- 28 Haziran 2011
- 7.977
- 102
- 163
amanında amnaın kim gelmişl eminem gelmiş hoşgeldin eminemmmmmmmmmmm
Hoşbulduk elifimmm nasılsın bakalımmm
melsaaaa kızz sen ne yapıyon taze gebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanında amnaın kim gelmişl eminem gelmiş hoşgeldin eminemmmmmmmmmmm
Muckkkkkkkk hımmmmmmööööö5757
BEN BUGÜN İYİ DİĞİLİM GALİBA SANURSAAMM
AKŞAM EVE GİTTİM YATAK ODAMIZDA DEĞİŞİKLİK YAPTIK YERDEĞİŞİLİĞİ DİYELİM
EV CURCUNAYDI EVİ TEMİZLE HALLARI SER BANYOYU YIKA GECE 3 DE YATTIM SABAH 7.30 KALKTIM TOZ ALDIM HAZIRLANDIM İŞE GELDİM:2:
ŞİMDİDE UYKUM VAR VE YORGUNUM AYRICA KASIKLARIM AĞRIYO
DAHA SAYIYIMMM
BEN BUGÜN İYİ DİĞİLİM GALİBA SANURSAAMM
AKŞAM EVE GİTTİM YATAK ODAMIZDA DEĞİŞİKLİK YAPTIK YERDEĞİŞİLİĞİ DİYELİM
EV CURCUNAYDI EVİ TEMİZLE HALLARI SER BANYOYU YIKA GECE 3 DE YATTIM SABAH 7.30 KALKTIM TOZ ALDIM HAZIRLANDIM İŞE GELDİM:2:
ŞİMDİDE UYKUM VAR VE YORGUNUM AYRICA KASIKLARIM AĞRIYO
DAHA SAYIYIMMM
Hoşbulduk elifimmm nasılsın bakalımmm
melsaaaa kızz sen ne yapıyon taze gebe
Oyyyy kıyamam ben sana kuzu cok yorma kendın i dıcem ya işler senı bekliyo demi en azından iki ayda bı jafın alsans kuzum ben senın gıbı calışşam alırım fip bucsk temıslerler:)) yorma kendını ysnına dınc gelkı bı tek benım daysgımla sersemles lennnnnn.
Sen uc ay pasoooo fanta içtın looo tabı kılo almazsın zatı mıden cok kotuydu.benım maassallah pek acık bogaz 55 le kalcaktık hamile ya ben cok takıyorum vallahı zatı suan okuz gıbıyım bı 15 kilı ustune dusunemiyorum
biz eskidik tabi demi emünem iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh
zaman hızlı geçiyo be elifim hamilelik haberini aldığım gün daha dün gibi ama bak 25. haftaya geldin bile çok şükür rabbim kucağına almayıda nasip edr inşallahbiz eskidik tabi demi emünem iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh
heyy maaşallah yok gülüm daha sayma 3 kadar yaptın kalktın işe geldin heee maaşallah tabi kasıkalrın ağrır ne kadar iş yapmışşın eminem yoruyosun kendini ama
biz eskidik tabi demi emünem iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh
zaman hızlı geçiyo be elifim hamilelik haberini aldığım gün daha dün gibi ama bak 25. haftaya geldin bile çok şükür rabbim kucağına almayıda nasip edr inşallahbiz eskidik tabi demi emünem iyiyim gülüm çok şükürr gün sayıyoruz 100 altına bir düşşeydim geri sayıma başlıycam daa ahh ahh
heyy maaşallah yok gülüm daha sayma 3 kadar yaptın kalktın işe geldin heee maaşallah tabi kasıkalrın ağrır ne kadar iş yapmışşın eminem yoruyosun kendini ama
kıskanırım kızım tabiiKıskanma kıs :
Tabi bwnım tane gıbe daha kesrm ywnı olustu insallah kangırı gıbı heheytttt
oyy kymaam sana üşürsün tabi havalr soğudu o yorgunluklaa yattın sabah iyi kalkmışşın kolay değil tabi tüm yük sana ait Allahım canına sğalık versin eminem can sağ olunca herşey oluyo ailen için büyük fedakarşlık yapıyosun Allahım snei hiç bir yerde bunaltmasın darda koymasın inşşş gülümmzaman hızlı geçiyo be elifim hamilelik haberini aldığım gün daha dün gibi ama bak 25. haftaya geldin bile çok şükür rabbim kucağına almayıda nasip edr inşallah
evet eminem yaa naısl da geçiyo bende inaanmıyorum zaman geçtikçede bitsinde alayım kucağıma diyorum saüğolsın kuzum Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasipe tsin inşş
sorma ya gece yattım ısınamıyorumda ayaklarım buzz gibi neyse kalktım üztüme kalın birşeyler geçirdim yattım ama kasıklarım eziliyo resmen adette yakınya dah çok rahatsız etti beni
Kıskanma kıs :Tabi bwnım tane gıbe daha kesrm ywnı olustu insallah kangırı gıbı heheytttt
Kuzular ben kacar hadı optum sızı hazırlanıp cıkıyım dananın kuyrugu kopacak bırazdan.artık mercımeklemi fındıklamı pirinckemi gelirim bılemem gosterırım tesmı kıslsr optum dızı byeeeeeerr)
Ben geldımmmmmm
Ay pardon yarın 5 haftalık olcek kuzumla geldım. 4 hafta 6 gunluk bugun keseyı gordu iki hafta sonra kalp atısları hayırlısıyla)
Kocama kısdıydım onun dıdında herkese dedım ona demedım akıl edıpte aramıyo sormuto gıttınmı dıye pis sey(
anamm hoşgeldin kuzum demek 5 haftalık olucaksın hadi gözün aydın melisam ben sana deidm demi bak geç döllenme olmuş iştee için rahatt ettinmi doktoru gözün tuttmu mennunn kaldımı keseyi gördün hee naıslsı peki hani resmi hele bir koy görek kızzz