sağol canım benim.Hadi ya ne mutlu sana canim Allah kucaginiza almayida nasip etsin bende onu yapiyorum iste yarin bitiyo kurum insallah banada dua edin
hadi inş yenersin atarsın gidiverir lanet enfeksiyonu inş herşey gönlüne göre olur oflumm hakkına hayırlısı olsun inş
gülüm yarım saati geçti seninki silinemez maleseff:26:
üzülme sakın dertlenme vallaha ben 1.5 yılda melisamda 17 aydır deniyo yzamanı gelince geliyolar bizden sana en güzle tavsiye dert edip bebek konusuna odaklanmamak olsun canım Allahım gönlüne göre versin inşş
tmm canım hadi kolay gelsin bende çkıkıyorum şimdi görüşrüz yarın sabah gel emi byy
bn geldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin kevserim sen gelmşşin biz çıkmışızz balım
Hbulduk elfm neydyosun
ne yapayım kuzum oturuyorum boş boş eşim maç izliyo bende burya bakayım deim eşin nasıl oldu gülüm
İYyi cnm çok arada ağrısı oluyor ama olur okaar bn de telden gryorum esmde netten cem yılmazı izliyo
melisaaaaaaaaaaaaaömmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o kadar olucak canım inşş çabucak atlatır canım benim nasıl sıkıntıların geçtimi peki :26:
Aaaaaa yazıyom sılınıyo sınır oldum iyı aksamlar)
Cok sıkıcı bı aksam kocanın canını cıkartmıslar yattı bende dızılerde yok sıkıntıdan catlıyorum daral geldı bana ya ya bu bayram ist benı bogmays basladı bı uerlere gıtmek istıyorummmmmm)
İyim cnm cok şükür aradır gelir giderler cnm m bana
Sole kuzummmmmmmmmmmmö,))
gidiyolarsa sorun yok o zaman kuzum bendede oluyo Allahtan kalıcı değller
nasıl siliniyo kızzz anlamadım teldenmi giriyosun kız yazık eşine demek yorulmuş ne yapsın sende gel buraya benimkide maç izliyo dimek sıkıldın gidebileceğin yer okmu kuzum bir kaç gün
Aynen şekerim gitmeseler kafa yerdik
Aynen şekerim gitmeseler kafa yerdik
Ya bole agvada bı otel istoyorum bı gunluk ya cok pshalılar yıne akraba gezmesıyle gecırwcez bayramı sınır oluyorum ya sabah kalk işin yoksa kaynanamlara cık kahvalto yap in sonra basla kocanın akraba zıyafetlwto cok sınır bozucu ertesın gun karsıya gec ablama od ya ben bu bayram hıc bi akrava gezmek ıstemıyorum evdede durmak ıstemıyorummmmmmm cok daraldım cok esımlede aram bozuk az bıle ına calıştırsınlar essek gıbı umurumda degıl hıç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?