bak düzeldi 5. hafta oldu
heyt be elimden bişi kurtuklmaz ulen ta hazıranın sonuda doguracam ya la mayıs iyiydi yada haziran bası ya.
ya ikizler ya yengec olcek benim bebe yaaaaaaaaaaaa
iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı
adetim iki gündür gecikiyor ovulasyon testi yaptım dün ve bu gün ikisinde de çift çizgiyi gördüm acaba yumurtlama günümmü oluyor cevaplarsanız sevinirim.
delü onda yanlışlık yoktuki herkesinki öyle yaniiihee benim eşimde yengeç burcu olsun olsun
iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı
adetim iki gündür gecikiyor ovulasyon testi yaptım dün ve bu gün ikisinde de çift çizgiyi gördüm acaba yumurtlama günümmü oluyor cevaplarsanız sevinirim.
iyimidir yengec senin burcun ne kı
delü onda yanlışlık yoktuki herkesinki öyle yaniiihee benim eşimde yengeç burcu olsun olsun
evet aynı tonda ama ben 14 gün öncede gördüm çift çizgiyi son iki güne kadar görmemiştim testte yanlışlık olacağını düşünmüyorum
iyi akşamlar canım adetin geçiyosa yumurtlama değildir yani çokmu koyu çizgiler peki 2. çizgi daha koyuysa hamile olablirsin gebelik testi yap bakalım birde yarın sabaha
evet aynı tonda ama ben 14 gün öncede gördüm çift çizgiyi son iki güne kadar görmemiştim testte yanlışlık olacağını düşünmüyorum
ya oburkinin seklini begenmedim lken one bıcım bişi töbeeeeeeeeeeeeee böcük bgibi bende eskiyi yine görmek için bigün daha gec doguruyom
hafdi indsallah hayırlısı olsun bence biraz daha gecsin iki gün daha ole yap testi
inşaaallah hamileyimdir isteyen herkesle birlikte 7 aydır olmuyordu.
inş canım istiyosan rabbim gönlüne göre versin inş yalnız haberi alınca bizde yaz merakta kalmayalım olurmuu inş hayılı haberler alırsın
tamam be kısma düzelttim ule nası bişi bi günle 5 haftalıktan 6 haftalıga geciyo bu takvime göre ben 34 gün sonra doguracam heheyttttttttttttttttttttttttt
alınca yazarım inşaallah bu arada bayramınızıda kutluyorum
kuzum okudum cevapta yazdım stop esim cafgırıyo ben cıkyorm minnos yarın olmazsa obur gün görüsürük artıkın gerci yarın aksam cepten girerim bi ara.öptüm semni seker tekrardan iyi bayramlar ne kadar iyi olıuyosa işte cok sıkılıyorum ya su bayramlardan dugunlerden bütün gereksiz günlerden işte optum byueeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?