yok gülüm yaa ilaç iyi değil benim doktorumda minosetten başkaiçme onuiç dedi ama yok vallaha sanki ona haksızlşık yapıyomuşum gibi hissediyorum yapamıyorum onu ben isteidm korumakda boynumun borcu dayanabildiğim kadar içmiycem yanii gülüm sende içme döverim vallahaacanım ne cekiyosun agrıyı iç ya benim doktorum yazdı dün içebilirsin dedi.
koliyi acmadım bile kapının dibinde duruyo ole hiç biş,iye hevesimi bırakmadılarki yemin ederim ömrümü tukettiler resmen ya. evet esim annasına cok düşkün pids huylarını ondan almıs bazen diyorum içinmden ya ben buna muı asık olmusum diyorum.
napıyosunuz güzellerr
hoşgeldin oflucum günaydınlar oğluşunada sana kuzum benim sen nasılsın bakalım
cok kırıldım kıs bvallahı oturdum agladım yiice sabahta aglıyarak konustum seninderdin ne ya diye senmi hamilesin senin hjormonlarmı degişiyo bu ne ya dedim aman kapatalım konuyu konustukca iyi gelmiyo geçsin gitsin bunuda gös ardı ediyim bigün arkama bakmadan cekip gidecem fındıkkıran gibi o olcak .kız melisam ben snei ilk defa böyle görüyorum kuzum sen böyle oluyosan gerçkten kırılmışşın üzgünsün demektir hamieikten falan geçtim yani kıyamam ben sana bunalmışşınki haklısında ne diyebilrimki bekliyosunki gelsin seninle bun anlar özel ve yaşamak için ne kadar beklediniz şimdi beklediğin ilgi olmayınca bunun içinmi ben aylarca çektim diyosun canım benim senin huzurun için ordan çıkmanız gerek yoksa çocuk olduğunda daha beter olur gör bak çünkü gelicek karışıcak eşinde o tecrübe karışma desin deiyince daha beter olucak keşke şu işi değişebilse şimdi bayramda tatili yokmu hiç olsaydıda gidebilsieydiniz bir yerlere bee 2 günde olsa baş başa iyi gleirdi gül:26:üm
napıyosunuz güzellerr
hosbulduk teyzesii günaydınnn
iyiyiz biz oğlumlaa sizi sormalı :))
cok kırıldım kıs bvallahı oturdum agladım yiice sabahta aglıyarak konustum seninderdin ne ya diye senmi hamilesin senin hjormonlarmı degişiyo bu ne ya dedim aman kapatalım konuyu konustukca iyi gelmiyo geçsin gitsin bunuda gös ardı ediyim bigün arkama bakmadan cekip gidecem fındıkkıran gibi o olcak .
hosgeldin kuzu sen nasılsın.
çok şükür bizde iyiyiz kuzum biraz ağrılarım oluyo yatarken zorlanıyorum falan kasıklaırmda onun duışında iyiyiz teyzesi dün göbek deliğimin oraya bir tekme attı bağırdım acısından gülüm korktum eşimde korktu ne oldu dedi tekmeledi deyince güldü normal dimi sence ilk defa bu kadar güçlü olduda :26::26::26:
çok şükür bizde iyiyiz kuzum biraz ağrılarım oluyo yatarken zorlanıyorum falan kasıklaırmda onun duışında iyiyiz teyzesi dün göbek deliğimin oraya bir tekme attı bağırdım acısından gülüm korktum eşimde korktu ne oldu dedi tekmeledi deyince güldü normal dimi sence ilk defa bu kadar güçlü olduda :26::26::26:
cok kırıldım kıs bvallahı oturdum agladım yiice sabahta aglıyarak konustum seninderdin ne ya diye senmi hamilesin senin hjormonlarmı degişiyo bu ne ya dedim aman kapatalım konuyu konustukca iyi gelmiyo geçsin gitsin bunuda gös ardı ediyim bigün arkama bakmadan cekip gidecem fındıkkıran gibi o olcak .
hosgeldin kuzu sen nasılsın.
yapalım kuzum son adet tarihini yazınca oluyo biliyomusun tarif edeyimmi hee sana aha 35 hafta var ama nasıl geçyo bak gör karnın büyüecek geri sayımada geliez Allahımın izniylee kızzzhadi bana takvim yapalım yav. bugun 5 haftalık oldu benim bıdık ana doguma daha 35 hafta var.
kız sorma melisam ama acıdıki naısl kortum ilkdefa bu kadar güçlü oldu korktumki nasıl sanırsam akşam babaıs maç izlyodu yaaa ona tempo tuttu sanırsammamanın daha cıkmadan sana cektirmeye basladı ha kıs bu bebe futbolcu mu olcek nedir. tepigi yedin he
korkma canım yeri daraldıkça daha çok sert tekmeler atıcakk :))
alış dayak yemeye
hı bu arada benim son adet 2 eylul ya doktor 20 eylul gibi saydı kıslar 3 hafta gec yumurtlamısım corekotu yumurtlattı ama basyagı bi gec
ben bilmiyom takvimi bi detaylı anlatın hele.
ben bayramlık alacma kewndime yupiiiiiiiiiiiiiiii cıkacm dısrı bırazdan oh gidecem bide pahalılarından alcam nasıl oderse odesin uyuz kocam
melisam snein doğumun haziranın 26 geliyo nasipsee kzzz yaz beşi olucak ohh sıcaklardaa korkun olmaz heee
al anasını satayım git ne beğeniyosan al kurban olsun sana bırak ödesin amdem çok çalışıyo alsın sanada bu arada ne almayı düşünüyosun merak ettimde kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?