Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selammm kızlarr ben geldmmm kociş dr gitttiii geldinmi kahvaltı yapcaz o gelene kadar neydionuz dye bi bakıyım dedim

günaydın kızlar....ben de hamileyim artıkın..:) pazar günü öğrendim..darısı isteyenlerin başına olsun inş..

selammm kızlarr ben geldmmm kociş dr gitttiii geldinmi kahvaltı yapcaz o gelene kadar neydionuz dye bi bakıyım dedim

a.slm hoşgeldin kevserim ne yapayım ouruyorum öylee işlerim beni bekliyoda kalkan yok sen nasılsın kocişini bekliyon hee eyi eyi kahvaltıya bende gelemmi patates kızartırsan amaa

a.slm hoşgeldin kevserim ne yapayım ouruyorum öylee işlerim beni bekliyoda kalkan yok sen nasılsın kocişini bekliyon hee eyi eyi kahvaltıya bende gelemmi patates kızartırsan amaa

h.bulduk balım bnm işlerde duruyo aneeeem koçişşşşş geldii ben kaçar sen gel yeterki börek de açarım sana kızlar gene gelirim bn öptüm

günaydın kızlar....ben de hamileyim artıkın..:) pazar günü öğrendim..darısı isteyenlerin başına olsun inş..

hoşgeldin canım tebrik ediyorum gözün aydın amin canım darıısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inş kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyosun

h.bulduk balım bnm işlerde duruyo aneeeem koçişşşşş geldii ben kaçar sen gel yeterki börek de açarım sana kızlar gene gelirim bn öptüm

oyy kıyamam ben sana hiç yaptırımıyım börek kuzum sağolsın hadi size afiyet olsun bu arada kocişin dikişlerinimi aldırmaya gitti kontrolumü vardı inş acısı geçmiştir tamamen görüşürz tatlım bende işleirmi yaparım gelirim ara ara

kızlar bende çıkıyorum işlerimi yapayım 2-3 saate ancak gelirim işim biraz uzun görüşrüz

13 aylık evlıyım canım 11. ayımızda hamıle kaldım ..

ben senin evlilğinden daha falza süre isteim bebeğimi kuzum maaşallah sen fazla beklememişşin çok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş

13 aylık evlıyım canım 11. ayımızda hamıle kaldım ..

ben senin evlilğinden daha falza süre isteim bebeğimi kuzum maaşallah sen fazla beklememişşin çok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş

yaa kılzar nerdesiniz melisam nerdesin iyicemerakladırdın beni

amin canım cümlemizinkini inş..valla bu süre bile uzun geldi bana..bu aydada olmasaydı doktora gıdıcektık ..çokşükür gerek kalmadı..

kızlarrr ben geldmmm kocişi gönderidmmmm işe işlerimi yaptım duşumu aldımmmm bakıyım neydiyonuz diey

SELAM KIZLAR NASILsınız bu ara telaşım çok cumartesi günü bebek mevlüdü yapıcam:)))) inşallah sorunsuz geçer.

elifim nasılsınız kuzummmm

asem nasıl çağatay paşam??

melisacım hamişlik nasıl??????????????

öpüyorum hepinizi

slm kuzularım nasılsınız
bugun ev işi yaptım yemek yaptım anca şimdi oturdum
eğer çağatay izin verirse burdayım kuzularım
moonum tatlı arkadaşım nasılsın fatihimiz nasıl

biz iyiyiz kuzum uğraşmaca bi yandan ev işleri bi yandan çağatay koşuşturup duruyorum valla
dimek mevlüd hazırlıkları var kuzum kolay gelsin size
mevlüdden kareler görürüz artık

günaydın diycem ama akşam oldu topiğe girene kaa
hayırlı ugurlu olsun cnm Allah sağsağlim kucagınada almayı nasip etsin inşallahh
artık gün ve gün iyi hbrlerini alırız hem senin hem bebişinin

slm kuzularım nasılsınız
bugun ev işi yaptım yemek yaptım anca şimdi oturdum
eğer çağatay izin verirse burdayım kuzularım
moonum tatlı arkadaşım nasılsın fatihimiz nasıl

iyiyim tatlım annemin kucağında fatih bugün biraz sıkıntımış var kakiş yapmadı onun sıkıntısı var banyo yaptırcam ofisten iş geldi sabahtan beri onlarla uğraşıyorum bir oğluşa meme veriyorum öyle cnm . çağatay uyuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…