- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
aynen öyle moonum şu var herkesin kendi bildiği doğrudur kendiilerini görmüyolar onalrınkide bana göre uyyanlışları var ama ses etmiyorum benim kullandığım kreeme çocuğumun giydiği çoraba kadar laf oldu tokkatta bak bak kremide var bak bak çorabaı bile lcw dan yok alıştırma diyebler yok kucağa yok ayağğa sanki ben ayağa keyfimden alıştırdım boş konuşmayı çok seviyolar gerçkten ama bazen çok daralıyorum patlarım elbetMillete bakma sen bos bos konuşurlar dr sevin agladikca kucaginiza alin diyor kimse karismasin bize çok biliyorlarsa destek olsunlar köstek olması nlar. Saten yurudukten sonra özgürlük lerini ilan ediyolar kendi basin buyruk oluyo lar istesekte sevemeyiz kacarlar
ohh melisam gezin kuzum benim ne güzel kış geliyo artık çok çıkamazsınız vallaha prensesim biberon alıyomu pekimelisam benim durduğum yer maşesef tepe koca yaz geçti rüzgarı hiç dinmedi çok nadir olamadığı oldu dün bayanla tanıştık oda diyo çıkmakl mümkünmü uçuyoruz diyee gerçekten öyle rüzgar olmadığında çıkmaya çalıştık ama o zamanda ali anlamıyodu işte sıkılıyodu çocuk tam anlamya başladı oda havalar soğudu kapıyı biliyo artık dış kapı açıldımı koşuyo yürüteçle alamıyoruz vallaha haklısın görmeye görmeye yabanileşti kuzum ama laışır vallaha şu meme sıkıntımız bitsin naispse artık durmıycam ben çok sabrettim inş sonu hayırlı olur bunaltmadı melisam aksine çok hoşuma gidiyo ama bunaldığım taraflar çevremdkeilerin boş boş konuşması gerçkten bunaltıyolar bazen kırıcam kalpleirni zor tutuyorum ama burama geldi bilenler gibide söylüyolar resemn ilgi gösterme diyolar bilşmişlerkızlar dun oglen ablama gittik ev gormeye hediyesini götürdüm oturduk yedik içtik aksamda bırakmadılar kaldık. bugun oglen geldik eve yakın arkadasımın cocugunun d.gunu vardı ona gittim esime oykuyuı bırakıp iki saat kadar oturupp geldim emzirip cıkmıstı ya gelesiye acıkmıs iyice sutde sagamadım cıkmadı sadece 25lık cıktı oda dişinın kavuguna yetmedi tabi
geldim emzirdim sızdı kaldı soonra.
sizler nasılsınız bayanlar.
elifim guzel havalarda cıkaraydın keske alişi sık sık onu cıkarmadıgından bu kladar duskun bak baska insanları gormeye gormeyecocuk bi senı bı babasını biliyo korkuyo garibim. tabiki düşkün olur bebek dedigin yaa senı sıkmaya basladı herhal bu duskunluk