Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın melisam oh ellerine sağlık sağlıkla yemek nasip olsun inş marifetli gacı senigunaydın kıslar gece kaynatılmıs ne guzel
bende tursumu halletttım patlıcan oyaladı benı gece yaptım gunduzden sadece yıkayıp bekledim medceziri izledim bıtımınde hemen giristim tursuya umarım ıyı olur. limon tuzu ve sırkeyi karıstırarak yaptım.
duck tv ne kıs bide omu cıktı handi sarkıyı seviyo salalişimiz ıssırırım onun yanaklarımnı kollarını bacaklarını totoşunu
Cnm oykuyle ugrastim uyandi kendi basina uyuyamadi onu emzirdim salladim ancak geldim
hee anladım melsiam da hani eskiden öyle yaprdık yaa canım çekti yazdım melisammmmmmmmmmm diyryoksam anladım bıcırıkla ilgilendiğini
Ahhhh oveski gunler saatkerce sohbet eder kahve cay almaya yafa ev isi icin kalkardik bitek eimdi sipalardan hic bişeye zaman kalmiyoki
melisam yatak odamda eşimin büyük resmini astım aynaya ali gördükçe deliriyo hani baba oğluş diyorum kfayı çeviriyo gülüyo atılıyo ona bi bakıoyrum gitmiş odaya resmin başında bekliyo atılıyo sıpaa yaa baasının nasıl hoşuna gidiyo
Benimkide baba asigi bayiliyo ona gelince eve gozubun ici guluyo vallaho ama gel girki onda cok az uyuyor
Gunaydinn bacilar neydiyonuz bakrm bn grip oldum hastayim:2:
Bu gun annamlara gidicem orda kalicam esim gececi irda girerjm bn insallah geldiginizde oonusuruz