• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Millete bakma sen bos bos konuşurlar dr sevin agladikca kucaginiza alin diyor kimse karismasin bize çok biliyorlarsa destek olsunlar köstek olması nlar. Saten yurudukten sonra özgürlük lerini ilan ediyolar kendi basin buyruk oluyo lar istesekte sevemeyiz kacarlar
aynen öyle moonum şu var herkesin kendi bildiği doğrudur kendiilerini görmüyolar onalrınkide bana göre uyyanlışları var ama ses etmiyorum benim kullandığım kreeme çocuğumun giydiği çoraba kadar laf oldu tokkatta bak bak kremide var bak bak çorabaı bile lcw dan yok alıştırma diyebler yok kucağa yok ayağğa sanki ben ayağa keyfimden alıştırdım boş konuşmayı çok seviyolar gerçkten ama bazen çok daralıyorum patlarım elbet:47::47::47::47::47:
kızlar dun oglen ablama gittik ev gormeye hediyesini götürdüm oturduk yedik içtik aksamda bırakmadılar kaldık. bugun oglen geldik eve yakın arkadasımın cocugunun d.gunu vardı ona gittim esime oykuyuı bırakıp iki saat kadar oturupp geldim emzirip cıkmıstı ya gelesiye acıkmıs iyice sutde sagamadım cıkmadı sadece 25lık cıktı oda dişinın kavuguna yetmedi tabi:1::1::1:
geldim emzirdim sızdı kaldı soonra.
sizler nasılsınız bayanlar.
elifim guzel havalarda cıkaraydın keske alişi sık sık onu cıkarmadıgından bu kladar duskun bak baska insanları gormeye gormeyecocuk bi senı bı babasını biliyo korkuyo garibim. tabiki düşkün olur bebek dedigin yaa senı sıkmaya basladı herhal bu duskunluk:27::27:
ohh melisam gezin kuzum benim ne güzel kış geliyo artık çok çıkamazsınız vallaha prensesim biberon alıyomu peki:17:melisam benim durduğum yer maşesef tepe koca yaz geçti rüzgarı hiç dinmedi çok nadir olamadığı oldu dün bayanla tanıştık oda diyo çıkmakl mümkünmü uçuyoruz diyee gerçekten öyle rüzgar olmadığında çıkmaya çalıştık ama o zamanda ali anlamıyodu işte sıkılıyodu çocuk tam anlamya başladı oda havalar soğudu kapıyı biliyo artık dış kapı açıldımı koşuyo yürüteçle alamıyoruz vallaha haklısın görmeye görmeye yabanileşti kuzum ama laışır vallaha şu meme sıkıntımız bitsin naispse artık durmıycam ben çok sabrettim inş sonu hayırlı olur bunaltmadı melisam aksine çok hoşuma gidiyo ama bunaldığım taraflar çevremdkeilerin boş boş konuşması gerçkten bunaltıyolar bazen kırıcam kalpleirni zor tutuyorum ama burama geldi bilenler gibide söylüyolar resemn ilgi gösterme diyolar bilşmişler:47::47::47::47:

günaydın melisam anam ben bu kızı yerim maaşallah sübhanallah melisam bu nasıl güzellik büyümüş kırkbinkere maaşallah sünanallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allahım nazarlardan korusun yerim ben ısır bacım başatan aşağı ısır bu minnoşumu :56::56::56::56::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

basladım dotunu bacaklarını ıssırmaya o kadar suratsız degilde cok bunalttık o gun resim cekcez diye:9::9::9:
aliş nasıl güğlüğm havalarda nasılk sogudu ne zaman yakmaya baslamak lazımkı kombiyi.
battanıyede yatıyo hala bugun yorganı cıkarayım ben uyku tulumuda almak lazım mınnıoslara

basladım dotunu bacaklarını ıssırmaya o kadar suratsız degilde cok bunalttık o gun resim cekcez diye:9::9::9:
aliş nasıl güğlüğm havalarda nasılk sogudu ne zaman yakmaya baslamak lazımkı kombiyi.
battanıyede yatıyo hala bugun yorganı cıkarayım ben uyku tulumuda almak lazım mınnıoslara

onun dötünü yerim fısıtğını yerim ben prenses o annesi teyzesnin prensesi:nazar::nazar::nazar::nazar: aliş uyuyo canım uyanır ama birazdan evet yaa havalar soğudu ama yarından sonra düzeliyo artık gittiği yere kadar sonumuz kış vallaha melisam ben ufo yaktım 1 gece ama fazla geldi terledi ali üstünede ne yorganını nede battaniye birşey örtmek imkansız bende kalın giydiriyorum dağdan yuvarlasan birşey olmaz üstü açık olsada üşümüyo ne yapayım:26:

Elifim ufomu yAktiniz daha erken ben kisakollu badi ustune esofman giydiriyorum yada kalin pijama uste pike oglan cocugu sicagi sev mez terlerse okadar cabuk hasta olur benim pasada hep ustunu acar donmekten rahat durmuyor uyurken bile

niye kaldırdın melisa göremedim bennnn:( çok merak ediyorum.

yakmak için erken değilmi kızlar ben oğluma bi kollu iç bady bide yelek giyidiryim saçları su içinde kalıyo.sırtı su... kıyafet değiştirmekten bıktım.o yüzden hala kısa kollu tek bady üstüne bazen ince yelek giydiriyorum daralıyor çocuğum.acaba üşütüyomuyum

yakmak için erken değilmi kızlar ben oğluma bi kollu iç bady bide yelek giyidiryim saçları su içinde kalıyo.sırtı su... kıyafet değiştirmekten bıktım.o yüzden hala kısa kollu tek bady üstüne bazen ince yelek giydiriyorum daralıyor çocuğum.acaba üşütüyomuyum
Tatlim uzunkollu giydir bence ense sicakligi iyiyse usumez

Gunaydin bacilarim bn geldimmm kizimin karnini doyurdum yurutecte geziyo bn tv izliyorum siz neydiyonuz bakem
günaydın kevserim nasıl olayım aynı işte melisamla yazışıorken net gitti daha yeni geldi şimdi birde bu çıktı açtık metronete eşim kızdı bir sürü cart curt konuştular yaa karnını doyurmak bi mesele kevserim yaa günlük kaç kere süt değişyoum bir çırpınıyo heryer batıyo kaşıkla çok zor aylardır anam ağladı en azından mamasını falan biberonla içse nasıl güzel olur:26::26::26:
Elifim ufomu yAktiniz daha erken ben kisakollu badi ustune esofman giydiriyorum yada kalin pijama uste pike oglan cocugu sicagi sev mez terlerse okadar cabuk hasta olur benim pasada hep ustunu acar donmekten rahat durmuyor uyurken bile
evet oonum yaa yaktık ama baya soğudu içerisi dedim hani havasını kırsın en azından ama baktım kafa terledi kapattım hemen bende uzun giydiriyorum üstü açık sürekli örtemiyorum o yüzden korkuyorum hasta olur diye çok şükür doğduğundan beri bir kere hasta oldu oda tokatta soğuk hava değişimi onun dışında işte burun tıkanıklığı gibi ciddi şekilde hasta olamadı pek moonum ama asıl sıkıntı bundan sonra bebekken bir odadaydık anlamıyodu şimdi tüm evi dolanıyo evde büyük ve bizim arada koridorda petek yok odalrı yakmakla nası ısıtırız bilmiyorum bakalım ne yapıcaz çok sıkıntıdayım vallaha:44::44::44::44:

papatyam nasılsın canım vallaha ben az daha kombiyi yakcaktım ama dedim ufoyu yakayım fazla geldi ama giydrmek konusunda çok giydiryorum üstü açık hasta olur diye birde mesela dikkat et yüzü soğuksa teri yani soğuk terse ısınamaz ali öyle mesela sıcaktan terlediği zaman normal sıcak ter atar ama yüzü eli böyle dolap içi gibi soğuk olur oda üşüdüğünde olur o yüzden giydiriyorum kat kat hiç ter yok üşümüyoda rahat yatıyorum en azından birde benimkinde saç yok yaa onunda farkı var maaşallah snein paşa saçlı benimki sadece emerken kafa su içinde kalıyo o :26:

hoşgeldiniz kızlarr nasılsınız n-melisam kusurumaq bakma canım net gitti yazaken bend ealiyi aldım pArka gittim bayram etti çocuk salıncKDAN İNMİYOR SIPA :16::16::16::16:

Ee nerdesiniz kızlar sinirliyimki canım çok sıkkın dertleşriz diye geldim ama çıkmışşsınız :47::47::47::47::47::47:

merhaba arkadaşlar bende 25 haftalık hamileyim ne güzel yavrularınıza kavusmussun ben heycandan ölücem sanki birde artık zaman geçmiyor :S sanki sinirlerim bozuk oluyo sitresli oluyorum uzgun oluyorum ortada birseyyokken sizdede bu gibi durumlar oldumu kızlar::((

Back