• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifum ne oldu merak ettim şimdi ne sinir lerinin bozdu bacim
Öyküde uyanmisti gulum bende kalmadim ciktim
Ve rekor kirdi benim kis oglen hic uyunayarak
PapTyam gwl koyarim yine oykunun yıldızı gok dusuk cok nazar degiyo rwi koyunca hemen kaldırıyor um
Ya sogukluk evin konumuyla alakali bi zim ev kuzey cephede gunes alamayınca soguk oluyo
Yajmadim hic sma ekimi zor getititim herhql
Bug n uykusetini cikardim oykunun yorganinda yatsin srtik burnu soguk oluyo aksam yikiyoruz bide hals yanliz yiksmayw cesaret edemiyorum sucaklatda lifleyif ciksrtiyodum ams kafasını yikiysmiyodum sms yskinda denicem kidinda aksam yıkamak pek iyi olmsz yani
Biberinu sormustun rlifim evet aliyo rezene cayin ordan icer suyuda

günaydınlar kışlar nasılsınıxz kışlar dun oyku benı deli etti yatarken onu emziriyodum bide 5 de kalkıyodu ikisindede gözler açıldı emdikten sonra bi saat pışpışladım salladım kolum koptu ne zormuş gece uyanması ya inşallah dönmez cocugun huyu ne rahatmışım eben gecveleri ya onu anladım emzirip gazını çıkarıp yatırıyomusum.

yakmak için erken değilmi kızlar ben oğluma bi kollu iç bady bide yelek giyidiryim saçları su içinde kalıyo.sırtı su... kıyafet değiştirmekten bıktım.o yüzden hala kısa kollu tek bady üstüne bazen ince yelek giydiriyorum daralıyor çocuğum.acaba üşütüyomuyum

ben ıcıne atlet bady üzerine uzun kollu giydiriyorum benım kıs hiçte terlemıyo uzerinede yelek yada hırka havanın serinmligine gore artık.
evimiz sıcak oluyosa terliyodur kuzum bızımkı gayet serin oluyo gunes gelmıyokı sıcak olsun.

Elifum ne oldu merak ettim şimdi ne sinir lerinin bozdu bacim
Öyküde uyanmisti gulum bende kalmadim ciktim
Ve rekor kirdi benim kis oglen hic uyunayarak
PapTyam gwl koyarim yine oykunun yıldızı gok dusuk cok nazar degiyo rwi koyunca hemen kaldırıyor um
Ya sogukluk evin konumuyla alakali bi zim ev kuzey cephede gunes alamayınca soguk oluyo
Yajmadim hic sma ekimi zor getititim herhql
Bug n uykusetini cikardim oykunun yorganinda yatsin srtik burnu soguk oluyo aksam yikiyoruz bide hals yanliz yiksmayw cesaret edemiyorum sucaklatda lifleyif ciksrtiyodum ams kafasını yikiysmiyodum sms yskinda denicem kidinda aksam yıkamak pek iyi olmsz yani
Biberinu sormustun rlifim evet aliyo rezene cayin ordan icer suyuda
aman melisam eşime pataladımda baya bir len ali uyurken emmek istedi eşim yüzünden emmedi eşimi göürünce sesini duyunca deliriyo neyse zorla uyuttum pazara gidecekti eşim geldi havlu kağıt aldı terlersem dönüşte diye cırtt kopardı ali yine memede uyuyo bıraktı uyandı bende patladım gerekli gereksi bir sürü bağırdım neyse sonra aliye out bak gitme pazara sizin hizmetçinizmi var bee dedim oturdu 2 saat aliywe baktı tekrar uyuttum eliyi gitti mmarkete adet oldum orkid azdı alayımde-a geleyim dedi gitmiş birsürü abur cubur almış sevdiğim ne varsa sakinleştinmi diyo hala daha tavırlıyım shem suçluyum hem güçlüyüm sabahada poğaça getirdi kahvaltıyaa öle işte öptü gitti gıcık:27::27::27::27:
günaydınlar kışlar nasılsınıxz kışlar dun oyku benı deli etti yatarken onu emziriyodum bide 5 de kalkıyodu ikisindede gözler açıldı emdikten sonra bi saat pışpışladım salladım kolum koptu ne zormuş gece uyanması ya inşallah dönmez cocugun huyu ne rahatmışım eben gecveleri ya onu anladım emzirip gazını çıkarıp yatırıyomusum.
günaydın melisam ahh bu sıpalar geceleri bazen alide öyle yapıyo açıyo gözünü bende hiç bakmıyorum yüzüne brde kızarak eee pşşş yapıyorum uyuyo bazen çıldıryo insan gündüz idare ediyoda geece uyusunlar be çok zor uykusuzluk vallaha
ben ıcıne atlet bady üzerine uzun kollu giydiriyorum benım kıs hiçte terlemıyo uzerinede yelek yada hırka havanın serinmligine gore artık.
evimiz sıcak oluyosa terliyodur kuzum bızımkı gayet serin oluyo gunes gelmıyokı sıcak olsun.
melisam bizimde ev kuzayde alt katta güneydi ama burda vurup geçiyo birde ev biraz büyük aslında evde sıkıntı yok tek sıkıntı koridorda petek olmaması büyük koridorda ısınmıyo bakalım ne yapıcaz vallaha bende aliye atlet üzeri tişrt pijama ve yelek giydiriyorum alttanda 2 kat sabaha kadar gr ter yok yüzüde üüşümüyo demekki ideal melisam :26:

günaydın kızlar gerçi öğlen olucak ama sabah tel görüşemleri yaptım babamla halamla memlekte gitme meselemiz varda biraz konuştuk babamla sonra kahvaltı ali derken ancagridim

Ya bende m ki sda memede dikkat dagilmasi yasamaya basladi sinir oluyirum birunin eesini euyunca tamam on saatte emiyo bazen de hic bi ses almasa bile memede n cekip kendini suratima bakiyi yuz vermiyorum emsin diye
Kirk dakkadir kucagimda ayakta salladim sibir oldum memeyle sirt ustu ystirdim tabi yatak odasiyla uc odada yatirmayi denedim en sin salonda sizdi o kadar sallamata iki dakka uyuru meme agzindan dusmus gözünü acmis cildurdim
Memeyi agzina soktumn gozunude bezle kspattim uyuyo simdi sinir sey

Ya bende m ki sda memede dikkat dagilmasi yasamaya basladi sinir oluyirum birunin eesini euyunca tamam on saatte emiyo bazen de hic bi ses almasa bile memede n cekip kendini suratima bakiyi yuz vermiyorum emsin diye
Kirk dakkadir kucagimda ayakta salladim sibir oldum memeyle sirt ustu ystirdim tabi yatak odasiyla uc odada yatirmayi denedim en sin salonda sizdi o kadar sallamata iki dakka uyuru meme agzindan dusmus gözünü acmis cildurdim
Memeyi agzina soktumn gozunude bezle kspattim uyuyo simdi sinir sey

ayy melisam ömrümü yed, benim o meme konusunda tokatta az çekmedim ben seslerden ememedi yavrum dikkat edin dedikçe daha ses oldu derken hiç iyi değil anlamıyorumki nasıl yapıları var arkadaş her türlü cinslik bunlarda tipitipler mesela sabahları ali ağlayarak kalkmıyosa ben tabi hemen pikeyi üstüme çekiyorum beni görmesin yoksa başlıyo yarım saat kadar oyalanıyo ama benim yüzümü görüyosa bitti ilgi manyağı ettik bu sıpaları şimdide çekiyoruz vallaha ama maaşallah melisam bugün alişim öyle uslu durduki bütün ielrimi yaptım gık demedi yemeklerimi koydum gık demedi şaştım kaldım inş hep öyle olur yaa acele iş yapmaktan morrmadsık yrim kalmadı:6::6::6::6::6:

yarın sabah gelinde kızlar resim yükliyim alişten son kareler dün parka gittik nasıl eğlendi bugün çıkamadık hava buz gibi çocuk şimdiye kadar sevmedi dıaşrıyı anlamdı şimdi anladı tam kış geliyo nasıl geçicek bu kış yaa:26:

Aaaaa yine kimseler gelmemiş

geldim ben geldim melisam nasılsın geelemedim gün boyu aslında sabah geldim kimse yoktu çıktım sonra eşim kalktı yedik içtk pcden maç yaptık sonra çıktı parka götürdük aliyi marke gittik gezdik alışveriş yaptık geldik yemek yedik gitti bulaşıkdı aliyi uyuyyu derken ancak nefes aldım vallaha:38:

geldim ben geldim melisam nasılsın geelemedim gün boyu aslında sabah geldim kimse yoktu çıktım sonra eşim kalktı yedik içtk pcden maç yaptık sonra çıktı parka götürdük aliyi marke gittik gezdik alışveriş yaptık geldik yemek yedik gitti bulaşıkdı aliyi uyuyyu derken ancak nefes aldım vallaha:38:

oh oh bebnımkıde bı oturaydı gotururdum kızımı parklara salıncaklara:16::16:
6 ayklık olmasını beklicezmı oturması için gülo.
bende dun alışverişteydim oykuye uyku tulumu aldım sırın bişi kendimede aldım bişiler iyi oldu oyku dogalı ondan bana sıra gelmıyodu vallahı dun usluda durdu kıszım az bişi kucak istedi gönlinü yaptım sonra uyudu tekrar.
bahatrlık mont bulamadım hala yaaaaaaaaaa bugun yıne cıkcam bakalım begendim aslında ya bedenınde yok işte 1 aylıklar kalmıs bitek:31::31:

Günay din bacilar nasolsiniz bakem
Iizim iyo cok sukur hjc bi sorun yok ama ben dun dr gittim kardesim kevser esimle sac dokulmesi icin gittimneyse ka tahlili yaptilr kanda troid bezim yavas calisiuo mus tekrardan ultrason ve rotgen istediler sali gunu randevu verdiler morallim biraz bozuk sacicin gitti troid var dediler bakalim sali gunu ultrasonda ne cikicak
Biraz internette arastirdim hatta kadinlarkulubunde troid bezinin yavas calisanlar varmis metobolizmayi calistirmasi icin omurboyu bi ilac kullanilmasi gerekiyormus
Onuda gectim bnm kizim emiyo ya dr ilac verirse mecbur kisimi emzirmeyi birakicam bu coj zoruma gidiyorya ne guzel istekkli emiyo derken bu cikti bn onu emzirmeden yapamam ki ya:14:

oh oh bebnımkıde bı oturaydı gotururdum kızımı parklara salıncaklara:16::16:
6 ayklık olmasını beklicezmı oturması için gülo.
bende dun alışverişteydim oykuye uyku tulumu aldım sırın bişi kendimede aldım bişiler iyi oldu oyku dogalı ondan bana sıra gelmıyodu vallahı dun usluda durdu kıszım az bişi kucak istedi gönlinü yaptım sonra uyudu tekrar.
bahatrlık mont bulamadım hala yaaaaaaaaaa bugun yıne cıkcam bakalım begendim aslında ya bedenınde yok işte 1 aylıklar kalmıs bitek:31::31:
vallaha melisam 6 aydan önvesi yasak diyolar ama benimki oturrdu zaten kendisi hevesliydi şimdide destekdsiz oturuyo rahatlık vallaha bırakıp gifdiyorum oturuyo öyle :16::16::16:oh melisam uslu durmuş günün iyi geçmiş sevindim kuzu çok haklısın onlardan sıra gelmiyo bize bende lcw gidnce direkt bebiş bölümüne daha kışlık alınıcak :27::27::27::27:
Iizim iyo cok sukur hjc bi sorun yok ama ben dun dr gittim kardesim kevser esimle sac dokulmesi icin gittimneyse ka tahlili yaptilr kanda troid bezim yavas calisiuo mus tekrardan ultrason ve rotgen istediler sali gunu randevu verdiler morallim biraz bozuk sacicin gitti troid var dediler bakalim sali gunu ultrasonda ne cikicak
Biraz internette arastirdim hatta kadinlarkulubunde troid bezinin yavas calisanlar varmis metobolizmayi calistirmasi icin omurboyu bi ilac kullanilmasi gerekiyormus
Onuda gectim bnm kizim emiyo ya dr ilac verirse mecbur kisimi emzirmeyi birakicam bu coj zoruma gidiyorya ne guzel istekkli emiyo derken bu cikti bn onu emzirmeden yapamam ki ya:14:

kevserim kuzum ne diyeceğimi bilemedim <zaten tersliktir yaa emmezler emerler aksilik çıkar doğduklarından beri huzurla emziremedik üzülme canım dua edelim hakkında hayırlısı olsun belki ilaçasız olur geçer bilemiyorum yaa inş gerek kalmazda minnoşum emmeye devam eder :26::26::26:

kevsercim hemen karamsarlığa kapılma emzirirkende kullanabilirsin ilaç bazı ilaçlar süte geçmez yanlış anlama bende romatait artrit olduğu halde ağrılarım dayanılmaz olduğu halde basit ağrı kesiciler kullanarak emzirmeye devam ediyorum en az 1 yaşına kadar emzir bence saç dökülmesi bendede çok oldu daha yeni düzeldi diyebilirim

kevsercim hemen karamsarlığa kapılma emzirirkende kullanabilirsin ilaç bazı ilaçlar süte geçmez yanlış anlama bende romatait artrit olduğu halde ağrılarım dayanılmaz olduğu halde basit ağrı kesiciler kullanarak emzirmeye devam ediyorum en az 1 yaşına kadar emzir bence saç dökülmesi bendede çok oldu daha yeni düzeldi diyebilirim
Moonum dogru soyluyorsun cnm bnm insallah dedigin gibi olur emzirirken de ilac kulanabilirim

Back