merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar
selammm kızlar bnn geldm dr gittikk çocuğum 1.50 kilo olmuş 38 cm gelişimini tamamlamış kilo birazcık faxlaymış tombiş kızım olcak anlaşıldıııı
a.slm canım maaşallah tombiş kuzuma maaşallah sübhanallah iyi bakıysun demekki yerim bıcırığıı
saolasın cnm valla dr dedi kilo birazcık fazla sen neydiyosun
canım benşm banada öyle diyo doktor 12 gün ilerden gidiyo kilosuda gelişimide ilerden gidiyo baya iri bir bebek diyo beslenmekle alakalı birzda anne babayla alakalı benim eşim de bende iri kemilkliyz biraz çekiyo sanrım bana göre sakıncası yok en fazla normal doğuma engel olablir son aylarındada 4 kilo üzerine çıkarsa eğer normal doğum olmaz ama o zamnalrda 4 kilo altında kalmışşa normal olabilir ben bir tek mnormla isteidğimden sıkıntı edyorum yoksa mennunum bile
valla cnm eşimde bende çok zaayıf doğmuşuz bizim kız kime .çektiii bilmiyorum:))dr dedi dikkat et kendine tansiyon 14.olmucak hergün hareklerine dikkat edicem oynamazsa direk hastaneye gelin dedi
ozaman iyi besleniyosundur canım mesela neler yiyosun süt yoğurt yumurta gibi ne bileyim pekmez bal yiyosan güçlü olur maaşaşal prensesime aman yağlı tuzlu şeylerden uzak dur vitaminli yedikten sonra sıkıntı olucağını snamıyorum doktorun dediği gibi dikkat et sen hergün dinle annesi zaten oynadığında balşka birey yapmıyoruzki bırakıp herşeyi izliyorum karnımı kuzumu
aynen cnm onları izlemesi çok gzel cnm valla herşeyden yiyorummmmm:))))açım ben açççççççççççç doymuyorum şaka bi yanaaa
herkese günaydın kızlar dün ben çımışım siz gelmişşinizz moonum fatih paşam yapamıyormu kıyamam ben ona nasıl zorluk verir dünürüm zeytinyağı emiş iyi gelebilir dene bakalım rahatlar inş kuzum dünürüm çağatayım nasıl çokmu yoruyo seni yaramazım benim yerim ben sizin oğluşlarınızı mındık burunlarını ham yaparımkevserim gelmişşin kuzum benim kusuruma bakma ben akşamlrı pek gelemiyorum yaaa maç olucak tvde yada perşembe günleri vadi olunca gelebilyorum yoksa eşimi bırakamıyorum gülüm çok beklemiişin üzüldüm yalnız kalmışşın balım benim gel bugün affettireyim kendimi hee kuzum melisamda kardeşi varmış diye gelememiş aldım haberini rahatladım şimcik
meraba canım iyiyiz çok şükür sen naıslsın
Kıslarrrrrrr muck
Kardesım bende gıremıyorum gezıyoruz onla haftasonuna kadar bızde merak etmwyın benı arada gırer yazarım oglen oek ugramam gezecegımız için optum sızı kocamannnnnn[
/kıskanıyorum yawwww gez gez gez bu ne?
kevserim eşin nasıl oldu ne dedi dün doktor kuzum
oy kıyamam ben sanaa Allah yardımcın olsun kuzum zor iş zevkli ama yorucu sen ona deki kaynanacığın slm söylüyo o anlar üzmez yormaz annesi seni dahaaayoruyo valla kuzumm belim sırtım kopuyo gari
daha küçük oldugu için günü gününü tutmuyo balım
bazı gün uslu uyuyup duruyo bazı günde full uyanık oluyo ozaman epey bi zorluyo
cumartesimi okunucak kuzum şekerler çok güzel Allah kabul etsin gülümmiyyim tatlım mevlüt için bebek şekeri siparişi vermeye gittim:)))) cumartesi sabahı alıcaz inşallahEki Görüntüle 542759 işte bunun mavisi
yavrum sana çok gezme yorulma demiyomuyum ben sen neden kardeş sözü dinlemiyon dövecemde oda karetmiyorrKıslar nasılsınız bakıyım
Bız bugun gexizdık yorulduk geldık eve
Eeee keyıfler nasıl .bugun hepınız gelmıssınız yarın evdeyım gorusmek umuduyla sabah kahvaltıdan sonra bı temızlik yapar gelirim kıslar hepinizi opüyorum:))
dimi yaa gezen var gezemeyen bu melisayıo eve kapatalım ceza verelim benceeKıslarrrrrrr muck
Kardesım bende gıremıyorum gezıyoruz onla haftasonuna kadar bızde merak etmwyın benı arada gırer yazarım oglen oek ugramam gezecegımız için optum sızı kocamannnnnn[
/kıskanıyorum yawwww gez gez gez bu ne?
cnm çıkmak zorunda kaldım annemlerdedmmm şekermmm bugün dikişler alıncak akalımmm bzm kocişin iyi allaha şükür ağrısı falan kalmadııı çok şükür
anladım canım hadi dikişler alınıca baya rahatlr eşin gülüm tekrar geçmiş olsun canım benim
oy kıyamam ben sanaa Allah yardımcın olsun kuzum zor iş zevkli ama yorucu sen ona deki kaynanacığın slm söylüyo o anlar üzmez yormaz annesi seni dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?