Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ee çok sevindim bak şimdi içinede sinmiş vallaha hayırlısı olsun gülüm Allahım inş doğduğu zamanlarıda yaşatır bize sağlıkla alırsın kucağına sana babasına hayırlı evlat olsun kuzumm benim ben yine tebrik edeyim derinde bir oh çekeyim rahatladım şimcik

Saol kuzummmmm hepimize guzel gunler versın insallah)

Dur kuzum kese nin içi dolmamıs ya yollayım yonede resmi

slm kuzularımm az bi fırsat yakaladım geldim :)
işte oğluşumun fotoları bakın bakem büyümüşmü anası iyi beslemişmi

kız bu ne güzlelik maaşşallah sübhanallah yerim ben bunu yaaa gülüm çok güzel çok yakışıklı yaa kızım olsun vreyim ne olurkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kız bu ne güzlelik maaşşallah sübhanallah yerim ben bunu yaaa gülüm çok güzel çok yakışıklı yaa kızım olsun vreyim ne olurkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol cnm kuzumm benimmm ahh ahhh keşkem olaydı kızında alıvereydim bacımm
belkim döner kız olur he nedersin kuzumm

sağol cnm kuzumm benimmm ahh ahhh keşkem olaydı kızında alıvereydim bacımm
belkim döner kız olur he nedersin kuzumm

ama gherçkten çok değişmiş kuzum kilo almış maaşallah yerim ben onu çok daha tatlılaşmış maaşallah maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hee yavv belkim döner şimcik birazcık umut ettimdee

slm cnm nasılsın maşallahhh büyütmüşsün oğluşunu

a.selam canım iyiyim ne olsun.
idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum 1 aydır.
bir türlü geçmedi ilaçları da kullanıyorum ama yok geçmedi.
10 gün sonra kontrolüm var bakalım bidaha yaptırıcam..
dua edin de geçsin yaa
bebeğimi büyüttüm teyzeleri doğuma az kaldı bugün gittim 34 hafta 4 günlük çıktı..
nst ye girdim sonuçlar da iyi çıktı
bebişimde 2300 gram olmuş maşallah

hoşgeldin oflumm nerelerdesin kızz nasılsın büyütmüşün yaa oğluın maaşallahhh iyimisiniz

hoşbuldum canım.
idrar yolu enfeksiyonum ddışında bi problem yok tatlım..
maşallah sende büyütmüşsünnnnn
sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…