Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydın kıslar gece kaynatılmıs ne guzel
bende tursumu halletttım patlıcan oyaladı benı gece yaptım gunduzden sadece yıkayıp bekledim medceziri izledim bıtımınde hemen giristim tursuya umarım ıyı olur. limon tuzu ve sırkeyi karıstırarak yaptım.

duck tv ne kıs bide omu cıktı handi sarkıyı seviyo salalişimiz ıssırırım onun yanaklarımnı kollarını bacaklarını totoşunu

günaydın melisam oh ellerine sağlık sağlıkla yemek nasip olsun inş marifetli gacı seni
duck tv ne kıs bide omu cıktı handi sarkıyı seviyo salalişimiz ıssırırım onun yanaklarımnı kollarını bacaklarını totoşunu

çizgi tv melisam dur bulayım müziği birkaçtane var öyle ama sadece o müzikde yapıyo çok seivyo o kanalı yaaa

melisam ben medceziri unuttum dün karagüle daldımda eşim hatırklattı ama bitmek üzereydi artık bugün tekrarını izlerim :26:

melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sabah 6 da nasil agliyarak uyandi kixim bi bilsen ole aglama duymadim ben cani cok aciyor gibi meme verdim almadi gazimi geldi acep dedim ta susmak bilmiyo isigi açtık konuştuk biraz sakinlesti sonra kabusmu gördü ne,
Nadil korktum kulagimi agriyo yoksa diye elifim kulak agrisi nasil anlaşılıyor

Ahhhh oveski gunler saatkerce sohbet eder kahve cay almaya yafa ev isi icin kalkardik bitek eimdi sipalardan hic bişeye zaman kalmiyoki

aynen melidam vallaha çoğu zaman yazarken ali bacakalrımdan çekiştiriyo ağlıyo tutnup kaklıyo hop pcyee anam bırakmıyoki eskiden ölemiydi sabah damlardık sonra işleri bitirdik çayı kahveyi alır gelirdik ah ah kıymetni bilemdik nacım sıpalrda çok tatlı değer ama özlüyorum beaaaa

melisam yatak odamda eşimin büyük resmini astım aynaya ali gördükçe deliriyo hani baba oğluş diyorum kfayı çeviriyo gülüyo atılıyo ona bi bakıoyrum gitmiş odaya resmin başında bekliyo atılıyo sıpaa yaa baasının nasıl hoşuna gidiyo

Benimkide baba asigi bayiliyo ona gelince eve gozubun ici guluyo vallaho ama gel girki onda cok az uyuyor

Benimkide baba asigi bayiliyo ona gelince eve gozubun ici guluyo vallaho ama gel girki onda cok az uyuyor

kız baba gelince onla işi yok yani hevesi geçene kadar ama yokkende yada yolcularken peşine ağlıyo aklı kesiyo tabi dıaşrıyı biliyo dün yine parka gittik anam gelmiyo salıncakdan vallaha alamıyorum gömüldü kaldı çimenlerde oturtdum falan ağladı korktu sanırsam

Gunaydinn bacilar neydiyonuz bakrm bn grip oldum hastayim:2:
Bu gun annamlara gidicem orda kalicam esim gececi irda girerjm bn insallah geldiginizde oonusuruz

slm kızlr nasılsınız alişim ayaklarımda uyuyo eşimde kısır yapıyo bir bakayım dedim de kimseler yok aliş çok huysuz çok gecede gündüzde baş edemyiorum dişleri yarılmış ikitane birden izleri baya belirginleşti bugün yarın çıkar sanırım parka götürdük bugün gelmiyo vallaha en sonunda bir yalşlı teyze sesli konuşunca kortu dudak büzdüde aldım geldim işimiz iş nasıl seviyo bağırıyo konuşuyo herkes oğluşumu izledi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…