hoşbuldum canım.
idrar yolu enfeksiyonum ddışında bi problem yok tatlım..
maşallah sende büyütmüşsünnnnn
sizler nasılsınız bakalım
melisaaaaaa keseni gördüm bebişim yakında orada küçük bit mercimek olucak
canım uzun zamandır girmedim ben..askolsun yenimi ogrendin halbukim megin topiginede yazdım bi suru topige yazmıstım
saolasın canımcım.
hadi yaa ilaç kullandınmı son haftalarda çok çabuk enfeksiyon kapabilyomuşuzz bendekorkuyorum ondan evet yaa kuzum büyüttüm bende çok şükürr sona doğru geliyoruz işte rabbim hepimize sağlıklı hayıorlı doğumlarnasip etsin
ya gittimi aserb rsmide göremedim iyimi kıs elif bu resimleri nerrden siliyonuz yukleyince
gecmiş olsun kuzu saka yaptım kıs bi dünya kişi var ve sayfalar habire atlıyo görmemişsindir.canım uzun zamandır girmedim ben..
fırsatım olmadı kusuruma bakma olur mu..
enfeksiyon derdine düştüm bu aralar
ilaç kullanıyorum canım nerdeyse 20 gündr.
ilaç değişilkiği de yaptık ama..
bugün devlete gitmişken baktırayım dedim.
daha ilacım bitmedi gerçi 15 günlük vermişti.
5 günlük daha ilacım var hala geçmemiş.
on gün sonra kendi doktoruma var kontrolüm.
o zamana kadar bol su içmem lazım
benimki şimdilik normal gözüküyor bakalım hayırlısı olsun
ee gözün aydın olsun melisam o zaman bu geceeevet kuzummmmmmmmm. icim rahatladı iyi oldu iki hafrta sonrada kalp atısı bu arada cinsellik yasak degil çin çinnnnnnnnnnnnnnnnn elifffffffffffffffffffffffffff
canım uzun zamandır girmedim ben..
fırsatım olmadı kusuruma bakma olur mu..
enfeksiyon derdine düştüm bu aralar
ilaç kullanıyorum canım nerdeyse 20 gündr.
ilaç değişilkiği de yaptık ama..
bugün devlete gitmişken baktırayım dedim.
daha ilacım bitmedi gerçi 15 günlük vermişti.
5 günlük daha ilacım var hala geçmemiş.
on gün sonra kendi doktoruma var kontrolüm.
o zamana kadar bol su içmem lazım
benimki şimdilik normal gözüküyor bakalım hayırlısı olsun
Allahim ne kadar guzel buradaki sayfada yazilanlar herkes hamile belli ilk kez goruyorum bu kadar hamileyi bi arada Rabbim bizede nasip etsin...
Hepinizede
sağol canım benimmgecmiş olsun kuzu saka yaptım kıs bi dünya kişi var ve sayfalar habire atlıyo görmemişsindir.
ee gözün aydın olsun melisam o zaman bu geceeartık
aman kuzum dikkat et suyuda bol iç o çok önemli gerçi zorlada içilmiyo ama neyapıcamn inş geçerde rahat kolay bir doğum olur normal düşünüyosun dimi
gitti sanırım kuzum yaa bu kontrol paneli varyaa oraya gir sonra en altta solda kelntiler var ona gir kutucuğun içini tıkla sil ama yarım saatte silinmesi klaızm gülümmm
hoşgeldin canım sende aramıza gel kendini tanıtırmısın evlimisin vallaha burdkai herkes bu bebekleri aylarca bekledi sonundada kavuştuk çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş
Hosbulduk canim evliyim iki ay sonra 2 yillik evli olucam insallah 1 seneden beride deniyorum ama kk ya geldigim iyi oldu bu kadar duzenli calismam gerektigini bilmiyodum simdi yumurtlama gunlerim onlara calisiyorum balli kuru yiyorum fln bakalim insalah cok istiyorum
Hosbulduk canim evliyim iki ay sonra 2 yillik evli olucam insallah 1 seneden beride deniyorum ama kk ya geldigim iyi oldu bu kadar duzenli calismam gerektigini bilmiyodum simdi yumurtlama gunlerim onlara calisiyorum balli kuru yiyorum fln bakalim insalah cok istiyorum
olur canım kafana takmamaya calıs biliyorum cok zor ama ben 17 ay denedim son ay kafayı yiyodum artık sonra firenledim kendimi olmazsa olmasın kendine gel ne yapıyosun hayatının içine ediyosun dedim . bak bu ay gebeyim bi aylık ballı cörek otu tarcın ye incir ye bol bol bekle zamanı gelince gelecek bebişin.
hoşgeldin canım...
bende bal-tarçın-çörekotu karışımıyla hamile kaldım.
inşallah sana da vesile olur tatlımm
hadi inş yenersin atarsın gidiverir lanet enfeksiyonu inş herşey gönlüne göre olur oflumm hakkına hayırlısı olsun inşsağol canım benimm
ALLAHım tamamına erdirsin inşallah
on günüm var kuzum on gün içinde yenmem lazım bu zalim enfeksiyonu
evet canım normall istiyorummmmm
gülüm yarım saati geçti seninki silinemez maleseff:26:kutucuk yokki
eklentilere girdim orda ekledigim resmi gördüm ya silemedim gectimi vakit simdi
üzülme sakın dertlenme vallaha ben 1.5 yılda melisamda 17 aydır deniyo yzamanı gelince geliyolar bizden sana en güzle tavsiye dert edip bebek konusuna odaklanmamak olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşşHosbulduk canim evliyim iki ay sonra 2 yillik evli olucam insallah 1 seneden beride deniyorum ama kk ya geldigim iyi oldu bu kadar duzenli calismam gerektigini bilmiyodum simdi yumurtlama gunlerim onlara calisiyorum balli kuru yiyorum fln bakalim insalah cok istiyorum
ben cıkyıyoru m kıslar yemegin devamını yapayım optüm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?