Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ayyy amin insallah agzin bal yesin emi :)
Tavsiyene uyacagim cook sagol:)

AMin tatlim guzel haberlerini beklerim

Evet kesinlikle değerlendirin bu günü iliskiden sonra 15 .20 dk yat hemen kalkma

Moonum ali bazen geceleri 1 kere emiyo bazen hic normalmi sence surekli miz miz emmwk istemiyo gunduzde hep memede

AMin tatlim guzel haberlerini beklerim

Evet kesinlikle değerlendirin bu günü iliskiden sonra 15 .20 dk yat hemen kalkma
Tamam canim preseed de kullaniyorum zaten. Insallah vesile olur .tum hamislerden ve annelerden dua bekliyorum :)

ogluşum olcak ıns salıklı olsun yeter benım ıcın ...dogum canım daha bellı deyıl dogumda bellı olcak hayırlısı

Saglikli olsunfa canim kiz erkek farketmiyo benimde oglum var verene olurum onlari 3 hafta kaldi deyince sezeryan gunu sandim ben takvimde yok yaa ins hayirli kolay dogum nasib olsun canim saglikla al kucagina aminnnn

Son düzenleme:
Moonum ali bazen geceleri 1 kere emiyo bazen hic normalmi sence surekli miz miz emmwk istemiyo gunduzde hep memede
Artik büyüdü cnm gece emmesede olur dis geliyodur damaklarda beyazlama varsa yaindir
Tamam canim preseed de kullaniyorum zaten. Insallah vesile olur .tum hamislerden ve annelerden dua bekliyorum :)
Hadi inşallah gelsin meleği n
kızlar 3 haftam kaldı bebegımı kucagıma almaya...

Rabbim sağlık sıhhatle bir avazda evladina kavuştu rsun inşallah

Artik büyüdü cnm gece emmesede olur dis geliyodur damaklarda beyazlama varsa yaindir

Hadi inşallah gelsin meleği n

Rabbim sağlık sıhhatle bir avazda evladina kavuştu rsun inşallah

Yani istese emer diyorumda yaymadan mama yediryorum demekki yetiyo a iccim hic rahat degil disleri bayadir beya zaten ates fibimoonum operken nasilsicaklik geliyo birde herseyi ozellikle sert olanlari damaklariyla girc diye ses cikariyo kafayi sallayarak nasi surtuyo yavrum

Elif im asıl zor donem basliyor diste benimki bir hafta ates v ishal acayip huysuz olmuştu allah razı yardımcımız olsun ilk dis zordur

Elif im asıl zor donem basliyor diste benimki bir hafta ates v ishal acayip huysuz olmuştu allah razı yardımcımız olsun ilk dis zordur

Vallaha nasil gozum korkuyo moonum Aten simdi bile huysuz yakamdan dusmuyo cok yoruyo surekli yuzu yuzumde kucagimda yada orueurken bacaklarimin arasina giriyo kafasini koyuyo bacagima yatiyo kalkiyo gogsume yayiyo kafayi gomuyo vallaha onlar icinde zor dayanamiyorum oylw gordukce yavrum benim allahim onlarada yardim etsin kolaylik versin aminnn

Baktinmi ini sürtunce tirtik hissedersin deri altinda havuc ver eline sert hoslarina gider

Baktinmi ini sürtunce tirtik hissedersin deri altinda havuc ver eline sert hoslarina gider

Canim kabarcik kabarcik damaklari beyaz veriyorum elme havuc salatalik ama hevesi geconce birakiyo moonum birde bana su tickwrden yapabilirmisin kalkmis bayadir beceremiyorumda oglus icin

Kizlar ben kacanzi ali uyudu esimde bekliyo beni sabah wrkennkalkicak hepinize iyi geceler kusuruma bakmayin sabaha goeurusuru opuldunuz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…