• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kıslar günaydın dun gelemedim uzgunum işe kalkıstım supurdum sıldım sonrada oyku uyandı uyumadı taaaa 4 e kadar onla ugrastım
elifim gecmiş olsun canım buyuk gecmöıs olsun ama ne yazıkkı duse duse buyucekler bende cok panıklerim ole durumlarda kıyamam yaaaaaaaaaa yerim ikinizide:56::56:
elifim su yogurt olayını bende yapıyım dedim tabi oykume veremedigimden ben yedim gece 12 de ve yine gece 4 de ya yok anam bana uyku yaptı sutten gecipte sıpama uyku yapmadı yine 7 de fırladık yataktannnnnnnnnn:1::1:
kevserim bıleydim gelirdim kıs yanına ızmıt kartepeye gitmıstım bende

papatyam gelirsen sabdan cok memnunum bence sende kes iki ilacı sadece sap ver gülüm cok iyi bi damla.:27::27:

iyi insan lafın üzerine gelirmıs nasılsın papatyam ozledi,k kıs senı beben nasıl sen nasılsın poposu senın kolun ne durumda anlat hele:38::38:

iyi insan lafın üzerine gelirmıs nasılsın papatyam ozledi,k kıs senı beben nasıl sen nasılsın poposu senın kolun ne durumda anlat hele:38::38:

canım benim günaydın.sizi yakalamak için erkenden girdim bende.tatilin iyi geçmiş sevindim kuzum.ben biogaeyi 1 aydır vermiyorum melisam.poposundakinden dolayı vermiyoduk.şimdi neoyu veriyorum sadece günde 2 kere rahat şimdilik.nekadar sab ın fiyatı canım.içiriliyomu damlamı

canım benim günaydın.sizi yakalamak için erkenden girdim bende.tatilin iyi geçmiş sevindim kuzum.ben biogaeyi 1 aydır vermiyorum melisam.poposundakinden dolayı vermiyoduk.şimdi neoyu veriyorum sadece günde 2 kere rahat şimdilik.nekadar sab ın fiyatı canım.içiriliyomu damlamı

28 canım sab damla biodan büyük 7 damla günde 4 sefere kadar verilebiliyo. ama neoyla sorun yoksa degiştirme yetiyo he o iyi ya geciyo demekki kuzucugun gazı iyi maassakllah darısı bana insallah.
papatyam bebenın resmını koysana bi cok meraktayıım bende koyayım sana.
bu arada poposu gectımı kuzum sen nasılsın

papatyam gece uyumuyomu bebeişin benımkınde gunduz uykusunda cok az bi duszelme var gibi ama bi yarım saatlık uykusunıuu bi, arttırdı o kadar
sabah iyi iki sefer uyku sallıyo kendi basına yarımsar saat ondan sonra da yok bi daha kolayla uyumuyo benım kı kesinlikle karanlık yer ıstıyo onu anladsım.
kardesimın evinde cok guzel uyudu ya panjurları karattık karanlık yapotık odayı yine yarımsar saat ama cok fazla bi günde:)) eve geldik yine sapıttuı kızım:31::31:

28 canım sab damla biodan büyük 7 damla günde 4 sefere kadar verilebiliyo. ama neoyla sorun yoksa degiştirme yetiyo he o iyi ya geciyo demekki kuzucugun gazı iyi maassakllah darısı bana insallah.
papatyam bebenın resmını koysana bi cok meraktayıım bende koyayım sana.
bu arada poposu gectımı kuzum sen nasılsın

pardon kusum sormuştun unuttum.kolum çok azaldı bazen ağrıyo zorlayınca.totoşumuz için dr gidip geliyoz her hafta 1 kez.geççek dio bilmiyorum.ama bi ağrısı bişeyi yok çok şükür.fistül dio.hayırlısı artık.darısı başına canım sanki banada geçiyo gibi geliyor melisam.ama bazen çok ıkınıyor ozaman 3 kere veriyorum neoyu.resme deniyim ben beceremiyom.olmasa tarif edersin

papatyam gece uyumuyomu bebeişin benımkınde gunduz uykusunda cok az bi duszelme var gibi ama bi yarım saatlık uykusunıuu bi, arttırdı o kadar
sabah iyi iki sefer uyku sallıyo kendi basına yarımsar saat ondan sonra da yok bi daha kolayla uyumuyo benım kı kesinlikle karanlık yer ıstıyo onu anladsım.
kardesimın evinde cok guzel uyudu ya panjurları karattık karanlık yapotık odayı yine yarımsar saat ama cok fazla bi günde:)) eve geldik yine sapıttuı kızım:31::31:

ah melisam benimkininde huyu suyu değişiyo.karanlıkta uyuyo artık gece.ama gündüz nefes alsam uyanıyo.evde olağanüstü hal var.yarım saat 15 dk uyuyo uyanıyo ağlıyo salla gezdir emzir...memedede uyumuyo emcek sonra ayakta sallancak:)

ah melisam benimkininde huyu suyu değişiyo.karanlıkta uyuyo artık gece.ama gündüz nefes alsam uyanıyo.evde olağanüstü hal var.yarım saat 15 dk uyuyo uyanıyo ağlıyo salla gezdir emzir...memedede uyumuyo emcek sonra ayakta sallancak:)

aynı vallahı bunlar kıs bende ayakyta kucagıumda pıspıslıyorum belım koouyo kollarım agrıyo artık bı yarım saat uyuması için bi o kadarda kucagımda oluyo

kızlarr ben geldim eşimle gezdikk tozduk avm merkezine gitmeden önce yastık aldım yanıma arbada uyuturum diye yemek falan yedik gezdik tabi bizim kıza geldiler hemen arabya indik bi güzel mamasını yedirdim sonra uyuttum bebek arabasına koyduk 1.5 saat uyudu gene çok şükür zaten 5.30 da gttik 21.30 eve geldik çok yorulduk ama gezdik alışveriş yaptık güzel geçti

bu gün de bizim evin kış ve bayram temizliğini yaptım bütün halılatrı yıkattık tüller camlar çekyatların atların dolapların içleri daha neler neler çok yorulduk annemle ama hepsini bi günde bitirdik
kızım şimdi uyuyor eşimde işten gelicek onu bekliyorum bende adet oldum çok yoruldum karnım belim ağrıdı minoset içtim öyle temizlik yaptım
bizden böyle arkdaşlar oflum dA gelmiş:51:

monuum fatih paşam ne kadar yakışıklı olmuş ya büyümüşş maşalllahhhh ya :nazar:
melisamm sen de ne güzel gezmişsin izmite kadar gelmişsin bacım ben de kocaelide oturuyorum şöyle darıcaya doğru geleydin oturaydık :4:

elifim sen nasılsın bacım benm alişim nasıll :34:

asebm den zaten haber yok:20:
ohh kevserim güzel geçmiş çok sevindim kuzum darısı başıma güya bugün çıkıcaz ama hava nasıl kapalı bakalım nasıl olucak zaten bende şans olaydı:37::37::37::37:aliş iyi teyzesi dibimden ayrılmıyo bu ara bacaklarımın ortasında oturmayı ÖĞRENDİ hiç nefes aldırmıyo hem çok hoşuma gidiyoo hemde bazen bunaltıyo çünkü bir iş yapamıyorum sonra boşveriyorum alişim daha önemli diye am aişte ertelmekde biryere kadar hiç olmasa yemek yapmak gerekiyo ama çok zor bu sıpayla:31::31::31::31:
kıslar günaydın dun gelemedim uzgunum işe kalkıstım supurdum sıldım sonrada oyku uyandı uyumadı taaaa 4 e kadar onla ugrastım
elifim gecmiş olsun canım buyuk gecmöıs olsun ama ne yazıkkı duse duse buyucekler bende cok panıklerim ole durumlarda kıyamam yaaaaaaaaaa yerim ikinizide:56::56:
elifim su yogurt olayını bende yapıyım dedim tabi oykume veremedigimden ben yedim gece 12 de ve yine gece 4 de ya yok anam bana uyku yaptı sutten gecipte sıpama uyku yapmadı yine 7 de fırladık yataktannnnnnnnnn:1::1:
kevserim bıleydim gelirdim kıs yanına ızmıt kartepeye gitmıstım bende

papatyam gelirsen sabdan cok memnunum bence sende kes iki ilacı sadece sap ver gülüm cok iyi bi damla.:27::27:
melisam günaydın iyi yaptın kuzum fırsat bulmuşken işlerini yapmışşın valllaha bu sıpalar nasıl birşey ben çözemiyorum :44::44::44:kuzum ben yoğurdu yed,rel, rahatladım gerçi bu gece çok huzursuzdu sürekli ağladı ama ani şekilde rüya gördü sanırım elleirmi sıkı sıkı tutarak uyudu eşşek melisam sneinki 4 aya grdi tamamlasında sende ufaktan başlarsın yoğurda vallaha geçen 6.5 saat üzeirne uyandı düşün sğtğm azaldı zaten yatarkende mama yapıyorum karnıda douyo :27:sağolasın melisam Allah razı olsun yaa düşmekleri normal olsa sıkıntı etmemde kafa olunca çok korktum birde ben çapınca küt diye ses çıktı nasıl ağladı yavrum hala rüyalarımda vallaha:14::14::14:
günaydın papatyam nasılsın bu seferde ben kaçırdım sizi alişile uğraşmaktan giremedim eşim geceden geldi yaa ses ettirmedimki uyusun bugün çok uyuyamıycak servisten gelcekelr buzdolabı için bari ses etmeyelimde uyusun deim şimdide uyududa açtım pcyi kuzum nasılsın paşam nasıl sıkıntılarınız geçiyo gibi çok şükür Allahım başka dert vermesin papatyam:38:
melisam benimkide öyle karanlık olsa uyursa gece uykusu sanıyo ama gündüz nefes alsam uyanıyo ama çok şükür bazen 1.5 saat uyuduğu oluyo beşiğinde değil ama burda salondaki er yatağında tvde açık sesisne yanındayım sanıyo sıpa:27::27::27:
papatyam gel bu sıpaları bir araya alalım koyalım kapatalım kapıları belki huysuzlar birbirlerini görüdüklerinde akıllanırlar ne çektireyolr diyorumki aliye bu sabah bacak kadar boyun var türlü türlü huyun var arakadaş nasıl bireşysin sen gülüyo çocuk:23::23::23::23:
aynı vallahı bunlar kıs bende ayakyta kucagıumda pıspıslıyorum belım koouyo kollarım agrıyo artık bı yarım saat uyuması için bi o kadarda kucagımda oluyo
benim sırtım sırf bu yüzden gerçekten çöktü artık yaslayıpda kemiğimi oturamıyorum batıyo :26::26::26::26:
eliffff teyzeeeeee benim resmim var şuan nerdesinnnn?
baktım papatyam baktım maaşalah yerim ben o elleri saçlarına bayıldım kız alişede verin biraz bizimkinin hala kel gibi çıkıyoda çok yavaş çıkıyo :1::1::1:öp paşamı yerime yerim onu rabbim korusun nazarlardan:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar bugün saçma sapan rüyalar gördüm oturuyoruz aliyle ev sallanıyo kapı kendiliğinden açılıy aliyi yakalayamıyorum kayıp gidiyo yok yatakatan düşüyo hala kurtulamadım etkisinden yaa yavrum benim:14::14::14::14::14:

günaydın kızlar bugün saçma sapan rüyalar gördüm oturuyoruz aliyle ev sallanıyo kapı kendiliğinden açılıy aliyi yakalayamıyorum kayıp gidiyo yok yatakatan düşüyo hala kurtulamadım etkisinden yaa yavrum benim:14::14::14::14::14:

Günaydin elifim hayirlara ciksin inşallah ruyan srn hala düşürme etkisundesin kuzum kiysmam ya

Günaydin elifim hayirlara ciksin inşallah ruyan srn hala düşürme etkisundesin kuzum kiysmam ya

evet melisam hala etkisindeyim birde çok hareketli durtmuyo dün babasıyla bslkondalar sen tut çeneyi vur ağlamasına koştum eşim diyoki tutamıyotrum durmuyo hiç melidsam ne yapıcaz bunu bilmiyorum:50::50::50::50:

Back