sen kımle gittin canım
neler almaya gittin bakıyım strec carsaf almıstım gecen sefer oykuye ıyı oluyo o bi daha alcaktım kasada aklıma geldi geri donup almadım
bidahakı sefer alırım artıkın.
Elifim sen yukle bakinca söylerim sana
Dun asemble görüştük iyilermis oglusu cok hareketli diye vakti kalmıyor yurumeye baslamis maşallah selami Var
Baktim bile maşallah oglumuz büyümüş artik abi olmus rabbim korusun saçları ciknadimi daha cnm kestinizmi cok afacan duruyor elifim yandin sen
Belli cnm rabbim kolaylik versin inşallah
moonum bana diyolarki alıştırdın şımarttın çekeceğin var yaa diyorumki ben yaramazlığa alıştırmadım azgınlık değil bu çocuk 7-24 benimle annesiyim başka kimsei görmüyo görse ağlıyo dün parka götürdüm gördükçe milleti ağladı ee birde ben azmı istedim bu çocuğu şimdi alışmasın diye sevmiuyimmi emzir altını aç bırak öylemi ilgi göstermiyim oynamıyım mı saçmalıyolarki birdaha bu günler gelicekmi bakalım birdaha evlat sahibi olucakmıyım neden sevmiyim oynamıyım diyolarki biz bırakıp taralaya gidrdik eşimin tarafı yok daha neler bana çok görüyolar ilgim fazlaymış deli ediyolar beni vallahaYavrum duskunluk ayri bişey benimki de duskun evde illa yanind olcam tek basina oynamaz durmaz benc e de bunun nedeni tek başına buyutmemiz
Selamm kizlar bn geldim oxledim sizleri biz iyiz geziyoruz ana, anamlarin orda kina gesi fln vardi oraya gittim cok guzel gecti masallah kkizim hic aglamadi huzel gecti cok sukur siz neydiyonuz bakem tabletten giriyorum yazamiyorim bacilar kendinize iyi bakin gorusuruz
moonum bana diyolarki alıştırdın şımarttın çekeceğin var yaa diyorumki ben yaramazlığa alıştırmadım azgınlık değil bu çocuk 7-24 benimle annesiyim başka kimsei görmüyo görse ağlıyo dün parka götürdüm gördükçe milleti ağladı ee birde ben azmı istedim bu çocuğu şimdi alışmasın diye sevmiuyimmi emzir altını aç bırak öylemi ilgi göstermiyim oynamıyım mı saçmalıyolarki birdaha bu günler gelicekmi bakalım birdaha evlat sahibi olucakmıyım neden sevmiyim oynamıyım diyolarki biz bırakıp taralaya gidrdik eşimin tarafı yok daha neler bana çok görüyolar ilgim fazlaymış deli ediyolar beni vallaha
A.slm kevserim nereklerdedsin merak etmiştim bende oh gezmelrdesin maaşallah kızınada üzmemiş annesini canım benim bizdende aynı alişle hayata devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?