• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

BEN BUGÜN İYİ DİĞİLİM GALİBA SANURSAAMM:37:
AKŞAM EVE GİTTİM YATAK ODAMIZDA DEĞİŞİKLİK YAPTIK YERDEĞİŞİLİĞİ DİYELİM :6:
EV CURCUNAYDI EVİ TEMİZLE HALLARI SER BANYOYU YIKA GECE 3 DE YATTIM:4: SABAH 7.30 KALKTIM TOZ ALDIM HAZIRLANDIM İŞE GELDİM:2:
ŞİMDİDE UYKUM VAR VE YORGUNUM AYRICA KASIKLARIM AĞRIYO :ssz:
DAHA SAYIYIMMM:21::21::21:

Oyyyy kıyamam ben sana kuzu cok yorma kendın i dıcem ya işler senı bekliyo demi en azından iki ayda bı jafın alsans kuzum ben senın gıbı calışşam alırım fip bucsk temıslerler:)) yorma kendını ysnına dınc gelkı bı tek benım daysgımla sersemles lennnnnn.

BEN BUGÜN İYİ DİĞİLİM GALİBA SANURSAAMM:37:
AKŞAM EVE GİTTİM YATAK ODAMIZDA DEĞİŞİKLİK YAPTIK YERDEĞİŞİLİĞİ DİYELİM :6:
EV CURCUNAYDI EVİ TEMİZLE HALLARI SER BANYOYU YIKA GECE 3 DE YATTIM:4: SABAH 7.30 KALKTIM TOZ ALDIM HAZIRLANDIM İŞE GELDİM:2:
ŞİMDİDE UYKUM VAR VE YORGUNUM AYRICA KASIKLARIM AĞRIYO :ssz:
DAHA SAYIYIMMM:21::21::21:

heyy maaşallah yok gülüm daha sayma 3 kadar yaptın kalktın işe geldin heee maaşallah tabi kasıkalrın ağrır ne kadar iş yapmışşın eminem yoruyosun kendini ama :20::20::20::20:

Hoşbulduk elifimmm nasılsın bakalımmm:29:
melsaaaa kızz sen ne yapıyon taze gebe:49:

biz eskidik tabi demi emünem:1::1: iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh:48:

Oyyyy kıyamam ben sana kuzu cok yorma kendın i dıcem ya işler senı bekliyo demi en azından iki ayda bı jafın alsans kuzum ben senın gıbı calışşam alırım fip bucsk temıslerler:)) yorma kendını ysnına dınc gelkı bı tek benım daysgımla sersemles lennnnnn.

kadın almakkk kimmm ben kiimmm:9:
yavrum daha okadar keseyi genişletmedim :2:oyüzde gücüm yettiğince yapıyorum işte am gerçekten zor oluyoevde olsam bukadar zorlanmam artı daha detaylı yaparım ama hem ev hem iş ağır geliyo :19:

Sen uc ay pasoooo fanta içtın looo tabı kılo almazsın zatı mıden cok kotuydu.benım maassallah pek acık bogaz 55 le kalcaktık hamile ya ben cok takıyorum vallahı zatı suan okuz gıbıyım bı 15 kilı ustune dusunemiyorum

evet gülüm sırf fanta içtim nasıl gidiyodu ama ohhh zaten o aldırdı benide aman gülüm takma vallaha şimdi sen başındasında kiloyu sıkıntı ediyodun bendede öyleydi ama bebeğini hissettikçeee acıktıkçaa onun byümesi için yiyosun yedikçe kiloyu değil ona yaradığını düşündükçe huzur buluyosun kuzum :38:

biz eskidik tabi demi emünem:1::1: iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh:48:
zaman hızlı geçiyo be elifim hamilelik haberini aldığım gün daha dün gibi ama bak 25. haftaya geldin bile çok şükür rabbim kucağına almayıda nasip edr inşallah:16::16::16::16:

heyy maaşallah yok gülüm daha sayma 3 kadar yaptın kalktın işe geldin heee maaşallah tabi kasıkalrın ağrır ne kadar iş yapmışşın eminem yoruyosun kendini ama :20::20::20::20:

sorma ya gece yattım ısınamıyorumda ayaklarım buzz gibi neyse kalktım üztüme kalın birşeyler geçirdim yattım ama kasıklarım eziliyo resmen adette yakınya dah çok rahatsız etti beni:6:

zaman hızlı geçiyo be elifim hamilelik haberini aldığım gün daha dün gibi ama bak 25. haftaya geldin bile çok şükür rabbim kucağına almayıda nasip edr inşallah:16::16::16::16:

sorma ya gece yattım ısınamıyorumda ayaklarım buzz gibi neyse kalktım üztüme kalın birşeyler geçirdim yattım ama kasıklarım eziliyo resmen adette yakınya dah çok rahatsız etti beni:6:

Kuzular ben kacar hadı optum sızı hazırlanıp cıkıyım dananın kuyrugu kopacak bırazdan.artık mercımeklemi fındıklamı pirinckemi gelirim bılemem gosterırım tesmı kıslsr optum dızı byeeeeeerr;))

Kıskanma kıs :57::57::
Tabi bwnım tane gıbe daha kesrm ywnı olustu insallah kangırı gıbı heheytttt
kıskanırım kızım tabii :19::19::19:
evet eminem yaa naısl da geçiyo bende inaanmıyorum zaman geçtikçede bitsinde alayım kucağıma diyorum saüğolsın kuzum Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasipe tsin inşş

oyy kymaam sana üşürsün tabi havalr soğudu o yorgunluklaa yattın sabah iyi kalkmışşın kolay değil tabi tüm yük sana ait Allahım canına sğalık versin eminem can sağ olunca herşey oluyo ailen için büyük fedakarşlık yapıyosun Allahım snei hiç bir yerde bunaltmasın darda koymasın inşşş gülümm:38:
Kıskanma kıs :57::Tabi bwnım tane gıbe daha kesrm ywnı olustu insallah kangırı gıbı heheytttt

:33::33::33::33::33:

Kuzular ben kacar hadı optum sızı hazırlanıp cıkıyım dananın kuyrugu kopacak bırazdan.artık mercımeklemi fındıklamı pirinckemi gelirim bılemem gosterırım tesmı kıslsr optum dızı byeeeeeerr;))

tmm gülüm hadi hayırlı haberlerle gel inş Allahım işini rast getirsin gülüm gelince burda olmasam bile sen yaz resmi koy ben gelirim bakarım mutlaka en geç 7 doğru kesin gelirim bakarım olurmu melisam hadi Allaha emanet ol:48:

Ben geldımmmmmm
Ay pardon yarın 5 haftalık olcek kuzumla geldım. 4 hafta 6 gunluk bugun keseyı gordu iki hafta sonra kalp atısları hayırlısıyla;)):nazar:

Ben geldımmmmmm
Ay pardon yarın 5 haftalık olcek kuzumla geldım. 4 hafta 6 gunluk bugun keseyı gordu iki hafta sonra kalp atısları hayırlısıyla;)):nazar:

anamm hoşgeldin kuzum demek 5 haftalık olucaksın hadi gözün aydın melisam ben sana deidm demi bak geç döllenme olmuş iştee için rahatt ettinmi doktoru gözün tuttmu mennunn kaldımı keseyi gördün hee naıslsı peki hani resmi hele bir koy görek kızzz

Kocama kısdıydım onun dıdında herkese dedım ona demedım akıl edıpte aramıyo sormuto gıttınmı dıye pis sey:((

Kocama kısdıydım onun dıdında herkese dedım ona demedım akıl edıpte aramıyo sormuto gıttınmı dıye pis sey:((

kız unutmuşturr delü seni daha alışamamıştırr akıllım kızma akşam gelsin azıcık naz yapp getir burnundan:1::1:kız melisam şimdi snein en son adet tarihini ne zamana verdi 18-19 mu oluyo nasıl oluyo çok çok geç değilmi kız şuanda kaç gün gçemiş oluyo snein adetin tolamda:26:

anamm hoşgeldin kuzum demek 5 haftalık olucaksın hadi gözün aydın melisam ben sana deidm demi bak geç döllenme olmuş iştee için rahatt ettinmi doktoru gözün tuttmu mennunn kaldımı keseyi gördün hee naıslsı peki hani resmi hele bir koy görek kızzz

Doktor o kadar rahatkatıyokı ses tonu falan insqnı gvende hıssettırıyo
Gayet ilgili ansıyonum olculdu kilom olculdu ole ıste kese ortada sagda gelismiş dıyodum ta sana sag agrıyo dıye onceden bugunde soldaydı agrıda ole ıste kuzu iyiki gitmişim iki hFta sonra bı daha gıtcem test verdı kanda bısıkere bakcak ister burda ıster saglıkocagında yaptır dedı illa burda yaptırda demıyo ben cok sevdım iyiki gıtmişim ona ya moonum saol kuzunmmmmmmm doktor harbı cok seker bısı.

Back