• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim cnm allah razi olsjn cnm bnde ne dicegimi bilmiyoum bakalim hersey sali gunu belli olucak k.bakam kahvalti haazirliyordum elifim
Kevserim benimde saclarim cok dokuluyo ama baya bir cokkel kalicam diye korkuyorum vallaha sen icini ferah tut allahin izniyle emzirmeye devam ediceksin canim benim
kevsercim hemen karamsarlığa kapılma emzirirkende kullanabilirsin ilaç bazı ilaçlar süte geçmez yanlış anlama bende romatait artrit olduğu halde ağrılarım dayanılmaz olduğu halde basit ağrı kesiciler kullanarak emzirmeye devam ediyorum en az 1 yaşına kadar emzir bence saç dökülmesi bendede çok oldu daha yeni düzeldi diyebilirim

Moonum se in talerin nasil cikmisti sorrmustum ama sa krim hatiirlaya.iyorum kusuruma baka cani.:26:

Eminemmmmmmmm nerelerdesin nasilsin canim benim hosgeldin :48:

ne sen sor ne ben söyleyeyimm iyim çok şükür hayat inişli çıkışlı bir iniyoruz bir çıkıyoruz dört dörtlüğüm diyeni duydunmu hiç:2:
sen nasılsın elifimmm meleğin koccaman olmuştur şimdi:16::16::16:

ne sen sor ne ben söyleyeyimm iyim çok şükür hayat inişli çıkışlı bir iniyoruz bir çıkıyoruz dört dörtlüğüm diyeni duydunmu hiç:2:
sen nasılsın elifimmm meleğin koccaman olmuştur şimdi:16::16::16:

Duymadim eminem ama cok sukur halimize sagliginiz iyidir ins gerisi her sekilde yoluna girer yeterki can sagolsun canim benim ozlemisim yaa bende aliyle ugras evle ugras derken yaslaniyoruz bee eminem buyudu buyumezmi 8 aylik olucaz 3de 9 giricez nasipse teyzesi :16:

Elif im saçlarım kendiliginden çoğaldı tekrar

Ceptsn yazıyorum bende oğlum laptop a el koydu

Eminem albumde son hali var oğlumun baka bilirsin

Elif im saçlarım kendiliginden çoğaldı tekrar

Ceptsn yazıyorum bende oğlum laptop a el koydu

Eminem albumde son hali var oğlumun baka bilirsin

moonum inş benimkide düzelir baya dökülüyo zaten öyle sııkı bir saçımda yok hani :27::27::27::27:yerim ben snein oğlunu büyüdüde elmi koyuyo anemmm yerim yerim:56::56::56::56::56::56::56:

Arkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki :(((
Kafam cok karisti :(( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi :( bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...

moonum inş benimkide düzelir baya dökülüyo zaten öyle sııkı bir saçımda yok hani :27::27::27::27:yerim ben snein oğlunu büyüdüde elmi koyuyo anemmm yerim yerim:56::56::56::56::56::56::56:
Fena oluyolar büyüdükçe cnm.cikar tatlim merak etme elidorun dokulme karsi sampuani var onuda kullanıyorum ben

Benim soruma da cevap verin noolur kiii :(

elifimmm bende özledim çok herkesi sohbetlerimizi saçmalamalarımızı herşeyi:16:
ama nedense eski tadım yok iyice antisosyal oldum çıktım :37:

kedicikk meleğini ve seni gördümmm maşallahınız varr:16:
anası güzel oğlu yağuşuklu:21::21::21:

Arkadaslar benim size bir sorum olacak. Ben bu ay 8 eylulde regl oldum.bal corekotu tarcin kullandim ve 16 17 eylul gibi yumurtlamam gerceklesti . Yani ovulasyon testi yaptim ve cift cizgiyi gordum . O donemleri degerlendirdim. Ama bugun de beyaz jole gibi akinti geldi . Ovulasyon tesyi yaptim ve negatif cikti.simdi bu ne ola ki :(((
Kafam cok karisti :(( bilen veya boyle seyler yasayan olursa bana cevap verebilir mi :( bebis istiyoruz ama nasip tabiki ...

Bence yumurtlama akıntısı gibi duruyor ovu yaptim diyosun gebelik doneminde bendede beyaz akinti oluyordu.bence bu gun iliskide bulunun siz yinede rabbim sizede nasip etsin hamileliği anneligi

Sağol Eminem o senin güzelliğin bende eskisi gib tat almiyorum ara geliyorum arkadaşlar in çoğu gelmiyo muhabbet dönmüyor bebeklerde n firsat olmuyor

Sağol Eminem o senin güzelliğin bende eskisi gib tat almiyorum ara geliyorum arkadaşlar in çoğu gelmiyo muhabbet dönmüyor bebeklerde n firsat olmuyor

evet herkes bebekleriyle uğraşıyo:nazar:
ve şimdi benim koca bebeğim ağlıyo yanlış yaptığı dersi düzeltmemek için:41::41::41:

Bence yumurtlama akıntısı gibi duruyor ovu yaptim diyosun gebelik doneminde bendede beyaz akinti oluyordu.bence bu gun iliskide bulunun siz yinede rabbim sizede nasip etsin hamileliği anneligi

Ayyy amin insallah agzin bal yesin emi :)
Tavsiyene uyacagim cook sagol:)

canım sen adet tarhini bekle bence daha erken akıntı bir belirtide olabilir ama olamaybşlirde ne desem boşa olur hakkında hayırlısı olsun
Fena oluyolar büyüdükçe cnm.cikar tatlim merak etme elidorun dokulme karsi sampuani var onuda kullanıyorum ben
canım bende panten kullanıyorum ama sneinkinden alsammı acaba işe yararmı:26::26::26::26:
elifimmm bende özledim çok herkesi sohbetlerimizi saçmalamalarımızı herşeyi:16:
ama nedense eski tadım yok iyice antisosyal oldum çıktım :37:

kedicikk meleğini ve seni gördümmm maşallahınız varr:16:
anası güzel oğlu yağuşuklu:21::21::21:
eminem canım benim eskisi gibi değil bebkelerden fırsat olmuyo olsa işler duruyo yükler ağır bazen bende eskiyi çok özlüyoeum ama malesef zaten çoğu arkadaşda gelmiyo artık :26::26::26:s:26:prensesim nasıl annesi kocaman olmuştur:nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar kusuruma bakmayın bulaşıkları yıkadıkm geç yazdım şimdi pcdeyim tele geçiyorum hemen gelicem

Back