günaydın melisam ohh turşuluklar canım çekti kızzzminnoşum nasıl annesi gazı hafiflediimi uykusu nasıl
Melisam herkese ayei ikac yariyo iste cok sukur ins artik heptbn biter gaz derdiniz tursu isindende hic anlamam ben melsam helal sana bacimGaz ilacina devam birajinca ne olur bilmem ama sapdan cok memnun kalsim ben canm
Tursuluklari aldumda turşu kur bulamadim adam gibi onla yapiyorum ben diri oluto hazir gibi
Dr.oetkerin var heryetde oda tane karabiberli turşuyu rezil ediyo esim umarim bulur)
Sm bacilar neydiyonuz bakem bn yemek hazirladim kizimi uyutuyorumm dun avm merkezie gidiyorduk annem arafi evayi bana birakio gidin esim de saolsun kirmadi bni yemek yedik gezdik kardesime hesiye aldik guzwl geci ama kizimsiz olmuyo insan kendini cok kotu hissediyor
Elifim neydiyon bcn
Slm guzel hatunlar
Ay b n cok fena circir oldum sabahtan beri karin agrisi ve adet agrisi mahvetti beni sanırım midye dolma yedim dun aksam ondan oldu
As moonum hg gecmis olsun canim iki agri birden zirdur benimde seyin himm iste tam orda bir agri var nedense canimi yakiyo baya
Aynen mahvoldum ya totom aciyo artik..neyse sabaha gecer inşaallah.senin oglusta iştahsızlık başladı ise dis gelicek gibi
Moonumcnm gecmis olsun sabaha gecer insallahhAynen mahvoldum ya totom aciyo artik..neyse sabaha gecer inşaallah.senin oglusta iştahsızlık başladı ise dis gelicek gibi
Ii geceler bacikar cadi kizim uyuyor bn de yatarim birazdan tabi uyanmazsa
Elifim bmm kizda ayni agzinda bekletiyo bekletiyi sinir oluyorum delirtiyor valla uykusu cok vardi gee mamasini yemeden yatti deli edecek beni bu gece anlasildi durmadan uyani ama gzler kapali emiyo emme sut birakmiyo mama yapiyorum yemiyo agla agla oyy anammmm oyyyyy yandim
Cok yemedim ama kesin ondan oldum.benimkide akşam pek yemedi gene dis eti kabarık yemedimi cok canim sıkılıyor benimde cunku gece memeye cok kalkiyo zor oluyo akşam adam gibi yeseler kalmaz larOy kiyamam moonum yaa cokmu yedinki bu kadar dokundusorma ya basladi yemiyi gece emmiyo cokbzorluyo cok
Ii geceler bacikar cadi kizim uyuyor bn de yatarim birazdan tabi uyanmazsa
Elifim bmm kizda ayni agzinda bekletiyo bekletiyi sinir oluyorum delirtiyor valla uykusu cok vardi gee mamasini yemeden yatti deli edecek beni bu gece anlasildi durmadan uyani ama gzler kapali emiyo emme sut birakmiyo mama yapiyorum yemiyo agla agla oyy anammmm oyyyyy yandim
Moonum yemediklerinda hakikaten insan cok sikiliyo benim psikolojik olrak direkt ha zayifladi yerse bakbkilo aldi moduna giriyorum bizimkininde kabaeik gulunce cikiyo ortaya birde cok pis kasiyo girc ediyo reen ya ben yatarken iyi ge diriyorum hani yedigi zaman emmeye ya 1 kere ya hic ama surekli yatagin bir basindan digwr basina kendini bir atiyo kut yapiyo essek yaaCok yemedim ama kesin ondan oldum.benimkide akşam pek yemedi gene dis eti kabarık yemedimi cok canim sıkılıyor benimde cunku gece memeye cok kalkiyo zor oluyo akşam adam gibi yeseler kalmaz lar
Daha neler yapraklar durun benimki beğenmedim i parmak sokup çıkartıyor ağzından simdi beğen medigi corbayi bile cikariyor agzindan damak tadi olustu artik yemek ayırt ediyo sipalar
Kevseeim moonum dun gece ali agladi aniden ciktim tam yaziyodumki ali uyanmadan gideyim iyi geceler zirt yazimi bitirmeden uyandi yaninda olmayinca uyaniyo esek kusuruma bakmayin emi canlarKizlar bn bizimki uyanmadan gidiyim oocis yatiyo onun yatip uyum alaha emanet olun opun bebislerinizi benim icinnnn
Sagolsin moonum bilmiyorum ki usutmisde olabilirim belki ciplak geziyorm giyemiyorum kaldi hamilelikten sonra boguyobbemi kiyafetklerElifcim sanada gecmis olsun ne ağrısı anlamadml usuttun mü acaba
Moonum canim kusuruma bakma iyi geceler siyemeden ciktim ali uyandi tam yazerkwn :26:Hadi toplu yatış yapalım deliksiz uykular inşallah opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?