Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selammm kızlar bnn geldm dr gittikk çocuğum 1.50 kilo olmuş 38 cm gelişimini tamamlamış kilo birazcık faxlaymış tombiş kızım olcak anlaşıldıııı

selammm kızlar bnn geldm dr gittikk çocuğum 1.50 kilo olmuş 38 cm gelişimini tamamlamış kilo birazcık faxlaymış tombiş kızım olcak anlaşıldıııı

a.slm canım maaşallah tombiş kuzuma maaşallah sübhanallah iyi bakıysun demekki yerim bıcırığıı

saolasın cnm valla dr dedi kilo birazcık fazla sen neydiyosun

canım benşm banada öyle diyo doktor 12 gün ilerden gidiyo kilosuda gelişimide ilerden gidiyo baya iri bir bebek diyo beslenmekle alakalı birzda anne babayla alakalı benim eşim de bende iri kemilkliyz biraz çekiyo sanrım bana göre sakıncası yok en fazla normal doğuma engel olablir son aylarındada 4 kilo üzerine çıkarsa eğer normal doğum olmaz ama o zamnalrda 4 kilo altında kalmışşa normal olabilir ben bir tek mnormla isteidğimden sıkıntı edyorum yoksa mennunum bile

valla cnm eşimde bende çok zaayıf doğmuşuz bizim kız kime .çektiii bilmiyorum:))dr dedi dikkat et kendine tansiyon 14.olmucak hergün hareklerine dikkat edicem oynamazsa direk hastaneye gelin dedi

valla cnm eşimde bende çok zaayıf doğmuşuz bizim kız kime .çektiii bilmiyorum:))dr dedi dikkat et kendine tansiyon 14.olmucak hergün hareklerine dikkat edicem oynamazsa direk hastaneye gelin dedi

ozaman iyi besleniyosundur canım mesela neler yiyosun süt yoğurt yumurta gibi ne bileyim pekmez bal yiyosan güçlü olur maaşaşal prensesime aman yağlı tuzlu şeylerden uzak dur vitaminli yedikten sonra sıkıntı olucağını snamıyorum doktorun dediği gibi dikkat et sen hergün dinle annesi zaten oynadığında balşka birey yapmıyoruzki bırakıp herşeyi izliyorum karnımı kuzumu

aynen cnm onları izlemesi çok gzel cnm valla herşeyden yiyorummmmm:))))açım ben açççççççççççç doymuyorum şaka bi yanaaa

aynen cnm onları izlemesi çok gzel cnm valla herşeyden yiyorummmmm:))))açım ben açççççççççççç doymuyorum şaka bi yanaaa

valla aynen öyle kevserim bende doymuyoum sürekli birşeyler yemek sitiyorum engelliyorum abura cubura karşı ama tatlıya merak saldımki ben bu aralar deli gibiyim kiloyuda düşünüyorum ne olucaz bacım biz böleee

slm kuzucuklarımm nasılsınız
elfimmm dünürüm nasılsın balım bebişin nasıl

yoruyo valla kuzumm belim sırtım kopuyo gari
daha küçük oldugu için günü gününü tutmuyo balım
bazı gün uslu uyuyup duruyo bazı günde full uyanık oluyo ozaman epey bi zorluyo

Kıslar nasılsınız bakıyım
Bız bugun gexizdık yorulduk geldık eve
Eeee keyıfler nasıl .bugun hepınız gelmıssınız yarın evdeyım gorusmek umuduyla sabah kahvaltıdan sonra bı temızlik yapar gelirim kıslar hepinizi opüyorum:))

yoruyo valla kuzumm belim sırtım kopuyo gari
daha küçük oldugu için günü gününü tutmuyo balım
bazı gün uslu uyuyup duruyo bazı günde full uyanık oluyo ozaman epey bi zorluyo
oy kıyamam ben sanaa Allah yardımcın olsun kuzum zor iş zevkli ama yorucu sen ona deki kaynanacığın slm söylüyo o anlar üzmez yormaz annesi seni dahaaa
iyyim tatlım mevlüt için bebek şekeri siparişi vermeye gittim:)))) cumartesi sabahı alıcaz inşallahEki Görüntüle 542759 işte bunun mavisi
cumartesimi okunucak kuzum şekerler çok güzel Allah kabul etsin gülümm
yavrum sana çok gezme yorulma demiyomuyum ben sen neden kardeş sözü dinlemiyon dövecemde oda karetmiyorr ee bugün beklliyoruz artıkın gelmeni kuzum özledik vallaha

oy kıyamam ben sanaa Allah yardımcın olsun kuzum zor iş zevkli ama yorucu sen ona deki kaynanacığın slm söylüyo o anlar üzmez yormaz annesi seni dahaaa

Amiiiin cnm kuzucumm
Slmını söyliycem bakalım napcak şimdi uyuyo gibi
kımıldanmaya başladıı eyvaahh afacan uyanıyooooo

Kıslarrrttt geldım temizlik yaptık supurup dılmeyı kardesım yaptı daha dogrusu hadı gelin nerdesınız yav
Ay bugunde hqva bı guzel son sıcaklar sanırsam tam gezmelik heheutttttt
Aman ne kıskanıyosunuz len cıkın sızde gezın hıhıhıhıhhhhh
Sabah saglık ocagına gıttım kan verdım testler için yarın alıp sonucu pazartesı yada salı doktora goturecem kalp atıslarınıda dınlıcez insallah)
Sız neler yapıyonuz anlatın hele.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…