• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günaydın melisam ohh turşuluklar canım çekti kızzz :56::56::56::56::56:minnoşum nasıl annesi gazı hafiflediimi uykusu nasıl

Gaz ilacina devam birajinca ne olur bilmem ama sapdan cok memnun kalsim ben canm
Tursuluklari aldumda turşu kur bulamadim adam gibi onla yapiyorum ben diri oluto hazir gibi
Dr.oetkerin var heryetde oda tane karabiberli turşuyu rezil ediyo esim umarim bulur;))

Sm bacilar neydiyonuz bakem bn yemek hazirladim kizimi uyutuyorumm dun avm merkezie gidiyorduk annem arafi evayi bana birakio gidin esim de saolsun kirmadi bni yemek yedik gezdik kardesime hesiye aldik guzwl geci ama kizimsiz olmuyo insan kendini cok kotu hissediyor

Gaz ilacina devam birajinca ne olur bilmem ama sapdan cok memnun kalsim ben canm
Tursuluklari aldumda turşu kur bulamadim adam gibi onla yapiyorum ben diri oluto hazir gibi
Dr.oetkerin var heryetde oda tane karabiberli turşuyu rezil ediyo esim umarim bulur;))
Melisam herkese ayei ikac yariyo iste cok sukur ins artik heptbn biter gaz derdiniz tursu isindende hic anlamam ben melsam helal sana bacim
Sm bacilar neydiyonuz bakem bn yemek hazirladim kizimi uyutuyorumm dun avm merkezie gidiyorduk annem arafi evayi bana birakio gidin esim de saolsun kirmadi bni yemek yedik gezdik kardesime hesiye aldik guzwl geci ama kizimsiz olmuyo insan kendini cok kotu hissediyor

Kevswrum onlarsiz olmuyo yaa birde akillari kesiyo yaa artik onkarda ayeilmaz vallaha benimki babasiyka bike durmuyo kuafore gidicem bakalim nasil kalicak cwsaret edemiyorum:21:

Elifim neydiyon bcn

Kevswrim canim benim telden girdikgim icin direkt ciktigimdan acik orunuyorum ama topikte degilim gulum 5 saattir ali beni deli etti uyumadi saati sasinca cildirdi dellendim bagiedim yemiyo agzinda bekletiyo sonra disari atiyo sipa simdi ayaklarimda battaniyede salladikda uyudu koydim ayaklaeima canim cikti zaten sabahtan beri sancim var bu cocuk beni olduruyo sen nasilsin kevserim minnosum nasil

Slm guzel hatunlar

Ay ben cok fena circir oldum sabahtan beri karin agrisi ve adet agrisi mahvetti beni sanırım midye dolma yedim dun aksam ondan oldu

Slm guzel hatunlar

Ay b n cok fena circir oldum sabahtan beri karin agrisi ve adet agrisi mahvetti beni sanırım midye dolma yedim dun aksam ondan oldu

As moonum hg gecmis olsun canim iki agri birden zirdur benimde seyin himm iste tam orda bir agri var nedense canimi yakiyo baya:50:

As moonum hg gecmis olsun canim iki agri birden zirdur benimde seyin himm iste tam orda bir agri var nedense canimi yakiyo baya:50:

Aynen mahvoldum ya totom aciyo artik..:-)neyse sabaha gecer inşaallah.senin oglusta iştahsızlık başladı ise dis gelicek gibi

Ii geceler bacikar cadi kizim uyuyor bn de yatarim birazdan tabi uyanmazsa
Elifim bmm kizda ayni agzinda bekletiyo bekletiyi sinir oluyorum delirtiyor valla uykusu cok vardi gee mamasini yemeden yatti deli edecek beni bu gece anlasildi durmadan uyani ama gzler kapali emiyo emme sut birakmiyo mama yapiyorum yemiyo agla agla oyy anammmm oyyyyy yandim:36::36:

Elifim bmm kizda ayni agzinda bekletiyo bekletiyi sinir oluyorum delirtiyor valla uykusu cok vardi gee mamasini yemeden yatti deli edecek beni bu gece anlasildi durmadan uyani ama gzler kapali emiyo emme sut birakmiyo mama yapiyorum yemiyo agla agla oyy anammmm oyyyyy yandim:36::36:

Hg kevserim aynen bende yatagina kotdum uyanmazsa bende yaricam suan kicisin dizinde yatiyorum uyanmasada kalsam biraz boyle yaa kevserim anamizi aglatiyolar vallaha sabir rabbim sabir benimkide yemiyodu oda oda gezdirdim zorka biraz yedirdim sma bitirmedi essek:35:

Oy kiyamam moonum yaa cokmu yedinki bu kadar dokundu :17:sorma ya basladi yemiyi gece emmiyo cokbzorluyo cok:14:
Cok yemedim ama kesin ondan oldum.benimkide akşam pek yemedi gene dis eti kabarık yemedimi cok canim sıkılıyor benimde cunku gece memeye cok kalkiyo zor oluyo akşam adam gibi yeseler kalmaz lar

Daha neler yapraklar durun benimki beğenmedim i parmak sokup çıkartıyor ağzından simdi beğen medigi corbayi bile cikariyor agzindan damak tadi olustu artik yemek ayırt ediyo sipalar

Kizlar bn bizimki uyanmadan gidiyim oocis yatiyo onun yatip uyum alaha emanet olun opun bebislerinizi benim icinnnn

Elifcim sanada gecmis olsun ne ağrısı anlamadml usuttun mü acaba

Hadi toplu yatış yapalım deliksiz uykular inşallah opuldunuz

Cok yemedim ama kesin ondan oldum.benimkide akşam pek yemedi gene dis eti kabarık yemedimi cok canim sıkılıyor benimde cunku gece memeye cok kalkiyo zor oluyo akşam adam gibi yeseler kalmaz lar

Daha neler yapraklar durun benimki beğenmedim i parmak sokup çıkartıyor ağzından simdi beğen medigi corbayi bile cikariyor agzindan damak tadi olustu artik yemek ayırt ediyo sipalar
Moonum yemediklerinda hakikaten insan cok sikiliyo benim psikolojik olrak direkt ha zayifladi yerse bakbkilo aldi moduna giriyorum bizimkininde kabaeik gulunce cikiyo ortaya birde cok pis kasiyo girc ediyo reen ya ben yatarken iyi ge diriyorum hani yedigi zaman emmeye ya 1 kere ya hic ama surekli yatagin bir basindan digwr basina kendini bir atiyo kut yapiyo essek yaa
Kizlar bn bizimki uyanmadan gidiyim oocis yatiyo onun yatip uyum alaha emanet olun opun bebislerinizi benim icinnnn
Kevseeim moonum dun gece ali agladi aniden ciktim tam yaziyodumki ali uyanmadan gideyim iyi geceler zirt yazimi bitirmeden uyandi yaninda olmayinca uyaniyo esek kusuruma bakmayin emi canlar
Elifcim sanada gecmis olsun ne ağrısı anlamadml usuttun mü acaba
Sagolsin moonum bilmiyorum ki usutmisde olabilirim belki ciplak geziyorm giyemiyorum kaldi hamilelikten sonra boguyobbemi kiyafetkler
Hadi toplu yatış yapalım deliksiz uykular inşallah opuldunuz
Moonum canim kusuruma bakma iyi geceler siyemeden ciktim ali uyandi tam yazerkwn :26:

Gunaydin kizlar yedibucukda kaldik 60 cclik mamayi yaeim saate yedirdim nasil guzel yitodu essek yaa moonum dedin yaa damak tado diye alidwde var her corbaui sevmiyo ama dun yogurt corbasi yedirdim anam daha agzina kasigi goturmeden agzini aciyo cani isteyince yiyo mesmela salata suyundan yogurtlu pilavdan boyle ekmekle yumurta falan lopur lopir yiyo ama o mamalari falan yemiyo sipa :26:

Kizlar telden giriyorum sarji bitik bununda cikayimda aliyi uyutunca giricem pcden 10 dogru gelirim opuldunuz

Bu arada kizlar alinin sevdigi bir muzik var duck tvden cikinca resmen eslik ediyo birtekno parcada soyluyo yavrum yaa ne anliyoda acep mirildaniyo :16:

Back