiz o oldu
neyse kuzucum çıkmıssın zati bende çıkayım yatayım çağatay paşa uyanmadan
öptüm sizi kocaman

mrb hoşgeldin gözün aydın Allah sağsağlim kucagına almayı nasip etsin inşallahhh
hastane hakkında bi bilgim yok maselef

kuzumm çağatay çoştuyduda ondan çıkıverdim emme şimcik geldim
olsun kuzum benim hiç sorun değil anladım ben zati onun için çıktığını kendine dert etme olurmu sen kuzuma bak o yeter banaa
a.slm hoşgeldin gülüm nerelerdesin merak ettim ama tahminde ettim sneinde bayramın mübarek olsun kuzum demek öğrenemedin cinsiyetini sıkıntı etme balım bende geç öğrtendim ama çetrefilli oldu acık hayırlısıyla en geç 20. haftalarda olur sanırsam asembcim doğru söylemiş çikolata canlandırımış yee gülüm bende yiyodumda şeker çıkınca artık yiyemiycem
ASEMB'cim canım napıyosun nasılsınızz oğlunla

oflucum gülüm hoşgeldin nasılsın bacım az kalmış yaaa hayırlısıylaa alırsın inş kucağına güüm benim paşam nasıl tepikliyomu bakem seni yerim ben o mıncırığı

herkese günaydınlar nasılsınız kızlar kalktım kahvaltı hazırladım eşim göreve gidecek şimcik uyandırıcam yediricem koca bebeğimi göndericem sonrada damlıycam burayaa

kızlar ben çıkıyorum gelen olmadı yoruldum başım ağrıdı azıcık uzanayaıkm 1-2 saate gelirim eşim akşama kadar yok gelen olursa görürüz inş

Günaydıın kızlar. Ben dün giremedim dolayısıyla haber veremedim size de.. Sabahtan zaten şeker yüklemem tekrarlancaktı o yüzden erken gittim sonrada eve dönmedim çünkü saat 4 de fetal ultrasonum vardı renkli ultrason yani.Gece de geç geldik eve oyle olunca yazamadım..

Şekerim normal çıktı. Bir sorun yok dedi Dr.muz. Daha önceki dönemde biraz meyveyi abartmıştım şimdi dengeledik.Sanırım o yüzden yüksek çıkmış.Yinede temkinli gidelim dedi Dr.
26 + 3 olmuşuz. Boy: 33 cm. Kilo: 980 gr. dedi Dr. Bende 55 kilo olmuşum buarada . Oyy oyy oyy!!!
Renkli ultrasondan da sonuç alamadık kızımız ellerini yüzüne kapadı dizlerinide karnına çekti ve kendini göstermedi. Çrş günü tekrar gidicez bakalım bu sefer keyfi gelicek mi hatunumun? :)

Teşekkür ederim canım, Amin,inşallah hepimiz için öyle olur sağlıkla sıhhatle gelsinler :)

bnnnnn geldmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr evin işlerini yaptummm bitirdummmm anca gelebildimm gelinn hadüüüü kızlar

maşallahh sana ve bebişine cnm kilosu boyu herbişeyciği normal prensesin maşallah ona
hehe nazlı çıktı senin kız desene ee kız milleti nazlı oluruz vesselam öyle hemencik göstermeyiz kendimizi
şekerinde normal çıkmış gözünaydın cnm
çarşamba neyem tkr gidiceksiniz çok sık usg zararlı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…