Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bebegin dogum tarighine 19 eylülünü yazcam kıs
he yaz bebesi olcek ana haızranın 98 unu gösteriyodu 2 eylule göre ta sonuna gelmiş
gülüm bebeğin doğum tarihini yazacaksın yani26-06--2013 yazacaksın
elifim olmamıs ya hamilelik takvimi yazıyo ya resim yok ortada.
bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi: 26-06-2013 yazacaksın gülüm profilime düzneleye girdiğinde gel alta bak göreceksin yalnız o ayırım işaretine dikkat et - bnundan koyucaksın nokta falan değil
hıc bişi maksat gıcıklık olsun belki aldıgımı bayramda giymem bile. aman sinirle konusuyom işte basımın agrısı gecmezse gitmem gülüm cok fena agrıyo kasıgımda agrıyo üzdüm bebemide ya.

oy kıyamam ben sana gülüm iiyi olmazsna dinlen boşver bebğii düşün aşlırsın geçince çıkıp olmazmı:26:

Son düzenleme:
olduı ahanında oldu la hanı bebek yok ortada hala heheytttttttttttttttt
elifim bak sinirlilik yazıyo harbi hem alınganım hem sinirli

bebegin dogum tarighine 19 eylülünü yazcam kıs
he yaz bebesi olcek ana haızranın 98 unu gösteriyodu 2 eylule göre ta sonuna gelmiş
gülüm bebeğin doğum tarihini yazacaksın yani 26-06--2013 yazacaksın
elifim olmamıs ya hamilelik takvimi yazıyo ya resim yok ortada.
bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi:26-06-2013 yazacaksın gülüm profilime düzneleye girdiğinde gel alta bak göreceksin yalnız o ayırım işaretine dikkat et - bnundan koyucaksın nokta falan değil
hıc bişi maksat gıcıklık olsun belki aldıgımı bayramda giymem bile. aman sinirle konusuyom işte basımın agrısı gecmezse gitmem gülüm cok fena agrıyo kasıgımda agrıyo üzdüm bebemide ya.

oy kıyamam ben sana gülüm iiyi olmazsna dinlen boşver bebğii düşün aşlırsın geçince çıkıp olmazmı:26:

26-06-2013 yazdım ben olmamısmı

olduı ahanında oldu la hanı bebek yok ortada hala heheytttttttttttttttt
elifim bak sinirlilik yazıyo harbi hem alınganım hem sinirli

hadi gözün aydın hee daha bebek yok oluşuyo dur bakalım 8. haftada belirleşiyo fısıtğımm hee sinirliklik yazıyo tıpkım sen gibi dimekki normalmiiş hamöişlktenmiş

kuzum ben biraz cıkıyom evi süpürüyüm emi gülüm cıkmazsamgelirim yıne optüm seni kocaman sabah sabah moralini bozdum seninde kusura bakma kuzum

kuzum ben biraz cıkıyom evi süpürüyüm emi gülüm cıkmazsamgelirim yıne optüm seni kocaman sabah sabah moralini bozdum seninde kusura bakma kuzum

estağfurullah gülüm deme öylee ne zaman istersen özel olsun normal osun dertleşebilirz yeterki sen sıkıntı etme emi kuzum tmm çık ama yorma kendini ben şimdilik burdayım ama eşim gelcek tatil yaaa 1 gibi belki daha geç çımışşam anlaki elim gelmiş bitanem kolay gelsin öpüyoruımmmmmmmmmm

bende çıkıyorum kızlar eşimde yoldaymış geliyomuş girerim yine arada öpüyorummmmmmm

Bayıldım bunlara kıs betten bakacagına cık dusarda bak canlı canlı.korkarım sen alısverısı netten yspcan hep:

Bayıldım bunlara kıs betten bakacagına cık dusarda bak canlı canlı.korkarım sen alısverısı netten yspcan hep:

sorma bacım yaaa bayılduım deli oldum bunlaraa çok güzell hepside hiç bu kadar alışveriş yapmak istemmeiştim bunları görüncee biran öncee almak istiyorum bakalım çıkıcaz artık bizde yavaştan emin olmamakla birlikte tabikide

herkesin kurban bayramını kutluyorum bayramınız mübarek olsun şekerler

herkese iyi bayramlaarrrrrrrr canlar

Bi iyi bayramlar dileğide benden :) Hepinize iyi bayramlar kuzularımm Bayramınız Mübarek olsun..
Hepiciğinizi öptüm kocamaaaaaan Oğluşumda ellerinizden öper harçlıkları gönderin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…