Arrlaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsunnnnn herkeze iiiii bayramlar.herkese iyi bayramlaarrrrrrrr canlar
tşk ederim taze gebişim sneinde bayramın mübarek olsun bende sizi öptüm canım benimTopigin guzel insanları bayrAmınızı en icten dileklerımle kutlar yanaklarınızdan opuyorum tostoslar)
iyi bayramlar kuzum bayramın mübarek olsun canım benimherkese iyi bayramlaarrrrrrrr canlar
Bi iyi bayramlar dileğide benden :) Hepinize iyi bayramlar kuzularımm Bayramınız Mübarek olsun..
Hepiciğinizi öptüm kocamaaaaaanOğluşumda ellerinizden öper harçlıkları gönderin lütfen
Sıkıldımmmmmm kıslar gelinde sohbet edek yav)
bebemmmmmmmmmmmmmmmmmm geldinmi nasılsın nettiriyon bakım
hoşgeldin melisam ne olun netten bakıyodum kıyafetlere sen ne yapıyosun günün nasıl geçti kjocişinle bayramlaştınmım:26:
elifim ya benim gebelik takvimi bi hafta önden gitmiyomu
yok canım şimdi 5 haftalıksıun ama 5+1 günlük olduğun için 6. haftadan sayıyo bak meselA BENDEDE 25 HAFTASI DİYO AMA 24+3 GÜNLÜĞÜM DAHA
hıııııı dünden barısmıstık sıkıcı bi gündü sabah kahvaltıya cıktık curcuna bi sürü kişi geldi 1 de kendimi, eve zor attım beynim patladı sesten ya 3 bebe üçüde azgın kabus gibiydi.
allah allah hafta dollmadan nasıl der bi fazlasını hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh gıcık oldum ben buna onsdan millet 38 oluyo daha tık olmuyo aslında 37 haftalık o heeeeeeeeeeee.:26::26:
macmı ,izliyo kurtlar vadisinimi seninki ikiside favorısı sanırsam
yarında karsıya gececez ablamlara birazda orda oturur doneriz ama gecip gelmemiz en az 4 saati bulur aksamı ederiz sanırsam
yarında karsıya gececez ablamlara birazda orda oturur doneriz ama gecip gelmemiz en az 4 saati bulur aksamı ederiz sanırsam
aman dikkat et yorulmada gez kuzum birşeycik olmaz yanii eşinlemi gidiceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?