Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

herkese iyi bayramlaarrrrrrrr canlar
Arrlaşlar hepinizin kurban bayramı mübarek olsunnnnn herkeze iiiii bayramlar.
Kızlar. Yorgunluktan bttm öldüm ne kadar sormuş kurban keesmmek sabah 8 dn beri yeni oturdmmm heepinizi öpüyorum allaha emanet olun allah kurbanlarımız kabul etsn

Topigin guzel insanları bayrAmınızı en icten dileklerımle kutlar yanaklarınızdan opuyorum tostoslar)
tşk ederim taze gebişim sneinde bayramın mübarek olsun bende sizi öptüm canım benim
herkese iyi bayramlaarrrrrrrr canlar
iyi bayramlar kuzum bayramın mübarek olsun canım benim
Bi iyi bayramlar dileğide benden :) Hepinize iyi bayramlar kuzularımm Bayramınız Mübarek olsun..
Hepiciğinizi öptüm kocamaaaaaan Oğluşumda ellerinizden öper harçlıkları gönderin lütfen

iyi bayramlar dünürüm hayırlı bayramlar sağolsın kuzum bende seni vede damadımı öpüyorum ayrıoca tüm harçlıklar kurban olsun onaaa feda olsunn kuzumaa

hoşgeldin melisam ne olun netten bakıyodum kıyafetlere sen ne yapıyosun günün nasıl geçti kjocişinle bayramlaştınmım:26:

hıııııı dünden barısmıstık sıkıcı bi gündü sabah kahvaltıya cıktık curcuna bi sürü kişi geldi 1 de kendimi, eve zor attım beynim patladı sesten ya 3 bebe üçüde azgın kabus gibiydi.

yok canım şimdi 5 haftalıksıun ama 5+1 günlük olduğun için 6. haftadan sayıyo bak meselA BENDEDE 25 HAFTASI DİYO AMA 24+3 GÜNLÜĞÜM DAHA

allah allah hafta dollmadan nasıl der bi fazlasını hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh gıcık oldum ben buna onsdan millet 38 oluyo daha tık olmuyo aslında 37 haftalık o heeeeeeeeeeee.:26::26:

hee anladım vallaha bizimde sıkıcıydı bugün baya evde inş yarın dışarı çıkıcaz gezicez biraz ki pekde gönlüm yok amaa işte bakalım telde kaldık onu ara bunu ara derken benimde kafam şişti

allah allah hafta dollmadan nasıl der bi fazlasını hıhhhhhhhhhhhhhhhhhh gıcık oldum ben buna onsdan millet 38 oluyo daha tık olmuyo aslında 37 haftalık o heeeeeeeeeeee.:26::26:

yaa işte hafta olarak direk geçiiyo ama gün oarak 6 günü tamamlamak gerekiyo ne bişleyim aman haklısın vallha bende 25 hafta diyorum ama aslında daha dolmamşış oluyo malesef gülüm

yarında karsıya gececez ablamlara birazda orda oturur doneriz ama gecip gelmemiz en az 4 saati bulur aksamı ederiz sanırsam

yarında karsıya gececez ablamlara birazda orda oturur doneriz ama gecip gelmemiz en az 4 saati bulur aksamı ederiz sanırsam

bak düzeldi 5. hafta oldu
heyt be elimden bişi kurtuklmaz ulen ta hazıranın sonuda doguracam ya la mayıs iyiydi yada haziran bası ya.
ya ikizler ya yengec olcek benim bebe yaaaaaaaaaaaa

iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı
adetim iki gündür gecikiyor ovulasyon testi yaptım dün ve bu gün ikisinde de çift çizgiyi gördüm acaba yumurtlama günümmü oluyor cevaplarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…