• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Slm kizlar ben geldim merak etmisiniz kusurumabakmayin 2 gundur net yok deli oldum patladim gelemedim esiminde kotasi dolmus 2 gun sonra fatura kesimi giremedim ama aklim burdaydi neyseki gwldide hemen girdim yarin sabah gelirim moonum yarina album yapiyorum canim benim yeni resimlerdende koyarim sen gorunce dersin ben silerim balim herkese iyi geceler :17:

sen kımle gittin canım:24::24::24:
neler almaya gittin bakıyım strec carsaf almıstım gecen sefer oykuye ıyı oluyo o bi daha alcaktım kasada aklıma geldi geri donup almadım:6::6:
bidahakı sefer alırım artıkın.:51:

ben eşimle gittim canım oğluşa kirli sepeti aldım bide dolandık öyle.2 30da bende ordaydım.kısmettt bilseydik keşke.streç çarşaf nasıl oluyo kız.alez gibi olanlar mı? benim oğlanında yüzü ve kolları döktü melisa.isilik gibi kızarık değil.cilt altı sivilcesi gibi.dolu tüm yüz kollarda seyrek.dr ada gitmke istemiyorum.tek gidemem.taksi vs bi sürü para gitcek.ne ki acaba bu?

slm kızalr kimselr yok ama ben anca girebildim alişten resim yükliycem birazdan küçültmem lazım moonum asıl resimler eşimin telinde gelsin onalrdanda yikliycem akşama ama ancak gelixcek:26:

kevserim gelmedi kaç gündür nerede acaba sıkıntımı odu temizlik yapmıştı hastamı oldu acaba:26:

Elifim sen yukle bakinca söylerim sana

Dun asemble görüştük iyilermis oglusu cok hareketli diye vakti kalmıyor yurumeye baslamis maşallah selami Var

Elifim sen yukle bakinca söylerim sana

Dun asemble görüştük iyilermis oglusu cok hareketli diye vakti kalmıyor yurumeye baslamis maşallah selami Var

hoşgeldin moonum şimdi yüklüyorum diğerlerini akşama aslında demin yükliycekyimde oğluşun pipisene poşet taktım yapamadım moonum demek iyimiş ohh ssıkıntı olamsında varsın gelmesin A.slm getiren götüren sağolsun cnaım benim:48:

Sen de sağol l :31: tatlim cepten girdim zor oluyor

Baktim bile maşallah oglumuz büyümüş artik abi olmus rabbim korusun saçları ciknadimi daha cnm kestinizmi cok afacan duruyor elifim yandin sen:1:

Baktim bile maşallah oglumuz büyümüş artik abi olmus rabbim korusun saçları ciknadimi daha cnm kestinizmi cok afacan duruyor elifim yandin sen:1:

sağolsın moonum yok kesmedik hiç çıkamdı daha bizimkilerde öylee diğer abisnin oğluda aynı yaşı geldi daha yeni çıktı bizimkide çekmiş onalra çok yavaş çıkyıo kelloş oğlum benim sorma moonum cişdden çok afacan çok bilmiş yaa ömrümü yiyo ömrümü:56::56::56::56:

Belli cnm rabbim kolaylik versin inşallah

Yavrum duskunluk ayri bişey benimki de duskun evde illa yanind olcam tek basina oynamaz durmaz benc e de bunun nedeni tek başına buyutmemiz

Selamm kizlar bn geldim oxledim sizleri biz iyiz geziyoruz ana, anamlarin orda kina gesi fln vardi oraya gittim cok guzel gecti masallah kkizim hic aglamadi huzel gecti cok sukur siz neydiyonuz bakem tabletten giriyorum yazamiyorim bacilar kendinize iyi bakin gorusuruz :54::54:

Yavrum duskunluk ayri bişey benimki de duskun evde illa yanind olcam tek basina oynamaz durmaz benc e de bunun nedeni tek başına buyutmemiz
moonum bana diyolarki alıştırdın şımarttın çekeceğin var yaa diyorumki ben yaramazlığa alıştırmadım azgınlık değil bu çocuk 7-24 benimle annesiyim başka kimsei görmüyo görse ağlıyo dün parka götürdüm gördükçe milleti ağladı ee birde ben azmı istedim bu çocuğu şimdi alışmasın diye sevmiuyimmi emzir altını aç bırak öylemi ilgi göstermiyim oynamıyım mı saçmalıyolarki birdaha bu günler gelicekmi bakalım birdaha evlat sahibi olucakmıyım neden sevmiyim oynamıyım diyolarki biz bırakıp taralaya gidrdik eşimin tarafı yok daha neler bana çok görüyolar ilgim fazlaymış deli ediyolar beni vallaha :47::47::47::47::47:
Selamm kizlar bn geldim oxledim sizleri biz iyiz geziyoruz ana, anamlarin orda kina gesi fln vardi oraya gittim cok guzel gecti masallah kkizim hic aglamadi huzel gecti cok sukur siz neydiyonuz bakem tabletten giriyorum yazamiyorim bacilar kendinize iyi bakin gorusuruz :54::54:

A.slm kevserim nereklerdedsin merak etmiştim bende oh gezmelrdesin maaşallah kızınada üzmemiş annesini canım benim bizdende aynı alişle hayata devam:16::16::16::16::16:

herkse slm nasılsınız kızlar melisam nerelerde bizde kocişle yağmur yağıyo açtık perdeyi izliyoruz çektik koltukları aldık kahvelerimizi alişimde yatıyo keyif yapıyoruz vallaha özlemişim keşke yağmur altında ıslanabilsek ama bu imkansız alişşimle havalar nasıl soğudu yaa napıcaz bu kış al,yle bilmiyorum ev ısınıcakmı bu sene komple yakıcaz kullanmadığımız odllarıda keşke daha küçük eve çıksaymışız sıtmazsak bununla aynı odada müğnkün değil nereye gitsem peşimde durmazki odada off off:27::27::27::27::31::31:

moonum bana diyolarki alıştırdın şımarttın çekeceğin var yaa diyorumki ben yaramazlığa alıştırmadım azgınlık değil bu çocuk 7-24 benimle annesiyim başka kimsei görmüyo görse ağlıyo dün parka götürdüm gördükçe milleti ağladı ee birde ben azmı istedim bu çocuğu şimdi alışmasın diye sevmiuyimmi emzir altını aç bırak öylemi ilgi göstermiyim oynamıyım mı saçmalıyolarki birdaha bu günler gelicekmi bakalım birdaha evlat sahibi olucakmıyım neden sevmiyim oynamıyım diyolarki biz bırakıp taralaya gidrdik eşimin tarafı yok daha neler bana çok görüyolar ilgim fazlaymış deli ediyolar beni vallaha :47::47::47::47::47:

A.slm kevserim nereklerdedsin merak etmiştim bende oh gezmelrdesin maaşallah kızınada üzmemiş annesini canım benim bizdende aynı alişle hayata devam:16::16::16::16::16:

Millete bakma sen bos bos konuşurlar dr sevin agladikca kucaginiza alin diyor kimse karismasin bize çok biliyorlarsa destek olsunlar köstek olması nlar. Saten yurudukten sonra özgürlük lerini ilan ediyolar kendi basin buyruk oluyo lar istesekte sevemeyiz kacarlar

kızlar dun oglen ablama gittik ev gormeye hediyesini götürdüm oturduk yedik içtik aksamda bırakmadılar kaldık. bugun oglen geldik eve yakın arkadasımın cocugunun d.gunu vardı ona gittim esime oykuyuı bırakıp iki saat kadar oturupp geldim emzirip cıkmıstı ya gelesiye acıkmıs iyice sutde sagamadım cıkmadı sadece 25lık cıktı oda dişinın kavuguna yetmedi tabi:1::1::1:
geldim emzirdim sızdı kaldı soonra.
sizler nasılsınız bayanlar.
elifim guzel havalarda cıkaraydın keske alişi sık sık onu cıkarmadıgından bu kladar duskun bak baska insanları gormeye gormeyecocuk bi senı bı babasını biliyo korkuyo garibim. tabiki düşkün olur bebek dedigin yaa senı sıkmaya basladı herhal bu duskunluk:27::27:

Back