Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım ne cekiyosun agrıyı iç ya benim doktorum yazdı dün içebilirsin dedi.
yok gülüm yaa ilaç iyi değil benim doktorumda minosetten başkaiçme onuiç dedi ama yok vallaha sanki ona haksızlşık yapıyomuşum gibi hissediyorum yapamıyorum onu ben isteidm korumakda boynumun borcu dayanabildiğim kadar içmiycem yanii gülüm sende içme döverim vallahaa

ah ahh işte huylarını aldırmak lazım onların ana kuzuları ne olacak benimkide çok düşün ama uzağız yaa vallaha tek şansım o yoksa kıyamaz bak telde ağlasa oturur ağlar benimki anacım diyee o derece bende bazen diyıorum aynı şeyi kız melisam anam aşkın gözü kördür derler yaa aynene öle başlarda bana ne olurdu biliyomusun düzenim dğeişti ailemden ayrıyımki çok düşükünüm aileme kardşime uykumdan sıçrayarak uayıp bir zaman salak salşak etrafa bakradım seçemezdim burası neresi nerdeyim yanımdakine bakardım bu kim lan derdim sonra sonra bilinçim açılırdı hee eimmiş der yatardım uyurdum yeminle bakkk

cok kırıldım kıs bvallahı oturdum agladım yiice sabahta aglıyarak konustum seninderdin ne ya diye senmi hamilesin senin hjormonlarmı degişiyo bu ne ya dedim aman kapatalım konuyu konustukca iyi gelmiyo geçsin gitsin bunuda gös ardı ediyim bigün arkama bakmadan cekip gidecem fındıkkıran gibi o olcak .
napıyosunuz güzellerr

hosgeldin kuzu sen nasılsın.

hosbulduk teyzesii günaydınnn
iyiyiz biz oğlumlaa sizi sormalı :))

çok şükür bizde iyiyiz kuzum biraz ağrılarım oluyo yatarken zorlanıyorum falan kasıklaırmda onun duışında iyiyiz teyzesi dün göbek deliğimin oraya bir tekme attı bağırdım acısından gülüm korktum eşimde korktu ne oldu dedi tekmeledi deyince güldü normal dimi sence ilk defa bu kadar güçlü olduda :26::26::26:

yatak keyfii

amanın daha cıkmadan sana cektirmeye basladı ha kıs bu bebe futbolcu mu olcek nedir. tepigi yedin he

korkma canım yeri daraldıkça daha çok sert tekmeler atıcakk :))
alış dayak yemeye

şişttt döverim seni heee kendine gle bakayım sen çık bugün gez azıcık kendine gel yoksa evde daha kötü olucaksın gülüm azcık temiz hava alda gel bakem taka kafana erkekler iştee maleseff çocuktan beterler kadınların dertlerinden dilleirnden anlasalrdı <zaten bugün böyle bir sorunumuz olmazdı salla gitsin yoksa hunileirmzi alıp başımıza bakırköye doğru gideruk haçan daa

hadi bana takvim yapalım yav. bugun 5 haftalık oldu benim bıdık ana doguma daha 35 hafta var.
yapalım kuzum son adet tarihini yazınca oluyo biliyomusun tarif edeyimmi hee sana aha 35 hafta var ama nasıl geçyo bak gör karnın büyüecek geri sayımada geliez Allahımın izniylee kızzz
amanın daha cıkmadan sana cektirmeye basladı ha kıs bu bebe futbolcu mu olcek nedir. tepigi yedin he
kız sorma melisam ama acıdıki naısl kortum ilkdefa bu kadar güçlü oldu korktumki nasıl sanırsam akşam babaıs maç izlyodu yaaa ona tempo tuttu sanırsamm
korkma canım yeri daraldıkça daha çok sert tekmeler atıcakk :))
alış dayak yemeye

dimee yaa tırstım şimcik ama ölürüm benonu verene o tek vursundaa benim canım acısın vallaha hiç önemli değil gülüm benim

hı bu arada benim son adet 2 eylul ya doktor 20 eylul gibi saydı kıslar 3 hafta gec yumurtlamısım corekotu yumurtlattı ama basyagı bi gec
ben bilmiyom takvimi bi detaylı anlatın hele.

ben bayramlık alacma kewndime yupiiiiiiiiiiiiiiii cıkacm dısrı bırazdan oh gidecem bide pahalılarından alcam nasıl oderse odesin uyuz kocam

hı bu arada benim son adet 2 eylul ya doktor 20 eylul gibi saydı kıslar 3 hafta gec yumurtlamısım corekotu yumurtlattı ama basyagı bi gec
ben bilmiyom takvimi bi detaylı anlatın hele.

gülüm 5 haftalık olması için 19 eylül olması gerekiyo dün hesapladım ben hamilelik hesapklama de bak Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe burdan 19 yaz tam 5 haftalık diyecek şimdi sen kontrol paneline gir profilimi düzenleye girr orda alta doğru in bebeğimin doğum tarihi yazan yere tairhi yaz bu kadar gülüm

ben bayramlık alacma kewndime yupiiiiiiiiiiiiiiii cıkacm dısrı bırazdan oh gidecem bide pahalılarından alcam nasıl oderse odesin uyuz kocam

al anasını satayım git ne beğeniyosan al kurban olsun sana bırak ödesin amdem çok çalışıyo alsın sanada bu arada ne almayı düşünüyosun merak ettimde kızzz

melisam snein doğumun haziranın 26 geliyo nasipsee kzzz yaz beşi olucak ohh sıcaklardaa korkun olmaz heee

al anasını satayım git ne beğeniyosan al kurban olsun sana bırak ödesin amdem çok çalışıyo alsın sanada bu arada ne almayı düşünüyosun merak ettimde kızzz

hıc bişi maksat gıcıklık olsun belki aldıgımı bayramda giymem bile. aman sinirle konusuyom işte basımın agrısı gecmezse gitmem gülüm cok fena agrıyo kasıgımda agrıyo üzdüm bebemide ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…