Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

tmm canım haber ederim bekliyorum bende arar şimdi hemen yazarım ohh çok şükür ağrıların olamış ne güzel inş bundan sonrada olmaz gididin gidin yapın alışverişinizi balım

asemb kuzum ikinci sonucuma baktım netten böyle çıkmış bu normalmi şekerden sonraki kan sonucum buda 901520-02 Glukoz Tolerans testi(OGTT50 1.Saat) 147 mg/dL Normal < 185

Ultrason, genel Sayn meslektam :
Obstetrik usg incelemesinde :
SAT GÖRE 25W 4D
USG GÖRE 27W 3D
BPD : (68,7 mm),() hafta-günlüktür.
FL : ( 49,7mm),() hafta -günlüktür.
AC : ( 235,0mm),() hafta-günlüktür.
Plasenta uterusun () duvarnda, grade () ile uyumlu ve normal görünümdedir.
Fetusun kardiak aktivitesi tabiidir.
Amnios svsnn miktar POLHDRO AMNYO ?
Normal gülüm buda bugünki ultrason sonucu ölçüleri suya soru işareti koydu bak ne demek acabaa:26:

H.geldn cnm bnm duyduğuma göre kızıma talipmişsşn

hoşbuldum kuzumm elf talipti senin kıza kuzumm ama bende olabılırım valla hemide seve seve

valla bazen bu drlar böyle sapıtabiliyo demekki iyi gününde değildi senin dr
suyu fazla olması kötü bişey değil kuzum eğer azsa sorun oluyo ozaman drlar sorun yapıyo
ilk defa su çok diye sorun yapanı duydum eminim detaylı usg ye girdiğinde bi sıkıntı çıkmıycak
boşa canını üzme kuzum maşallahı var yegenimin
ivet 3 erkeğe 2 kız var biri kevserimizin kızı biri de defne eğer melisamızınkide kız çıkarsa moona hbr ederik

Anammmmmmmmm kızımmmmm gitttiii şimdidennnn bakalım kızım kimi isterse onla evlenür

canım eşim doktorla konuimuş biraz yüksek demiş şeker yasak tatlı ekmek yasak artık bir hafta diyet yapıcam sonra yine gelsin demiş işte iriliğide suyuda bu nedenle olablir dedi iştee bunada şükür ne diyelim hayırlısı aksilik son günlerdede tatlıya düşmüştüm acık zor olcek artıkın ne yapak

Anammmmmmmmm kızımmmmm gitttiii şimdidennnn bakalım kızım kimi isterse onla evlenür

ben ben ben alıcam hepinizin kızını alıp harem kurucam yuppiiikevserim şekerim biraz yüksek çıkmış irilğide bundan oalbilirmiş 1 haftalık diyet yapıcam sonra yine çağırdı:26:

ben ben ben alıcam hepinizin kızını alıp harem kurucam yuppiiikevserim şekerim biraz yüksek çıkmış irilğide bundan oalbilirmiş 1 haftalık diyet yapıcam sonra yine çağırdı:26:

Vermem vermem ozamn ohhhhh be gülm bnde ratladım çok şülür ua napalımm bi haffa uzak durusun tatlılardan.

asemb kuzum ikinci sonucuma baktım netten böyle çıkmış bu normalmi şekerden sonraki kan sonucum buda 901520-02 Glukoz Tolerans testi(OGTT50 1.Saat) 147 mg/dL Normal < 185

cnm şekerin normal sınırlarda çıkmış yani problem yok kan sonucunda normal
alttaki usg ye göre dediğin gibi 2 hafta ilerde ama bu sorun değil bazen önde bazen geride olabılıyo
bide bebek kilosu burda AC varya ona göre belli oluyo ona göre zayıf ya da iri diyolar
senin AC değerinde normal hatta bak burda haftana göre değerlerin sınırı var Hamilelikte Ultrasonografi Ultrason lleri Deerleri lmleri Fetal Biometri Perinatoloji Biyometi FL AC BC BPD
oraya göre 25+4 için 207-233 mm demiş seninkide 235 mm yani gayet yerinde kuzum 2 mm için iri bebek demesi çok saçmaaa
üstelik şekerin bilem yokkene

amnios sıvısının miktar POLHDRO AMNYO bu da suyun fazla olması demek kuzum ama problem oldugunu sanmıyorum kuzum
sen yinede istersen içinin rahat etmesi için bi detaylı usg ye gir kuzum için rahat etsin aklında soru kalmasın kuzum

H bulduk cnm bnm iyim çok şükür sen nasılsın prenses ne yapsın anasını tepikliyiip duruyo. Cnmmm sennde erkekmiş heralde

bende iyiyim cnm çok şükür ohh tepiklesin afacan yirim onun ayaklarını
evet kuzum erkek benimkisi hemde yaramaz bi erkek

Anammm gene gttî elektrikler bıgün 2 oldu allahtan telden giriyorum yoksa bnm cnm çok sıkılırdı

Vermem vermem ozamn ohhhhh be gülm bnde ratladım çok şülür ua napalımm bi haffa uzak durusun tatlılardan.

ben alırım bacımmmmmmmmmmm kaçırırım sankim zorrrne yapayım kuzum inanırmısın şeker çıktığına sevindim çünkü şekerden değlse başka nedei olablir dedi bende en azındn şekerin önleini alırım yeterki kötğü birşey olmasın dedim çok şüüür olsun ben uzak kalırım yeterki birşey olmasın kuzum

Hayırlısı olaun cnm neyse kıLar bn gidiyim eltimin bebeğini sevp Gelirim inş yine öptüm hepinîzi

Kızlar merhabaaa:)
bende aranıza yenı katıldım . 6 haftalık hamıleyım :) delta hospıtal hastanesı nasıldır fıkır verır mısınız?

Kızlar merhabaaa:)
bende aranıza yenı katıldım . 6 haftalık hamıleyım :) delta hospıtal hastanesı nasıldır fıkır verır mısınız?

meraba canım hoşgeldin toipiğimize gözün aydın tebrikler rabbim sağlıkla almayı naisp etsin kucağına inş canım

enee ama 147 normal değer yahuu nasıl yüksek oluyoki benmi yanlış hatırlıyorum acep :44:
diyetine sıkı uy ozaman kuzumm düşür şekerini tatlu balım benim

hehe temem kuzum kimi isterse prenses onlan evleniversün yirim ben o prensesüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…