gülüm bebeğin doğum tarihini yazacaksın yani26-06--2013 yazacaksınbebegin dogum tarighine 19 eylülünü yazcam kıs
he yaz bebesi olcek ana haızranın 98 unu gösteriyodu 2 eylule göre ta sonuna gelmiş
bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: 26-06-2013 yazacaksın gülüm profilime düzneleye girdiğinde gel alta bak göreceksin yalnız o ayırım işaretine dikkat et - bnundan koyucaksın nokta falan değilelifim olmamıs ya hamilelik takvimi yazıyo ya resim yok ortada.
hıc bişi maksat gıcıklık olsun belki aldıgımı bayramda giymem bile. aman sinirle konusuyom işte basımın agrısı gecmezse gitmem gülüm cok fena agrıyo kasıgımda agrıyo üzdüm bebemide ya.
gülüm bebeğin doğum tarihini yazacaksın yani 26-06--2013 yazacaksınbebegin dogum tarighine 19 eylülünü yazcam kıs
he yaz bebesi olcek ana haızranın 98 unu gösteriyodu 2 eylule göre ta sonuna gelmiş
bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:26-06-2013 yazacaksın gülüm profilime düzneleye girdiğinde gel alta bak göreceksin yalnız o ayırım işaretine dikkat et - bnundan koyucaksın nokta falan değilelifim olmamıs ya hamilelik takvimi yazıyo ya resim yok ortada.
hıc bişi maksat gıcıklık olsun belki aldıgımı bayramda giymem bile. aman sinirle konusuyom işte basımın agrısı gecmezse gitmem gülüm cok fena agrıyo kasıgımda agrıyo üzdüm bebemide ya.
gülüm bebeğin doğum tarihini yazacaksın yani 19-06--2013 yazacaksın
bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: 19-06-2013 yazacaksın gülüm profilime düzneleye girdiğinde gel alta bak göreceksin yalnız o ayırım işaretine dikkat et - bnundan koyucaksın nokta falan değil
oy kıyamam ben sana gülüm iiyi olmazsna dinlen boşver bebğii düşün aşlırsın geçince çıkıp olmazmı:26:
olduı ahanında oldu la hanı bebek yok ortada hala heheytttttttttttttttt
elifim bak sinirlilik yazıyo harbi hem alınganım hem sinirli
26-06-2013 yazdım ben olmamısmı
kuzum ben biraz cıkıyom evi süpürüyüm emi gülüm cıkmazsamgelirim yıne optüm seni kocaman sabah sabah moralini bozdum seninde kusura bakma kuzum
Bayıldım bunlara kıs betten bakacagına cık dusarda bak canlı canlı.korkarım sen alısverısı netten yspcan hep:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?