Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar bende çıkıyorum eşim gellei çok oldu beni bekliyo şimdi çıkayımda 21.45 de gleicem geleblirseniz glein devam edelim hepinzie hayırlı akşamlar diliyorum görüşrüüxz

Hadi ya ne mutlu sana canim Allah kucaginiza almayida nasip etsin bende onu yapiyorum iste yarin bitiyo kurum insallah banada dua edin
sağol canım benim.
burdan bi arkadaş bu yöntemle gebe kalmış bana da dedi bende o ay yaptım hamile kaldım.
inşallah senin meleğinde bu ay geliverir mucize gibi...
her şey gönlünce olsun tatlım dualarımız seninle

sağollll balımmmm

Aaaaaa yazıyom sılınıyo sınır oldum iyı aksamlar)
Cok sıkıcı bı aksam kocanın canını cıkartmıslar yattı bende dızılerde yok sıkıntıdan catlıyorum daral geldı bana ya ya bu bayram ist benı bogmays basladı bı uerlere gıtmek istıyorummmmmm)

nasıl siliniyo kızzz anlamadım teldenmi giriyosun kız yazık eşine demek yorulmuş ne yapsın sende gel buraya benimkide maç izliyo dimek sıkıldın gidebileceğin yer okmu kuzum bir kaç gün

nasıl siliniyo kızzz anlamadım teldenmi giriyosun kız yazık eşine demek yorulmuş ne yapsın sende gel buraya benimkide maç izliyo dimek sıkıldın gidebileceğin yer okmu kuzum bir kaç gün

Ya bole agvada bı otel istoyorum bı gunluk ya cok pshalılar yıne akraba gezmesıyle gecırwcez bayramı sınır oluyorum ya sabah kalk işin yoksa kaynanamlara cık kahvalto yap in sonra basla kocanın akraba zıyafetlwto cok sınır bozucu ertesın gun karsıya gec ablama od ya ben bu bayram hıc bi akrava gezmek ıstemıyorum evdede durmak ıstemıyorummmmmmm cok daraldım cok esımlede aram bozuk az bıle ına calıştırsınlar essek gıbı umurumda degıl hıç.

yaa evet o akraba ziyaretleri sıkıcı oluyo melisam Allahtan bizde kimse yok şuanda belki sadece bir ihtimal abisine gidebilriz yaa tatil biraz zor gibi görünüuo ama eşinle aran neden bozuk kuzum birşeymi oldu:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…