Ayyy amin insallah agzin bal yesin emi :)
Tavsiyene uyacagim cook sagol:)
Tamam canim preseed de kullaniyorum zaten. Insallah vesile olur .tum hamislerden ve annelerden dua bekliyorum :)AMin tatlim guzel haberlerini beklerim
Evet kesinlikle değerlendirin bu günü iliskiden sonra 15 .20 dk yat hemen kalkma
Tamam canim preseed de kullaniyorum zaten. Insallah vesile olur .tum hamislerden ve annelerden dua bekliyorum :)
kızlar 3 haftam kaldı bebegımı kucagıma almaya...
Hosgeldin canim nasilsin hadi bakalim rabbim haylyieli dogum nasio etsin normalmi sezeryanmi olucak cinsiyet ne :26:
ogluşum olcak ıns salıklı olsun yeter benım ıcın ...dogum canım daha bellı deyıl dogumda bellı olcak hayırlısı
Artik büyüdü cnm gece emmesede olur dis geliyodur damaklarda beyazlama varsa yaindirMoonum ali bazen geceleri 1 kere emiyo bazen hic normalmi sence surekli miz miz emmwk istemiyo gunduzde hep memede
Hadi inşallah gelsin meleği nTamam canim preseed de kullaniyorum zaten. Insallah vesile olur .tum hamislerden ve annelerden dua bekliyorum :)
kızlar 3 haftam kaldı bebegımı kucagıma almaya...
Artik büyüdü cnm gece emmesede olur dis geliyodur damaklarda beyazlama varsa yaindir
Hadi inşallah gelsin meleği n
Rabbim sağlık sıhhatle bir avazda evladina kavuştu rsun inşallah
Elif im asıl zor donem basliyor diste benimki bir hafta ates v ishal acayip huysuz olmuştu allah razı yardımcımız olsun ilk dis zordur
Vallaha nasil gozum korkuyo moonum Aten simdi bile huysuz yakamdan dusmuyo cok yoruyo surekli yuzu yuzumde kucagimda yada orueurken bacaklarimin arasina giriyo kafasini koyuyo bacagima yatiyo kalkiyo gogsume yayiyo kafayi gomuyo vallaha onlar icinde zor dayanamiyorum oylw gordukce yavrum benim allahim onlarada yardim etsin kolaylik versin aminnn
Baktinmi ini sürtunce tirtik hissedersin deri altinda havuc ver eline sert hoslarina gider
Iyi gecelet elifim nasilsin bacimm
günaydın melisam ohh turşuluklar canım çekti kızzzgunaydın kıslar nasılsınız. bugun pazara cıkcam tursuluk alıp kuracagım. optum hepınızı gün içinde gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?