• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet melisam hala etkisindeyim birde çok hareketli durtmuyo dün babasıyla bslkondalar sen tut çeneyi vur ağlamasına koştum eşim diyoki tutamıyotrum durmuyo hiç melidsam ne yapıcaz bunu bilmiyorum:50::50::50::50:

Benimkide cok fena hiperaktif mi oluyo bebeler nedur eli dursa ayagi durmuyor cenesini nereye carpti canm
Benimkide hep kafa atiyo bana;))

Benimkide cok fena hiperaktif mi oluyo bebeler nedur eli dursa ayagi durmuyor cenesini nereye carpti canm
Benimkide hep kafa atiyo bana;))

vallaha öyle sanırsam melisam bak şimdi pc kapattı tewkrar açtık nasıl ağlıyo oturtdum diye oynıycakmış sıpa çenes,ni balkonun camlarına çarptı böyle eğilmiş dankk gitmiş saniye durmazmı arkadaş yorulmuyolarmı acaba bunlar:44::44::44:

vallaha öyle sanırsam melisam bak şimdi pc kapattı tewkrar açtık nasıl ağlıyo oturtdum diye oynıycakmış sıpa çenes,ni balkonun camlarına çarptı böyle eğilmiş dankk gitmiş saniye durmazmı arkadaş yorulmuyolarmı acaba bunlar:44::44::44:

Canim allah korusun bqlkondq dikkat edin ucta tutmwyin alimi

Canim allah korusun bqlkondq dikkat edin ucta tutmwyin alimi

melisam eşim tutuyo süreklide poposuyla dönüyo yada tutunup kalkıyo sürünüyo o istediği yere mutlaka gdiyo yani tutmakda kar etmiyor normalde yürüteçle falan balkonda durmyı çok seviyo ama hani kucakdayken nereyi dağıtsam modunda sürkeli arayış içinde gözler fıldır fldır nereyi karıştırsam diye:47::47::47::47:

gunaydın canım nasılsınız bakıyım
dun avmye gittik iyiyle kotu arası gecti ablama ev hediyedi alayım dedim ya yok guzel bişi bulamadım
oyku hanıma biraz kıyafet aldım geldim. kostor kostor 5 gibi geldik eve yemek yoktu hemen bi mantı pğisirdim oturduk assaga.
sıpa bu aralar 9 da uyuyo ne guzel 8 de uyurdu düzenzizlesimeye baslıyıo bı gun gec yatırınca.

herkese ii akşamlar

kevsercim kızın baya büyümüş tatlım maşallah kaç aylık oldu

elifimin oğluşunu göremedim kaç aydır kız özel albüm yapın kaldırmayın niye kaldırıyonuz ki bizden başka kimse görmez

melisa seninkini hele hiç görmedim aaa çabık albüm yapın bakem

kaldırmayın ama bak kevserimde kaldırmamış ne güzel baktım şimdi kuzusuna

:5:asebimi aradım mesaj çektim dönüş olmadı bu arada bende iyice merak ettim kızlar haberiniz ola

Aaaa bugun kimsecikler gelmemis
Kislat bugun gezmete gittik yine oyku fena degildi en azindan uyanik arabasindq durdu ikeafa yemek yerken birsz alisveris ettik hediyeler almam gerekiyodu onlari hallettim 7.30 da eve girdik kocadan sonra:))
Elifim bi sorun yok demo sen gelirdin yas
Ya kislar oykunun tek gozundr kizwrijlik olusti yaron bi doktora goturcem mikropmu kapti ne oldu anlamadim gozunun ici degildr alt kismi ve yan kismi

Aaaa bugun kimsecikler gelmemis
Kislat bugun gezmete gittik yine oyku fena degildi en azindan uyanik arabasindq durdu ikeafa yemek yerken birsz alisveris ettik hediyeler almam gerekiyodu onlari hallettim 7.30 da eve girdik kocadan sonra:))
Elifim bi sorun yok demo sen gelirdin yas
Ya kislar oykunun tek gozundr kizwrijlik olusti yaron bi doktora goturcem mikropmu kapti ne oldu anlamadim gozunun ici degildr alt kismi ve yan kismi

belki çizmiştir melisa.kutaydada oluyo arada çizik gibi değil aslında ama kendiliğinden geçiyo.inşallah bişey yoktur.haber et.dün bende ikea ya gittim kızzzzz.acaba bakıştıkmı senle karşılaştıkmı kimbilir? :)kimle gittin.ben tek çıkamıyorum arabasını taşıyamıyorum tek.sen nasıl çıkıyosun ?

belki çizmiştir melisa.kutaydada oluyo arada çizik gibi değil aslında ama kendiliğinden geçiyo.inşallah bişey yoktur.haber et.dün bende ikea ya gittim kızzzzz.acaba bakıştıkmı senle karşılaştıkmı kimbilir? :)kimle gittin.ben tek çıkamıyorum arabasını taşıyamıyorum tek.sen nasıl çıkıyosun ?

a gercektenmı 2.30 gibi restauranttaydık canım kaynanamla gittik alacagım hediye buyuktu ondan onla gittim.
ay bilseydik tanısır dık orda ya :1::1:
teget gecmısızdır belkide bişilere bakarken kımbiklir.
cizik gibi degil canım yag bezesi gibi kabarık olusmus ama kırmızımsı oluyo ıste:31::31:

sen kımle gittin canım:24::24::24:
neler almaya gittin bakıyım strec carsaf almıstım gecen sefer oykuye ıyı oluyo o bi daha alcaktım kasada aklıma geldi geri donup almadım:6::6:
bidahakı sefer alırım artıkın.:51:

nerdesin elifim yoksun iki gündür umarım sorun yoktur

kız melisam resim diyom yokmu diyom:))))))))))))))))geçmiş olsun kızın büyük ihtimalle çizmiştir ondandır. geçmezse dr götür.

Back